ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by S2000Geo,Nov 22 2007, 06:17 AM
Πραγματι εκει ρυθμιστηκε, πιστευω την αλλη βδομαδα να κανω μια πιο αξιοπιστη μετρηση. Χτες βραδυ πατησα με με Μ3 πρωτο σταδιο και πηγαιναμε παρεα και με ενα OPC πρωτο σταδιο και ημουνα πολυ μπροστα.
Εγώ πήγαινα μαζί με Μ3 όταν ήμουν με 7psi και 293 άλογα στον τροχό στο δυναμόμετρο του ανδριανακη.
(ήμουν μπροστά λιγότερο από αμάξι ανάβαση εθνική από διόδια 2 καβαλο και οι 2)
Ήτανε το πρώτο μου πάτημα με το κομπρεσέρ και επειδή ο φίλος με είχε ζαλίσει με το SMG (Εξάτμιση φίλτρο πρόγραμμα) πριν ανοίξουμε σκεφτόμουνα {τώρα θα δεις αν αλλάζει ταχύτητες ποιο γρήγορα το SMG η το S.}
Έτσι για την ιστορία να πω ότι Περίμενα ότι θα τον πέρναγα εύκολα .
Στο καπάκι μου ταίριαξε και έφαγα και 4 καρότσες περίπου από ένα evo την ίδια μέρα
και ξενέρωσα και έτσι κατέληξα στην φάση που είμαι τώρα με το 1 bar 
Επί τη ευκαιρία να πω ότι αύριο το ρυθμίζω επιτέλους και τελειώνει και η δικιά μου οδύσσεια που κράτησε πάνω από 4 μήνες
Mano eyxaristw gia to koustoumaki pou mou erapses xtes brady 
Paidia prosoxi kykloforei eksw civic aspro POU RABEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIII.
To startletaki pantos stathike aksia dipla sto S alla telika den katafere na me perasei
Polemos xtes to brady eksw

Paidia prosoxi kykloforei eksw civic aspro POU RABEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIII.
To startletaki pantos stathike aksia dipla sto S alla telika den katafere na me perasei

Polemos xtes to brady eksw
'Ελα ρε φίλε, σιγά.....
Ότι μπορούσα έκανα....
Πράγματι και ο Θανάσης στάθηκε επάξια στην κόντρα του με το Starlet Turbo....
Το αμάξι μου χθές πήγαινε τέζα + φλογίδια στις αλλαγές.... και κατεβαίνοντας τη Βουλιαγμένης ξαφνικα και από το πουθενα έγινε πίστα...
Παραθέτω ενδεικτικά ποσα αμάξια κατεβαίναμε (τυχαία ετσι?) προς τα κάτω:
- S2000 δικό μου
- S2000 Θανάση
- S2000 Ψαλίδα
- S2000 Green
- Type R μαύρο
- Μ3 μαύρη
- Starlet Turbo λευκό (πολύ δύναμη)
- Starlet Turbo ασημι
- Starlet κοκκινο
- Saxo Vti μπλε
- Saxo Vti κοκκινο
- Peugeot Rally λευκό
Και όλοι παρέα και στις τρεις λωρίδες. ΠΟΛΕΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
Είχα καιρό να το ζήσω και το ευχαριστήθηκα....
Το S μου, πέραν του γεγονότος ότι είναι πανέμορφο, ράβει κόσμο....
-
Ότι μπορούσα έκανα....

Πράγματι και ο Θανάσης στάθηκε επάξια στην κόντρα του με το Starlet Turbo....
Το αμάξι μου χθές πήγαινε τέζα + φλογίδια στις αλλαγές.... και κατεβαίνοντας τη Βουλιαγμένης ξαφνικα και από το πουθενα έγινε πίστα...
Παραθέτω ενδεικτικά ποσα αμάξια κατεβαίναμε (τυχαία ετσι?) προς τα κάτω:
- S2000 δικό μου
- S2000 Θανάση
- S2000 Ψαλίδα
- S2000 Green
- Type R μαύρο
- Μ3 μαύρη
- Starlet Turbo λευκό (πολύ δύναμη)
- Starlet Turbo ασημι
- Starlet κοκκινο
- Saxo Vti μπλε
- Saxo Vti κοκκινο
- Peugeot Rally λευκό
Και όλοι παρέα και στις τρεις λωρίδες. ΠΟΛΕΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
Είχα καιρό να το ζήσω και το ευχαριστήθηκα....
Το S μου, πέραν του γεγονότος ότι είναι πανέμορφο, ράβει κόσμο....
-
Originally Posted by kwn/nos s2000,Nov 22 2007, 12:39 AM
auto to apro to civic prepei na einai auto pou sou eipa thanassi oti anoiksa kai pigainame mazi..polu dunato re c...alla kai polu elafru parallila..
Στα 180 με πέρασε σα σταματημένο.....
Kwn/nos ontos file eimoun pisw apo ton mano kai anoigame kai sta 180 mas perase les kai trogame souvlakia sthn akrh tou dromou.Oute mia sto ekatomyrio na pas mazi me ayto gia allo tha milas.
To palikari mas anoikse kai kapo gia na doume oti den eixe nitra.Alla eixe mesa moter apo typeR sta 230hp (etsi eipe parapanw prepei na htan) se amaksoma 1000kilwn.Meta afou efyge apo ribas erapse kai ena intergra.Skotone to civic skotone.
Mano to aspro to starlet htan tou barbari.
To palikari mas anoikse kai kapo gia na doume oti den eixe nitra.Alla eixe mesa moter apo typeR sta 230hp (etsi eipe parapanw prepei na htan) se amaksoma 1000kilwn.Meta afou efyge apo ribas erapse kai ena intergra.Skotone to civic skotone.
Mano to aspro to starlet htan tou barbari.