ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Εγώ είμαι μέσα για οτιδήποτε από τα παραπάνω 
Άσχετο
Στέλιο φοράς test pipe και τους έκαψες όλους ?
Ένα σχετικό video που ίσως να έχετε δει
Φωτιά στα σαββατόβραδα

Άσχετο
Στέλιο φοράς test pipe και τους έκαψες όλους ?
Ένα σχετικό video που ίσως να έχετε δει
Φωτιά στα σαββατόβραδα
Παιδιά την Κυριακή βρέθηκα στη Χαλκίδα με άλλα δύο S, τον Green και το Νικολάκη. Κατεβήκαμε τη Ριτσώνα και μπροστά μας κατέβαινε και ενα Rallye με ανάρτηση και 16". Δεν μπορούσαμε να τον ακολουθήσουμε με τίποτα όμως γιατί το S μπροστά γλύστραγε πολύ, δεν ξέρω γιατί παρότι έχω 18" και καινούργια λάστιχα, ουτε ο Νίκος ούτε ο Green.
Αλλά μετά στην ανάβαση παιδιά ήταν όλα τα λεφτά, Μίλαμε για τρελλό driftάρισμα και τα τρία S στη σειρά να διπλώνουν όσο παίρνει και τα λάστιχα να ουρλιάζουν. Φοβερό σκηνικό για τα S μας και πολύ καλοί πιλότοι και ο Green και ο Νικολάκης. Τρίτη, κατέβασμα δευτέρα, γραμμές και δίπλωμα σε όλες τις στροφές μέχρι επάνω.
Φοβερά σκηνικά...
Αλλά μετά στην ανάβαση παιδιά ήταν όλα τα λεφτά, Μίλαμε για τρελλό driftάρισμα και τα τρία S στη σειρά να διπλώνουν όσο παίρνει και τα λάστιχα να ουρλιάζουν. Φοβερό σκηνικό για τα S μας και πολύ καλοί πιλότοι και ο Green και ο Νικολάκης. Τρίτη, κατέβασμα δευτέρα, γραμμές και δίπλωμα σε όλες τις στροφές μέχρι επάνω.
Φοβερά σκηνικά...
Λοιπόν, επειδή κατά τους θερινούς μήνες μένω πολύ κοντά στη Χαλκίδα (κοντά στον Ιππόκαμπο για όσους ξέρουν) τυγχάνω συχνός θαμώνας της Ριτσώνας (και το χειμώνα). Στο μεγαλύτερο κομμάτι του συγκεκριμένου δρόμου, η άσφαλτος είναι ολίγον τι γυαλί και ό,τι λάστιχο και να έχεις στο S δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι πιο γρήγορος από μπροστινοκίνητο αξιώσεων (και δει Ραλί, που ως γνωστόν γ@μεί και δέρνει).
Τις αναβάσεις είναι που φχαριστιέσαι γιατί αρχίζεις τα κόλπα με τα ανάποδα σε 2ες και 3ες (ξέρω ότι μερικοί χεράδες κάνουν και με 5ες, Τασεά αφιερωμένο σε σένα ήταν αυτό αν δε το κατάλαβες).
Ακόμα καλύτερο (και στο πήγαινε και στο έλα) είναι το κομμάτι μεταξύ Ριτσώνας και Εθνικής οδού
(πάλι με έπιασε το τίκ ζητώ συγγνώμη).
Τις αναβάσεις είναι που φχαριστιέσαι γιατί αρχίζεις τα κόλπα με τα ανάποδα σε 2ες και 3ες (ξέρω ότι μερικοί χεράδες κάνουν και με 5ες, Τασεά αφιερωμένο σε σένα ήταν αυτό αν δε το κατάλαβες).
Ακόμα καλύτερο (και στο πήγαινε και στο έλα) είναι το κομμάτι μεταξύ Ριτσώνας και Εθνικής οδού
(πάλι με έπιασε το τίκ ζητώ συγγνώμη).
aurio tha anikso me ena s2000 mayro stin attiki odo to bradaki kai meta exi kafedaki etsi na poume kai kamia @@ria
osoi pistoi proselthete gia plirofories sto kin mou
petro thelo na eisai kai esi eki gia ena patima gia na do an kanan tpt ta pragmata
green pes kai sto tt na kanoume ena patimataki thello kai auton
osoi pistoi proselthete gia plirofories sto kin mou
petro thelo na eisai kai esi eki gia ena patima gia na do an kanan tpt ta pragmata
green pes kai sto tt na kanoume ena patimataki thello kai auton