Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Feb 24, 2007 | 12:46 PM
toupa's Avatar
Registered User

pes ta xrisostome

pes kai alla mou areses

se bazo sto club kai esena eisai gamo ta pedia..... tasea den se blepo pou eisai?

esi lipis apo tin parea
Old Feb 24, 2007 | 04:23 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ανοιξα σημερα με ενα Μ3 εναντια σε ενα Ζ4 Μ απο Βουλα μεχρι Αναβυσσο Ηταν ομορφη η βολτα μας και ανταλλαζαμε ρολους συνεχως, ποτε εκεινος μπροστα και ποτε εγω πισω και ακολουθουσαμε ο ενας τον αλλον.
Old Feb 25, 2007 | 03:57 AM
JS RACING's Avatar
Registered User

From: athina

Originally Posted by toupa,Feb 24 2007, 10:17 AM
ego den ksero ti lete gia ta dika sas autokinita......

eimai o dimitris tsikis kai eimai gamo ta pedia......

eimai mia kolona kai embros..... js racing se prokalo anikta kai pagosmios

king regards ebay thanks

ciao
egine o xamenos kernaei potaki xexe!!!
Old Feb 25, 2007 | 05:05 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Epeidh eleipa gia to sav/ko kai vlepw oti o tsikis me anazitei prepei na apanthsw...
sto sigkerimeno post eise se olo lathos!!!
AN, kai lew AN, eimai lathos, tha mporouses se parakalw na mou e3hghseis to giati?

Pisteuw oti opoios den thelei na voithisei tous allous se sxesh me to s2000 kaloproereta, den anhkei se authn thn "parea".

Diavazw posts sou edw kai 3 selides kai pera apo ta themata aerodynamikhs pou tha 3erame hdh kai exoune hdh eipwthei den thimamai na vohthises se tipota thn syzhthsh...

O,ti grafw pio panw einai me poly ipio yfos kai den exei se kamia periptwsh skopo na se thi3ei. Allwste an hthela na sxoliasw kati kaustika h' me humor mou exeis dwsei yliko 3 selides pou tha mporousa na piastw aneta. Auto to lew gia na apofygoume pare3hghseis, tsakwmous kavgades kai gia na mou apanthseis sthn prwth erwthsh. A! kai giati me epsaxne kai o tsikis.
Old Feb 25, 2007 | 12:11 PM
counter's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Feb 24 2007, 05:23 PM
Ανοιξα σημερα με ενα Μ3 εναντια σε ενα Ζ4 Μ απο Βουλα μεχρι Αναβυσσο Ηταν ομορφη η βολτα μας και ανταλλαζαμε ρολους συνεχως, ποτε εκεινος μπροστα και ποτε εγω πισω και ακολουθουσαμε ο ενας τον αλλον.
marie berdeftika ti exis pari m3 i z4m?
Old Feb 25, 2007 | 10:37 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Kalimera kai kali evdomada se olous

Epeidi den mpika sto forum to savvatokyriako, diavazo tora osa diadramatistikan sto sygekrimeno topic kai exo mia megali aporia;;;;;

Xoris parexigisi JS RACING alla.....ti douleia exeis stin "parea" mas afou kouvalas auti tin "filosofia";;;;;;;

Autaaaaa

Kai pali kali evdomada na exoume oloi
Old Feb 25, 2007 | 11:43 PM
JS RACING's Avatar
Registered User

From: athina

Originally Posted by gmak_s2k,Feb 25 2007, 11:37 PM
Kalimera kai kali evdomada se olous

Epeidi den mpika sto forum to savvatokyriako, diavazo tora osa diadramatistikan sto sygekrimeno topic kai exo mia megali aporia;;;;;

Xoris parexigisi JS RACING alla.....ti douleia exeis stin "parea" mas afou kouvalas auti tin "filosofia";;;;;;;

