ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by D_S2000,Mar 27 2008, 01:18 PM
Πάρα πολύ καλά στάθηκες αν και προσωπικά περίμενα η διαφορά να είναι πιο μεγάλη αλλά μάλλον ο φίλος σου δεν ξέρει να την ξεκινήσει την Cayman σε αντίθεση μ'εσένα που έκανες πολύ καλή εκκίνηση. Επομένως αν σκεφτούμε ότι μάζεψε η Cayman τα 2-3 αυτοκίνητα που της έκανες από την εκκίνηση κι έκανε στο τέλος άλλα τόσα σημαίνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είχε στο σύνολο περίπου 1 κολόνα διαφορά κάτι που το βρίσκω πολύ λογικό. Αν ξεκινήσει όμως και καλύτερα η διαφορά θα είναι πιο μεγάλη. Δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Εγώ όταν είχα ανοίξει με μια στην Βουλιαγμένης πρέπει να του έκανα κάτι λιγότερο από κολόνα μέχρι τελειώματα 4ης από 2ες ρολαριστές. Κυκλοφορεί όμως και μία (Του B16b όπως είναι το nick του στην πιάτσα) που απλά θερίζει. Εκπληκτικά γρήγορη έχει στενοχωρήσει πολύ κόσμο. Εννοείται ότι είναι βελτιωμένη...
Εγω να πω ενα μπραβο στα δυο polaκια. Ειδικα το δευτερο δεν περιμενα να ειναι τοσο δυνατο. Βεβαια ειχα και το γαμωπατιναρισμα σε ολες τις αλλαγες. Δεν θα αλλαζε και τπτ βεβαια,απλα ισως η διαφορα να ηταν λιγο μεγαλυτερη/μικροτερη για εκαστο ανοιγμα. Dim το δευτερο polo ποσα περιπου εβγαζε γιατι ξεχασα να ρωτησω το παληκαρακι.
Α!Long Live the King (..once again)
Yiannakeeeee!Ζηλεψα και θελω κι εγω βολτα την επομενη φορα!!!
Α!Long Live the King (..once again)
Yiannakeeeee!Ζηλεψα και θελω κι εγω βολτα την επομενη φορα!!!
Originally Posted by dims2k,Mar 28 2008, 12:03 AM
o manos einai dunatos
ante o epomenos twra!
pera apo tin plaka kai ta nera pou eixe perasame kala kai eginan kai ta aparaitita anoigmatakia
ante o epomenos twra!pera apo tin plaka kai ta nera pou eixe perasame kala kai eginan kai ta aparaitita anoigmatakia

χαίρομαι για τον λόγο του ότι είμαστε πραγματικά μια πολύ καλή παρέα
επίσης χαίρομαι πολύ για τον Μάνο που πήρε συνολικά αρκετά αμάξια με τα πράγματα που έβαλε και είδε τα λεφτά του να πιάνουν τόπο.
)Ο kontro -manager μου ο κρυφογερμανος, ο κρυφόbmw ακιας (Dims2k)
έσκασε με ένα polo με πρόγραμμα και έφαγε πολλές καρότσες από κάποιο S (δεν θυμάμαι ποιανού ) παρότι το πάλεψε όπως είπε.
Έριξα πολύ γέλιο που έφαγε τσάι, γιατί τον έχω συνηθίσει να περνάει πάντα μπροστά..
Ένα άλλο polo που είχε πρόγραμμα και εξάτμιση πέρασε μπροστά από S γύρο στα 2 αμάξια
Originally Posted by yiannakos,Mar 28 2008, 10:21 AM
Ο kontro -manager μου ο κρυφογερμανος, ο κρυφόbmw ακιας (Dims2k)
έσκασε με ένα polo με πρόγραμμα και έφαγε πολλές καρότσες από κάποιο S (δεν θυμάμαι ποιανού ) παρότι το πάλεψε όπως είπε.
Έριξα πολύ γέλιο που έφαγε τσάι, γιατί τον έχω συνηθίσει να περνάει πάντα μπροστά..
Ένα άλλο polo που είχε πρόγραμμα και εξάτμιση πέρασε μπροστά από S γύρο στα 2 αμάξια