ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by ThanasiS2K,Feb 21 2007, 11:05 PM
Xtes egine ths popitsas to kagkelo.Ginotan POLEMOS ston dromo 

Πότε ρε Θανασάκο, αφού εσύ έφυγες πριν πάμε Βαρκιζα?Λίγος κόσμος εχθές (κάπου 10-12 S) αλλά περάσαμε ωραία.
Από κόντρες κάναμε εγώ, ο Κωνσταντίνος, ο KSILINOS και ένα παιδί που ερχόταν παλια στο club με ένα μαύρο όλο Mugen (αρκετά δυνατό). Δεν πετύχαμε κανέναν γρήγορο στο δρόμο να τον πριονίσουμε και έτσι ανοίγαμε μεταξύ μας αλλά κάποιοι είχαν δύο άτομα, κάποιοι πατίναραν κ' ετσι..... Εκείνο που γίνεται κάθε φορά είναι πόλεμος με τις εξατμίσεις, μιλάμε είμασταν για φυλακή. Ανοίγματα μπροστά στη Γλυφάδα ταυτόχρονα:
-Κωνσταντίνος test pipe+ INVIDIA
-Εγώ αγωνιστικός καταλύτης+ INVIDIA
-Γιωργάκης test pipe+ INVIDIA
-KSILINOS καταλύτης+ J's διπλή και οι υπόλοιποι
Δεν άκουγα ούτε τη σκέψη μου......
File mano oi kontres den einai mono metaksy melwn tou club.Egw efyga phga ag.marina kai sto gyrismo XAMOS apo rx8,sunny GT-R turbo, celices,m3 kai alla polla phga bolta apo bouta.Petyxa ksilino kai tous sxetikous thamones ginotan panikos .Den yphrxe periptwsh na bgeis sto dromo kai na mhn anoikseis me kapoios.Poly omorfa
to kalutero pou exw pathei se anoigma einai sth rodo me ena fabia (psilopeiragmeno me moter apo s3 kai 300++ps kai ekswterika mama, opws ematha meta). Auto pou leme me perase apo panw.......giati anoiksame rolarista kai hta apo pisw
kai o atheobobos meta me xairetage me ton pisw yalokatharistira
kai o atheobobos meta me xairetage me ton pisw yalokatharistira
Χτές ήταν όντως ωραία και πολύ παρείστικο το όλο κλίμα. Στον δρόμο τώρα τι να πώ? Την άλλη φορά θα έρθω με ωτοασπίδες....Στην F1 πιο λίγος θόρυβος γίνεται απ΄ότι μ'αυτές τις Invidia.
A πα πα πα.... Και καλά να ήταν 1 εξάτμιση... Έλα που ήταν 3... Καλά που δεν έχει και κανά Tunnel η παραλιακή. Θα μας περιμένανε στην έξοδο τα στρουμφ για παραλαβή....Ξέρετε εσείς.... Πάντως την επόμενη φορά θα σας κάνω κι εγώ παρέα...για να' χει παρέα ο ένας τον άλλον και στο αυτόφωρο... Όλοι για έναν και ένας για όλους....αυτό σημαίνει ομαδικό πνεύμα και αλληλεγγύη. Πάντως το μαύρο το MUGEN του Σταύρου κατά γενική ομολογία ήταν το πιο δυνατό. Του Μάνου (ΜΑΝΟS)πάει πάρα πολύ καλά με δεδομένο πάντα αυτά που φοράει, του Κωνσταντίνου (Kwn/nos S2000) επίσης καλά (ήταν και δικάβαλος χθες) ενώ του Δημήτρη (KSILINOS) έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης αρκεί να φτιάξει 1-2 πραγματάκια. Ήταν νομίζω μια πολύ ωραία βραδυά.
