Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Apr 6, 2008 | 10:36 PM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Sorry paidia alla apo thn Paraskeyi to brady pou egine to anoigma shmera sthn douleia kathisa mprosta apo ypologisth gi ayto kai den egrapsa tipota.
Ontos tou yiannakou to S einai apisteyto ta logia pisteyw einai perita.
To E190 einai sta aloga pou eipe o leyteris.
Na kai ena videaki prin ginei to anoigma na akousete kai ligo to sfyrigma tou comtech
http://www.youtube.com/watch?v=wE5RKV0skX0
Old Apr 6, 2008 | 11:04 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα
Καταρχήν ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

Το μερσεντές έφυγε 1+ αμάξι πρώτη και Δευτέρα αλλά αλλαγή από τρίτη σε Τετάρτη την έκανα 1 αμάξι περίπου μπροστά, βγάζοντας 1 ζευγάρι φλογιδια .
Το μερσεντικο είναι πολύ δυνατό και ο Βίκτορας με την παρέα του πολύ καλά παιδιά

Πάμε παρακάτω τώρα
Old Apr 6, 2008 | 11:40 PM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Γιαννακε μην σπας το αμαξι χωρις λογο, απο σταση 800+ μετρα με τετρακινητα και ρολλαριστα οσο θελουνε... Ενταξει να ειμαστε καλα παιδια αλλα οχι και να μας πιανουνε και μ@λ@κ3$. Μα πως ειναι δυνατον να εχει ενα ανοιγμα με EVO 450 αλογα ενδιαφερον που κανει το 400αρι σε 12 ξερο...
Old Apr 6, 2008 | 11:58 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000Geo,Apr 6 2008, 11:40 PM
Γιαννακε μην σπας το αμαξι χωρις λογο, απο σταση 800+ μετρα με τετρακινητα και ρολλαριστα οσο θελουνε... Ενταξει να ειμαστε καλα παιδια αλλα οχι και να μας πιανουνε και μ@λ@κ3$. Μα πως ειναι δυνατον να εχει ενα ανοιγμα με EVO 450 αλογα ενδιαφερον που κανει το 400αρι σε 12 ξερο...

Εννοειται οτι δεν προκειται να γινει ανοιγμα σε τοσα λιγα μέτρα....
Ο Yiannakos δεν εφτιαξε το αμαξι του για να κάνουν δοκιμές τα EVO και να στηνουν κοντρες στα μετρα τους και να το σπαει για πλάκα.
Κάτι τετοιο δε θα γίνει ποτε!!!!!

Όσοι, από τους φίλους μας, νιώθουν ότι έχουν δυνατά αυτοκίνητα να κάνουν "αντρικές" κόντρες και καταλαβαίνουν τι εννοώ....

Επίσης ξαναλέω ότι όταν ζητάμε να πατήσει ένα παιδί απο το club με αμάξι φίλου μας, θα πρέπει πρώτα εμείς οι ίδιοι να θέτουμε τους όρους (τους "αντρικους" που λέγαμε) και να μην αφήνουμε περιθώρια στον καθένα να μας κάνει κουμάντο. Είναι αστείο να μίλαμε για 400 άλογα και κόντρα στα 400 και 500 μέτρα. Αυτό δεν είναι δουλειά του Yiannakou να το διευκρινίσει και έχει απόλυτο δίκιο σ αυτά που λέει κ εγώ στη θέση του ουτε καν θα το συζητουσα...

