ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by dims2k,Jan 4 2008, 03:16 AM
thanasi polu dunami diakrinw!!! proxthes piga kai egw sti fwlia me ta type r ekei pou mazeuontai. itan ola ta kala pou legontai oti einai 1o stadio tous proteina na patisoume me opoio taper thelane apo stasi gia 800+metra giati kati eipwthike oti mas pernane kai apo stasi. telika den me epaikse kaneis 

http://www.speedfactory.gr/1.htm
Καλά ρε σεις με τα Τάπερ τα βάλατε τώρα? Λίγο χαμηλοί τόνοι δεν βλάπτουν κι από την δική μας την μεριά. Honda είναι κι αυτά. Όποιος νιώθει γρήγορος ας φωνάξει κάποιον από εμάς ν' ανοίξει. Όχι να πηγαίνουμε εμείς σ΄αυτούς. Λίγο ανωτερότητα δεν βλάπτει. Άλλωστε κατά την γνώμη μου το να προκαλείς ένα Tάπερ μου κάνει λίγο αλλαζονικό. Αφού εκ των πραγμάτων είναι μια κλάση κάτω σαν αυτοκίνητο. Βέβαια υπάρχουν όπως λέει κι ο Μάριος και μερικά που ράβουν κανονικά κι όχι μόνο S. Κι άλλα διάφορα γρήγορα. Οπότε προσοχή με ποιον ανοίγετε. Αν και η ήττα από κάποιο Τάπερ δεν είναι κι ότι χειρότερο. Όλα στο πρόγραμμα είναι...
Για την κόντρα του tomidis μπορώ να πω ότι η διαφορά δεν οφείλετε από το 1σταδιο και από το μονομπουκο αλλά από το ότι ο tomidis καθημερινά πλακώνετε στο γυμναστήριο!!!!!!!Tom άσε να λέω εγώ σκοτώνει το Honda λέμε