A πα πα πα.... Και καλά να ήταν 1 εξάτμιση... Έλα που ήταν 3... Καλά που δεν έχει και κανά Tunnel η παραλιακή. Θα μας περιμένανε στην έξοδο τα στρουμφ για παραλαβή....Ξέρετε εσείς.... Πάντως την επόμενη φορά θα σας κάνω κι εγώ παρέα...για να' χει παρέα ο ένας τον άλλον και στο αυτόφωρο... Όλοι για έναν και ένας για όλους....αυτό σημαίνει ομαδικό πνεύμα και αλληλεγγύη. Πάντως το μαύρο το MUGEN του Σταύρου κατά γενική ομολογία ήταν το πιο δυνατό. Του Μάνου (ΜΑΝΟS)πάει πάρα πολύ καλά με δεδομένο πάντα αυτά που φοράει, του Κωνσταντίνου (Kwn/nos S2000) επίσης καλά (ήταν και δικάβαλος χθες) ενώ του Δημήτρη (KSILINOS) έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης αρκεί να φτιάξει 1-2 πραγματάκια. Ήταν νομίζω μια πολύ ωραία βραδυά.
Originally Posted by D_S2000,Feb 22 2007, 06:33 AM
Πάντως το μαύρο το MUGEN του Σταύρου κατά γενική ομολογία ήταν το πιο δυνατό.
Originally Posted by MANOS,Feb 22 2007, 11:14 AM
Εγώ πάντως έχω μάθει να μιλάω με αποδείξεις και είδα ότι εχθές το mugen του Σταύρου ήταν σαφώς δυνατότερο από όλους μας και εντελώς αθόρυβο. Δεν ξέρω αν φταίει το body kit ή αν το παλικάρι φοράει και άλλα πράγματα, πάντως για αυτά που φοράει σαν mugen πάει πάρα πολύ καλά γιατί κάποιοι λένε ότι η mugen δεν έχει ψαχτεί και πολύ με το S και δεν έχει βγάλει και πολλά πράγματα. Μήπως όμως αυτά που έχει βγάλει δουλεύουν στο S? Και μένα η εξάτμιση δε μου άρεσε αλλά μήπως τελικά δουλεύει πιο καλά από τη διπλή J's? Γιατί έντάξει του KSILINOU που φοράει εγκέφαλο-πεταλούδα και εξάτμιση J's πατίναρε και ήταν δικάβαλος αλλά του Σταύρου έδινε την εντύπωση ότι άνοιγε πολύ χαλαρά και έκανε και διαφορά καλή. Δεν ξέρω και γι αυτό ρωτάω αυτούς που έχουν ασχοληθεί πιο πολύ με την εταιρία μήπως και της mugen τα προϊόντα κάνουν καλή δουλειά και γιατί γενικά τη βάζουν σε δεύτερη μοίρα......
Για μένα ο πιο αποδοτικός συνδυασμός μετά την τετραπετάλουδη.
Τον Σταύρο τον γνωρίζω και έχουμε κάνει και κανά δυό βόλτες. Ο εγκέφαλος από ότι μου έχει πεί δουλεύει αλλά περιορίζεται στο περιβάλλον μιας πίστας μιάς και εκεί αερίζεται και κρυώνει συνεχώς τπ μοτέρ.
Άλλα πράγματα, θερμοστάτη, τάπα, βαλβίδα,ψυγείο,φρένα, αναρτήσεις όλα δουλεύουν σωστά στο αμάξι.
Είχε βάλει και 1.5 LSD αλλά σε 5.000 χλμ. τα δισκάκια παρέδωσαν πνεύμα, ο δίσκος νομίζω κράτησε παραπάνω.
Με κορωνοπήνιο να δείτε πως πήγαινε...

Η Mugen είναι ότι πιό κοντά στο R&D τμήμα της Honda.( F1)
Εγώ την εμπιστεύομαι απόλυτα και αν έχω κάποια στιγμή το πακέτο ίσως τα αγοράσω. Εκτός και αν προτιμήσω με κάτι παραπάνω την εξάτμιση της Amuse...R1 Titan Dual and R1 Titan Headers με την εισαγωγή της Mugen και τον προφυλακτήρα. Από ότι διάβασα δίνει περίπου 10 άλογα στις μεσαίες και 4-5 στα ψηλά.
Δείτε σε φωτό το χταπόδι και θα καταλάβετε για τί πράγμα μιλάω...