Autaaaaa

Kai pali kali evdomada na exoume oloi
https://www.s2ki.com/forums/index.ph...ic=425681&st=0

ama koubalaga tin filosofia pou les den tha anoiga auto to topik!!

ego stin parea thelo na briskome gia allous logous kai oxi gia na kano auto pou kani olos o kosmos xexe !!!
Old Feb 26, 2007 | 12:03 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Kai ti na leei oti anoixes auto to topic alla apo tin alli les se olous "rixte lefta gia na mathete ti apotelesma exei to kathe pragma pano sto autokinito", "eimai malakas na sas po", "siga min sas po ti forao" kai alla paremferi pou psaxnontas auta pou egrapses tha mporousa na vro para polla pou apodikyoun oti exeis tin filosofia pou leo.
Poioi einai oi alloi logoi gia tous opoious thes na eisai stin parea, gia na xeroume emeis oi ypoloipoi pou niothoume meli kai leitourgoume me to skeptiko tis pareas;
Ontos exeis kataferei na min kaneis auto pou kanei olos o kosmos se mia parea, na eisai diladi se auti afou mpaineis kai milas edo mesa alla kai parallila na xexorizeis me to na min antimetopizeis tous allous san parea!
Alitheia esy mexri tora den exeis pari kamia pliroforia i simvouli apo kanena edo mesa;
Old Feb 26, 2007 | 12:12 PM
D_S2000's Avatar
Registered User

