Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Apr 27, 2007 | 05:05 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

File mou giwrgo an tha diafoniso se kati mazi sou.Alla ta metala ta sfirilata gia turbo moter kai alla gia atmosfaira.Oso gia to 1.000$ einai mia endiktiki timi gia metaxeira timi sto america mias kai emeis edw ta briskoume me 3.000.
Mhn ksexnas oti ekei to S exei poly ftinotera apo oti sthn eyrwpi kai ta antalaktika episis kai oxi apla ftinotera alla se perissoteres periptwseis tsampa
To moter einai idi piesmeno kai akoma ta 350hp einai para polla opote tha xreiastei kai alli epembasi ektos apo thn topothetisi tou kit.
Old Apr 27, 2007 | 05:20 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Θαναση δεν μενει παρα καποιος να το δοκιμασει και να μας πει. Εγω λεω οτι δεν θα παθει τιποτα με την απαραιτητη φροντιδα. Προσωπικα τωρα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το κανω, μακαρι να την ειχα. Παντως με τον Μανο το εχουμε συζητησει μαζι πολλες φορες και νομιζω οτι θα ειναι ο πρωτος
Old Apr 27, 2007 | 05:26 AM
dims2k's Avatar
Registered User

paidia ta moter spane giati exoun sumpiesi kai sti kriti to afisane me mama sympiesi sikwsane kai ena bar kai espase. oi amerikanoi den einai malakes pou vgazoun panw apo 400 troxo me mama entosthia kai to prwto pragma pou sou lene einai to pan na exeis kalo programatisti ! stin ellada exoume 2-3 atoma oi opoioi den kseroun ta s katholou kai o motis pou einai kalos (den ton vriskeis pote) piezei poli ta autokinita na vgaloun dynami kai spane opws egine kai stin kriti
Old Apr 27, 2007 | 05:39 AM
dims2k's Avatar
Registered User

kai min ksexname mexri prin ligo kairo vazane tous kopmressores edw kai ektos oti pigainane san mama s spagane kiolas! kai tou antwni to rythmise o zompolas pou kserei to palikari me mama sympiesi kai evgale tosa aloga kai oxi moufa giati an to deite pws paei tha trelatheite
Old Apr 27, 2007 | 09:13 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Παιδιά τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Όταν επεμβαίνεις σε ένα εργοστασιακό μοτέρ όλα είναι πιθανά και μπορεί να την βρεις από κει που δεν το περιμένεις (αστοχία υλικού κλπ), είτε η βελτίωση είναι ατμοσφαιρική είτε turbo. Έπειτα μεγάλο ρόλο παίζει και η χρήση και η φροντίδα ενός τέτοιου μοτέρ και πείτε μου κάποιον που μπορεί να σου εγγυηθεί οτιδήποτε σε τέτοιες μετατροπές. Απλά έχεις το μικρόβιο και ψάχνεις λίγο τι παίζει και το δοκιμάζεις.... νομίζω πως αξίζει ειδικά αν έχεις αποφασίσει πως μπορεί και κάτι να μην πάει καλά.
Τώρα, αν εγώ με το ατμοσφαιρικό μου μαμά έχω κόψει καμιά δεκαριά ημιαξόνια και έχω σπάσει άλλα τόσα μοτέρ, ε δεν κάνω για turbo kit.
Και με τη λογική αυτή φίλε Θανάση δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα γιατί ξαναλέω ότι κανείς δεν εγγυάται για τίποτα άρα προχωράς σε αυτό που θες με προσεχτικά βήματα και πάνω απ' όλα με τους κατάλληλους συνεργάτες. Ο Γιώργος είναι πολύ ψαγμένος και έχει μελετήσει αυτά που λέει.
και για μένα ξαναλέω ισχύει το go big or go home!
Old Apr 27, 2007 | 09:33 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Mάνο εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να φτιάξεις ένα δυνατό κι αξιόπιστο turbo S2000. Θα σε συμβούλευα μόνο πριν κάνεις το οτιδήποτε συγκέντρωσε τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες για την μετατροπή που θέλεις να κάνεις κι ότι αυτή συνεπάγεται από ανθρώπους που έχουν γνώση κι εμπειρία σ' αυτού του είδους τις μετατροπές. Το καλύτερο θα ήταν αν μπορούσες να πάρεις και μια γνώμη απο Ιαπωνία μεριά. Ξέρεις πως...Καλή επιτυχία.
Old Apr 28, 2007 | 05:30 AM
tony3852S2k's Avatar
Registered User

