ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Χρήστο τα έχουμε πει αυτά για τον καθένα που μπαίνει μέσα και λέει τη γνώμη του.Αυτή τη δυνατότητα τη δίνει το forum τι να κάνουμε. Παρόλα αυτά δεν αναφέρθηκε προσωπικά σε εσένα... αλλά πάλι και έτσι να είναι,περιμένω από παλαιότερα μέλη να αποφεύγουν τέτοιες λογομαχίες και να κρατάνε το επίπεδο του forum εκεί που του αρμόζει
Κρίμα να χαλάμε την εικόνα του forum. Τα πνεύματα έχουν οξυνθεί χωρίς λόγο. Ο Πέτρος έχει ανοίξει και μπροστά μου με S2k με JDM μοτέρ και ήταν σαν να μην πάτησαν ποτέ. Εδώ κράταγε εμένα με 0.6bar! Anyway, δε νομίζω ο Πέτρος να είπε ποτέ όχι σε κάποιο άνοιγμα ακόμα και με πολύ δυνατότερα αυτοκίνητα (Porsche Cayman S). Όσο για το πρόβλημα στο σαζμάν, όντως υπήρξε και όντως αντικαταστάθηκε το κόμπλερ/συγχρονιζέ 3ης-4ης (ο Μάνος τα έδωσε όλα
). Το αμάξι μπήκε μέσα την Τετάρτη αν θυμάμαι καλά και βγήκε Πέμπτη πρωί.
Τα περί 'ξηγημένων και καλών παιδιών εγώ πλέον τα ακούω βερεσέ. Και μη μου πείτε ότι δεν έχω λόγους (βλ. Μ3). Στις κανονισμένες κόντρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ 'ΞΗΓΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ
Χρήστο, ειλικρινά με βάση τις δυναμομετρήσεις που έχεις δει τόσο καιρό από S2k, πόσα μπορεί να φτάσει ένα S2k Α στάδιο ρόδα σε dynapack? 225? 230? 235? Χλωμό... Τι σχέσει μπορεί να έχει με τα 271 και με 4-5 κιλά ροπή λιγότερα? Άρα, η κανονισμένη κόντρα αυτού του επιπέδου ξέρουμε ΟΛΟΙ καλά που αποσκοπεί... Σε αυτό που κάνουν οι κοντράκηδες εδώ και δεκαετίες. Κατεβάζω ένα πολύ ελαφρύτερο όχημα ίδιου τύπου, στημένο για dragster (ελάφρωμα όσο δεν πάει, ελαστικά, ύψη, ανάρτηση, ευθυγράμμιση, λάστιχα μπροστινά πίσω στο S για να γλιτώσω τριβές κοκ) και μετά το παίζω ο γ%^$& του ότι κινείται. Ρίχνω κολωνίτσα σε οποιοδήποτε S2k Α στάδιου του ανυποψίαστου (που ο δύσμοιρος έχει μαμά ανάρτηση, μαμά 17άρια και δε ξηλώνει ένα σαζμάν σε κάθε κόντρα) και μετά βγάζω όνομα στην πιάτσα ως 'το καλό S'! Συγγνώμη αλλά εγώ προσωπικά δε μπορώ και ούτε με ενδιαφέρει να ακολουθήσω αυτή τη λογική.
). Το αμάξι μπήκε μέσα την Τετάρτη αν θυμάμαι καλά και βγήκε Πέμπτη πρωί. Τα περί 'ξηγημένων και καλών παιδιών εγώ πλέον τα ακούω βερεσέ. Και μη μου πείτε ότι δεν έχω λόγους (βλ. Μ3). Στις κανονισμένες κόντρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ 'ΞΗΓΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ
Χρήστο, ειλικρινά με βάση τις δυναμομετρήσεις που έχεις δει τόσο καιρό από S2k, πόσα μπορεί να φτάσει ένα S2k Α στάδιο ρόδα σε dynapack? 225? 230? 235? Χλωμό... Τι σχέσει μπορεί να έχει με τα 271 και με 4-5 κιλά ροπή λιγότερα? Άρα, η κανονισμένη κόντρα αυτού του επιπέδου ξέρουμε ΟΛΟΙ καλά που αποσκοπεί... Σε αυτό που κάνουν οι κοντράκηδες εδώ και δεκαετίες. Κατεβάζω ένα πολύ ελαφρύτερο όχημα ίδιου τύπου, στημένο για dragster (ελάφρωμα όσο δεν πάει, ελαστικά, ύψη, ανάρτηση, ευθυγράμμιση, λάστιχα μπροστινά πίσω στο S για να γλιτώσω τριβές κοκ) και μετά το παίζω ο γ%^$& του ότι κινείται. Ρίχνω κολωνίτσα σε οποιοδήποτε S2k Α στάδιου του ανυποψίαστου (που ο δύσμοιρος έχει μαμά ανάρτηση, μαμά 17άρια και δε ξηλώνει ένα σαζμάν σε κάθε κόντρα) και μετά βγάζω όνομα στην πιάτσα ως 'το καλό S'! Συγγνώμη αλλά εγώ προσωπικά δε μπορώ και ούτε με ενδιαφέρει να ακολουθήσω αυτή τη λογική.
Λοιπόν Γιώργαρε, για να καταλάβεις τι παίζει εδώ θα σου πω.
Είναι πολλά άτομα στον "κύκλο" των κοντράκιδων που δεν πιστεύουν ότι το 2.2 του Πέτρου πάει όπως πρέπει να πάει για τον Α ή Β λόγο.
Εγώ τον υποστήριξα, μας και ήταν στο club, όταν του επιτίθενται και τσακώθηκα με αρκετά άτομα για να καταφέρω να έρθουν κάποιες κόντρες στα μέτρα του Πέτρου για να μην κάνει καμια πατάτα.
Δυστυχώς ο Πέτρος ακόμα δεν κατάλαβε τι παίζει και έκανε ανοίγματα από εδώ και από εκεί.
Δεν νομίζω να σε έπαιρναν τηλέφωνο και να σου την έλεγαν για την **** που έφαγε από το cayman...Εμένα όμως με έπαιρνα, γιατί είχα σταθεί απέναντι από το cayman....Και βγήκα και μαλάκας....
Για αυτό δεν ξαναυποστιζω κανένα, είπαμε το s2k είμαστε μια ομάδα αλλά δεν μπορούν κάποια άτομα από εδώ μόνο να δίνουν....
Είναι πολλά άτομα στον "κύκλο" των κοντράκιδων που δεν πιστεύουν ότι το 2.2 του Πέτρου πάει όπως πρέπει να πάει για τον Α ή Β λόγο.
Εγώ τον υποστήριξα, μας και ήταν στο club, όταν του επιτίθενται και τσακώθηκα με αρκετά άτομα για να καταφέρω να έρθουν κάποιες κόντρες στα μέτρα του Πέτρου για να μην κάνει καμια πατάτα.
Δυστυχώς ο Πέτρος ακόμα δεν κατάλαβε τι παίζει και έκανε ανοίγματα από εδώ και από εκεί.
Δεν νομίζω να σε έπαιρναν τηλέφωνο και να σου την έλεγαν για την **** που έφαγε από το cayman...Εμένα όμως με έπαιρνα, γιατί είχα σταθεί απέναντι από το cayman....Και βγήκα και μαλάκας....
Για αυτό δεν ξαναυποστιζω κανένα, είπαμε το s2k είμαστε μια ομάδα αλλά δεν μπορούν κάποια άτομα από εδώ μόνο να δίνουν....
ακριβως, ωραιες ειναι οι κοντρες αλλα μεχρι ενα οριο... εκει που ξεφευγει και παει σε κατι σοβαρο, τοτε γινετε αστειο. Κι εγω γουσταρω αφανταστα κοντρουλες, αλλα τις ακανονιστες και με αμαξια ιδιας κατηγοριας, οχι δηλαδη ενα uno ξηλωμενο με 300 που οσες κολωνες και να μου ριξει δεν μου λεει τιποτα! μου αρεσει να ειμαι μπροστα αλλα και να μην ειμαι δεν με πειραζει καθολου, αρκει αυτος που ειναι να ειναι της ιδιας νοοτροπιας, κι οχι κατι κομπλεξαρες... ιδιως με φιλους που βγαινουμε και κανουμε πατηματακια το χαιρομαι αφανταστα και ας ειμαι πισω... μου αρεσει η βελτιωση και αρα η κοντρα ειναι ενας τροπος να δεις αν αυτο που εκανες ειχε αποτελεσμα και ποσο μεγαλο.
[QUOTE=Stradale,Dec 14 2008, 08:16 AM] Λοιπόν Γιώργαρε, για να καταλάβεις τι παίζει εδώ θα σου πω.
Δυστυχώς ο Πέτρος ακόμα δεν κατάλαβε τι παίζει
Δυστυχώς ο Πέτρος ακόμα δεν κατάλαβε τι παίζει
kai mia proswpiki mou gnwmi to s 2000 me oti anoiksei simera se mia kontra einai sigouro oti tha xasei kai malista polu.apla me 200 kubika perissotera apla stin kontra tha xaseis me mikroteri diafora kai to lew auto dioti simera den uparxei amaksi katw apo 300 aloga sta kontrostekia.to oti egine 2200 egine gia na exei xamila kai na einai odigika pio omorfo kati pou to katafera,stis kontres to kserw oti den mporw na stathw me amaksi 300 alogwn kai panw.
Σιγά μην τσακωθούμε ρε Γιώργο για μαλακίες.Λες και έχω και κανα τέρας....