Επίσης έμαθα ότι κάποια μέλη γράφουν και στο dragster και αναλύουν και σχολιάζουν διαφορα και όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι άτομα γράφουν εκεί και τι συνθήκες επικρατούν. Εμείς δεν είμαστε dragster ομως και εύχομαι να μη γίνουμε ποτε (δεν χρειαζεται να πω περισσότερα) και γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να μπουμε σε μια λογική τετοια μαζί τους και αναφέρομαι σε όσους πιθανότατα κανονίζουν κοντρες με ατομα απο εκεί.
Και επειδή ακουσα πάλι ότι και το δικό μου όνομα αναφέρθηκε στο dragster σαν το πιο γρήγορο πρώτο στάδιο S, έχω να πω ότι άτομο από το forum μας που θα κανει το λάθος να μου ζητησει να κάνω κόντρα με ατομο από εκεί μέσα, απο μένα έχει φάει επιτόπου DELETE!!!! Το λέω για να μην παρεξηγούμαστε. Όποιος θέλει να ανήκει εκεί, ας ανήκει εκει, δικαίωμα του είναι, αλλα να γίνει πάρε - δώσε τέτοιο μ εμενα δεν υπαρχει περίπτωση καμία και το ίδιο θέλω και απο τους φίλους μου. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αυτοί που έπρεπε να καταλάβουν, κατάλαβαν....
Old Apr 7, 2008 | 01:17 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Εγώ ειλικρινά δεν έχω στραβώσει με αυτά που γράφτηκαν εκεί.
Αντιθέτως .
Τα παιδιά που έγραψαν εκεί από το club μας αναφέρθηκαν έτσι και αλλιώς με τα καλύτερα λόγια όχι μόνο για τι αμάξι μου
αλλά και για το άτομο μου,
πράγμα που με τιμά πολύ και τους ευχαριστώ.
Old Apr 7, 2008 | 01:22 AM
dims2k's Avatar
Registered User

tin epomeni tha dwsw tin dieuthinsi sou na erxetai kosmos na vlepei to amaksi sou
Old Apr 7, 2008 | 01:36 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Egw to mono sxolio pou exw na kanw einai poios o logos na mpei atomo apo edw mesa kai na grapsei se allo forum gia to anoigma apo thn stigmh pou sto katw katw den htan kan mprosta.
Oso gia thn fwnh sto video einai dikia mou kai pali den blepw pou yparxh problhma mias kai o vic einai filos mou XRONIA opws xronia me kseroun kai kapoia atoma apo to dragster se tetoio shmeio pou anagnwrisane kai thn fwnh mou apo ena kol@video.
Kai gia to ti foraei ena amaksi kai posa bgazei kalo einai na afhnete ton idioktiti tou na ta leei efoson aytos to thelei kai goustarei.
Old Apr 7, 2008 | 01:52 AM
dino_s's Avatar
Registered User

Originally Posted by dims2k,Apr 7 2008, 01:22 AM
tin epomeni tha dwsw tin dieuthinsi sou na erxetai kosmos na vlepei to amaksi sou

egw pistevw kala akane to paidi pou egrapse sto alo site gia to anigma!giati eixoun parei poooli aera me ta s2k!an k ta perisotera atoma pou grafoun ekei einai pooli kobleksika k lene pola fidia!h plaka einai oti exoun fagwthei na to perasoun oloi oi grigoroi....!yiannakos me opion anikseis 800 metra to ligotero k opios gustarei....
Old Apr 7, 2008 | 01:57 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Παιδια μερικοι μην το παιζετε επαγγελματιες κοντρακηδες του στυλ να μην λεμε τι φοραει το αμαξι και τετοια. Αυτα ειναι καραγκιοζιλικια που τα κοροιδευουμε. Επισης να μην κρινετε αν δεν ξερετε, ισως αυτοι που λενε τι φοραει το καθε αμαξι να εχουν παρει πρασινο φως απο τον ιδιοκτητη. Εμενα μου αρεσει που ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο παντως, γιατι του Γιαννακου ειναι μακραν το πιο δυνατο S που εχουμε δει στο club και ειναι ωραιο που συσπειρωνομαστε ετσι.

Στις χαρες και στις λυπες μαζι ...
Old Apr 7, 2008 | 01:58 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000Geo,Apr 7 2008, 01:57 AM
Παιδια μερικοι μην το παιζετε επαγγελματιες κοντρακηδες του στυλ να μην λεμε τι φοραει το αμαξι και τετοια. Αυτα ειναι καραγκιοζιλικια που τα κοροιδευουμε. Επισης να μην κρινετε αν δεν ξερετε, ισως αυτοι που λενε τι φοραει το καθε αμαξι να εχουν παρει πρασινο φως απο τον ιδιοκτητη. Εμενα μου αρεσει που ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο παντως, γιατι του Γιαννακου ειναι μακραν το πιο δυνατο S που εχουμε δει στο club και ειναι ωραιο που συσπειρωνομαστε ετσι.

Στις χαρες και στις λυπες μαζι ...
Twra gia poion paei ayto pou eipes geo ? gia emena h gia ton psalida gia na katalabw.

All times are GMT -8. The time now is 07:05 AM.