na mai ki egw elpizw na me sugxwresetai pou den irtha thn teleutaia fora kai den mporesa na uperaspistw ki egw tous iapwnes giati apo oti akousa eixame episkepseis apo alles xwres. (an kai den dhlwnw kontrakias)

mano egw sou eipa thn gnwmh mou gia to turbo. h kalhterh lush einai custom. vazeis oti theleis kai to ftaneis opou theleis!
tha to kanw ki egw kapoia stigmh,
Old Apr 28, 2007 | 08:37 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Χθες το βράδυ στην παραλία άνοιξα με μια Μ3 Ε46 ο οδηγός της οποίας πρέπει να με είχε δει από μακριά όπως ερχόταν κι αφού έκανε 1-2 σφηνούλες για να με φτάσει έρχεται από τα δεξιά μου στο φανάρι και μπαίνει με την μούρη μπροστά μου λοξά. Αυτός πάει γυρεύοντας λέω από μέσα μου και φυσικά δεν αφήνω την πρόκληση να πέσει κάτω. Ανοίγει πράσινο κι αφού ξεμπερδέψαμε από τα αυτοκίνητα που ήταν μπροστά μας στο φανάρι και πιάνουμε την ευθεία (Με δευτέρες ήμασταν) το σανιδώνουμε..αυτός μπροστά κι εγώ ακριβώς από πίσω. Αποτέλεσμα μέχρι το κούμπωμα 4ης όπου κι αφήσαμε γκάζι λόγω προπερευόμενων αυτοκινήτων ήμουν 2 κενά μπροστά. Που σημαίνει σε αυτοκίνητα 4 τον αριθμό. Το καταευχαριστήθηκα και κατά κάποιον τρόπο εξιλεώθηκα μέσα μου για το κακό αποτέλεσμα της περασμένης Τετάρτης με την Μ3 του Δημήτρη.
Old Apr 30, 2007 | 12:06 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Δε μας είπες Δήμητρη πόσα άτομα είχες στο κάθισμα του συνοδηγού αυτή τη φορά...

Παιδιά ο κόσμος έχει τρελαθεί τελείως. Είναι δυνατόν?
Κατέβαινα εχθές από Τρίκαλα και στην Εθνική μου κόλλησε ότι αμάξι μπορείτε να φανταστείτε.
Ήμουν ανοιχτός, με το μωρό δίπλα, μουσικούλα και τις τάπες στις INVIDIA και πήγαινα ήρεμα 150 χλμ χωρίς να προκάλω. Ε, μου κόλλαγαν συνέχεια και κάτι άσχετα saxo κλπ και με τις τάπες δεν παέι το αμάξι και κυρίως απαγορεύεται να ανοίγεις. Ε, τρελλάθηκα!!!!! Το χειρότερο μου να κάνω δεξιά και το έκανα συνέχεια. Και κάποια στιγμή έιχαν μαζευτεί γύρω μου και μου έλεγαν να ανοίξουμε. Τι να πω δηλαδή... γράφει πουθενα πίσω " είμαι κοντράκιας"?
Old Apr 30, 2007 | 02:17 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

[QUOTE=MANOS,Apr 30 2007, 12:06 AM] Τι να πω δηλαδή... γράφει πουθενα πίσω " είμαι κοντράκιας"?

All times are GMT -8. The time now is 09:13 AM.