Ωραία όλα αυτά, αλλά από την στιγμή που ο Πέτρος άρχισε να βάζει στημένες κόντρες έπρεπε να ήταν προετοιμασμένος για αυτό το πράγμα.
Αν το θες το αμάξι σου για να κόβεις βόλτες, τότε δεν την ψάχνεις την δουλειά να κάτσεις στο φανάρι.....
Εφόσον όμως κάθεσαι, μην κάνεις τον Κινέζο μετα και λες "το έχω για να με ευχαριστεί εμένα"....
Δείχνει κάπως....
Υ.Γ. Δεν έχω πρόβλημα μαζί σου Πέτρο,αν είναι δυνατόν, λες και θα χωρίσουμε τα χωράφια!!
Κουβέντα να γίνετε.

Ωραία όλα αυτά, αλλά από την στιγμή που ο Πέτρος άρχισε να βάζει στημένες κόντρες έπρεπε να ήταν προετοιμασμένος για αυτό το πράγμα.
Αν το θες το αμάξι σου για να κόβεις βόλτες, τότε δεν την ψάχνεις την δουλειά να κάτσεις στο φανάρι.....
Εφόσον όμως κάθεσαι, μην κάνεις τον Κινέζο μετα και λες "το έχω για να με ευχαριστεί εμένα"....
Δείχνει κάπως....

Υ.Γ. Δεν έχω πρόβλημα μαζί σου Πέτρο,αν είναι δυνατόν, λες και θα χωρίσουμε τα χωράφια!!
Κουβέντα να γίνετε.