ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Stradale φιλε ωραιος με το type-r.Και επειδη ακριβως η φιλοσοφια των 2 μοτερ ειναι εντελως διαφορετικη πηγες σουπερ.Το i-vtec του type-r ειναι φτιαγμενο ωστε να παρεχει δυναμη και ροπη απο χαμηλα εως τον κοφτη.Το vtec του s2000 ειναι εντελως καθαροαιμο σαν διχρονο,μικρο οφελιμο ευρος και πολυ δυναμη εκει.Η το δουλευεις 7-9 και εισαι μονιμα χαμογελαστος η παρακατω πας εκδρομη.Εξ'ου και το απιστευτο σασμαν ωστε να εκμεταλευεσε αυτο το ευρος οταν χρειαζεται.Thanasis2k δεν ξερω τι φοραει το S σου αλλα αφου καθησες απο σταση μονο 2 αμαξια πισω απο το cupraII full 1st stage 340hp ΜΠΡΑΒΟ!Tomidis απο σταση θα εισουν μπροστα μεχρι 200+ απο 1ης γενιας 350Ζ.Αντε να βαλουμε και τα αυτοκολλητα του club για να ειμαστε δακτυλοδεικτουμενοι.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by tomidis,Nov 20 2007, 11:40 PM
...ολα αυτα θα τα δειτε σε βιντεο συντομα..αν κ για το βιντεο της αναβασης ντρεπομαι λιγο γιατι περιεχει πολλες βρισιες(βλεπετε ο συνοδηγος δεν μπορουσε να συγκρατησει τον ενθουσιασμο του)
Δεν έχει νόημα τώρα αυτό που γράφω αλλά το λέω έτσι για την ιστορία...
Χθες με SLK 350 και Megane με πρόγραμμα κι εκκεντροφόρους αγνώστων λοιπών στοιχείων... Η διαφορά? Δεν μπορούσα να δω... Κάνω κι εγώ μ@λ@κίες που και που...αλλά τι να κάνω? Αφού αυτά έτυχαν χθες...
Χθες με SLK 350 και Megane με πρόγραμμα κι εκκεντροφόρους αγνώστων λοιπών στοιχείων... Η διαφορά? Δεν μπορούσα να δω... Κάνω κι εγώ μ@λ@κίες που και που...αλλά τι να κάνω? Αφού αυτά έτυχαν χθες...
Originally Posted by D_S2000,Nov 21 2007, 02:12 AM
Δεν έχει νόημα τώρα αυτό που γράφω αλλά το λέω έτσι για την ιστορία...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by S2000Geo,Nov 21 2007, 02:11 PM
Μητσο εμενα με πυροβολησε ενα Z4M χτες
, να πατησουμε και μαζι μια φορα αν θες 
, να πατησουμε και μαζι μια φορα αν θες 
Oxι μια χαρα δικαιο ηταν το αποτελεσμα, απλα ηταν πιο δυνατος , 2ες παταγαμε με το παμε μου εκανε 1 αμαξι και εμενε η διαφορα μεχρι τα 190 οπου και εκοβα για να μην περασω αεροπορια το κοκκινο φαναρι. Εντωμεταξυ χτες στις αλλαγες μου εριχνε κατι πυροβολισμους πισω που σημερα εμαθα απο τον toupa οτι συνοδευονταν απο ωραιες φλογιτσες