[QUOTE=S2000Geo,Feb 23 2007, 06:32 AM] Γι'αυτο οποιος θελει J's ή Spoon ή Mugen μπορει να γινει η π#$%$% του καθε εισαγωγεα
Old Feb 26, 2007 | 01:26 PM
D_S2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by Taseas,Feb 23 2007, 06:44 AM
Dhmhtrh nomizw oti einai ligo iporvolikh h eikona pou dineis. H J's gia paradeigma exei 1 xtapodi kai 10 e3atmiseis. Theleis na peis oti an parw xtapodi j's kai kapoia allhs etairias e3atmish den tha doulepsei? Pws ginetai dhladh to xtapodi ths J's na douleuei kai me monh kai me diplh e3atmish. Oson afora thn eisagwgh, ths J's gia paradeigma einai san ths Mugen mono pou sinexizei to carbon kommati mexri thn petalouda. Apla katargeis to plastiko me carbon (momwsh) kai isws kai ligo perissotero strovilismo. Enas eggefalos katalavainei venzinh kai aera. Ara giati ths J's o eggefalos na katalavainei kalytera ap' oti ths mugen gia paradeigma. Kai mh mou peis oti to lowered v-tec point ths j's exei na kanei me to pws douleuei h eisagwgh giati gia allo logw yparxei... Opote exoume kai leme. Poia einai h kaliterh eisagwgh? Auth ths J's kai einai to mono sigouro. Poso kalyterh einai apo ths Spoon? Oxi poly kai auto einai epishs sigouro. Oson afora ta xtapodia na to katalavw oti h spoon kai h toda kai h mugen(isws) pou vgazoun MIA mono e3atmish ta xtapodia na apeuthynontai kai sthn e3atmish auth gia na "doulepsoun"... Alla h j's vgazei toses. Se poia apeuthynetai to xtapodi ths? Me h' xwris decat? Dhladh an evaza xtapodi J's lao mugen exatmish nomizeis den tha douleue? Kai kati allo. H toda se e-mai lpou eixa steilei leei pws me xtapodi exatmish + catalyth douleuei teleia to 2litro moter. Me stoker kit Toda apla thelei de-cat. Ara mipws to oti gia na doulepsei ena "agwnistiko" moter h monh exatmish einai monodromos einai mythos? Giati to autokinhto ths Amuse foraei diplh kai kanei xronous? Den nomizw gia omorfia... Ola osa egrapsa einai proswpikoi provlimatismoi kai trofh gia syzhthsh...
Η J's αυτή την στιγμή είναι η μοναδική εταιρία που έχει εξελίξει το S2000 βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνο σε προϊόντα που η ίδια έχει εξελίξει. Όλες οι άλλες (Συμπεριλαμβανομένης και της Amuse που έρχεται αμέσως μετά) έχουν μισά δικά τους πράγματα μισά δανικά. Ο λόγος που το αναφέρω αυτό είναι για να τονίσω την απίστευτη εξειδίκευση την οποία έχουν κατακτήσει μετά από άπειρες ώρες εργασίας κι έρευνας πάνω στην βελτίωση του S. Αυτή λοιπόν η εξειδίκευση τους έχει επιτρέψει να είναι η μόνη εταιρία αυτή την στιγμή που δεν έχει βγάλει απλά έναν εγκέφαλο Ν1 όπως η MUGEN η AMUSE και η SPOON αλλά 100 διαφορετικούς εγκεφάλους (Στην πραγματικότητα χαρτογραφήσεις) που σαν στόχο έχουν να δώσουν το κάτι παραπάνω στο S του καθενός από εμάς ΑΝΑΛΟΓΑ με τα πράγματα που φοράει. Αυτός είναι κι ο λόγος που η χαρτογράφηση του εγγεφάλου προσαρμόζεται στον εκάστοτε συνδυασμό χταποδιού κι εξάτμισης. Ο εγγέφαλος είναι αυτός που κάνει το συγκεκριμένο χταπόδι να δουλέψει τέλεια με την επιλεγμένη από τον πελάτη εξάτμιση. Και για να στο αποδείξω αυτό φέρνω ένα πολύ πρόσφατο δικό μου παράδειγμα. Πριν βάλω το μοτέρ που έχω τώρα σαν εξάτμιση είχα την μονή της J's 70RR. Την πούλησα και την ίδια πήρα και τώρα με το καινούριο μοτέρ. Ο θόρυβος τώρα είναι τελείως διαφορετικός από πριν -τότε ήταν πολύ πιο εκκοφαντικός- παρ΄όλο που στην ουσία η σχέση συμπίεσης τότε και τώρα παραμένει πρακτικά η ίδια. Κι ο λόγος είναι ο τρόπος που έχει ρυθμιστεί ο εγκέφαλος. Ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ρυθμίζει μόνο το μίγμα αέρα και βενζίνης. Αυτό μην το πεις πουθενά αλλού γιατί θα φάμε ξύλο όλοι μαζί. Κατ΄αρχάς το ότι γι΄αυτό το εξάρτημα χρησιμοποιείται η λέξη "εγκέφαλος" αντί για τον "αναμικτήρα" αέρα-βενζίνης που θα εχρησιμοποιείτο στην περίπτωση που λες εσύ σημαίνει ότι όλο και κάτι παραπάνω θα κάνει. Αναφέρω ενδεικτικά μερικές από τις λειτουργίες του. Έλεγχος καύσης, έλεγχος σπινθηρισμού, έλεγχος θερμοκρασίας λειτουργίας μοτέρ, έλεγχος θερμοκρασίας νερού, έλεγχος ΑVANCE. Επίσης έλεγχος του τρόπου που οδηγούμε που σημαίνει ότι υπολογίζει και καταγράφει πάρα πολλές παραμέτρους όπως οι παρακάτω. Μετράει το πόσες φορές γίνεται υπέρβαση του v-tec point, μετράει την συχνότητα αλλαγής ταχυτήτων, μετράει το ρυθμό βυθίσματος του πετάλ του γκαζιού σε συνδυασμό με την επιλεγμένη ταχύτητα κι ένα σωρό άλλα πράγματα που θα θέλαμε σελίδες για να τα αναφέρουμε όλα. Και τα μετράει όλα αυτά ξέρετε γιατί? Γιατί είναι εγκέφαλος AutoLearning. Προσαρμόζει δηλ. τις λειτουργίες του μοτέρ στον τρόπο που οδηγούμε λαμβάνοντας υπ΄όψη όλα τα απαραίτητα δεδομένα και παραμέτρους και αλλάζοντας τελικά χάρτες έτσι ώστε το μοτέρ να δουλεύει στην εκάστοτε περίπτωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η J's έχει πάει το πράγμα ακόμα παραπέρα εξελίσσοντας επί πλέον χαρτογραφήσεις σύμφωνα με τα ΔΙΚΑ ΤΗΣ after market προϊόντα (Κι όχι άλλα ότι να' ναι...) που διαθέτει ο ιδιοκτήτης ενός S2000. Τώρα όσον αφορά την σύγκριση μεταξύ εισαγωγής MUGEN J's ή SPOON μ' αφήνει παγερά αδιάφορο. Απλά γιατί όπως έχω ξαναπεί δεν μ'ενδιαφέρει το τι κάνει μια εισαγωγή από μόνη της (Όπως ενδεχομένως να έκανε σ' ένα Punto ή σ' ένα Saxo χωρίς να τα υποτιμώ) αλλά το τι κάνει ένα πλήρες 1ο στάδιο μέρος του οποίου αποτελεί η συγκεκριμένη εισαγωγή. Έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζετε η βελτίωση ενός S2000 κι όχι μεμονωμένα κι αποσπασματικά. Όποιοι δεν ακολουθήσουν αυτή την λογική αλλά κάποια άλλη δικιά τους που όμως τους ικανοποιεί απλά θα απογοητευθούν χάνοντας χρόνο και χρήμα.
Και τελειώνοντας έχω να πω το εξής:
Ότι λέω είναι απόρρεια πολύ μεγάλης προσωπικής ενασχόλησης με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τα 3 τελευταία χρόνια. Ενασχόλησης που έχει συνοδευτεί από πολλές ατυχίες, πολύ χρόνο, πολύ προσωπική υπομονή και φυσικά πολλά χρήματα. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια γνώση που την διαθέτω σε όποιον μου τη ζητήσει χωρίς να κρύβω το παραμικρό και χωρίς να έχω κανένα απολύτως ίδιο όφελος. Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω διαφήμιση σε καμιά εταιρία και σε κανέναν αντιπρόσωπο. Κι εν προκειμένω μιλάω για την J's και τα παιδιά που την αντιπροσωπεύουν. Αν υπερθεματίζω υπέρ αυτής είναι γιατί εγώ ο ίδιος προσωπικά έχω πεισθεί ότι είναι Τοp of the Tops. Κι αυτό έχω υποχρέωση να το πω γιατί είναι μέρος μιας συνολικής άποψης και εικόνας που έχω σχηματίσει για την βελτίωση του S2000. Αν τώρα κάποιος -που έχει κάθε δικαίωμα άλλωστε- πιστεύει ότι είναι σε θέση ν'αξιολογήσει μια ολόκληρη εταιρία από το αποτέλεσμα μιας και μόνο κόντρας που είδε στον δρόμο ή που άκουσε από ένα φίλο του τότε θα μου επιτρέψει να του πω ότι κάνει ένα τεράστιο λάθος. Θα ήταν φρόνιμο και θα σας συμβούλευα από εδώ και πέρα ότι συμπεράσματα βγάζετε να τα βγάζετε κάτω από περισσότερη έρευνα κι αναζήτηση κι όχι κρίνοντας από αυτό που είδατε ή ακούσατε και που στο δικό σας το μυαλό σας έκανε και πιστέψατε ότι είναι όντως έτσι. Απλά γιατί ο κόσμος του S είναι πολύ πιο πολύπλοκος απ΄ότι μια εικόνα, μια εντύπωση και μια πληροφορία. Κι αυτό προσωπικά μου στοίχισε πολύ χρόνο και πολύ χρήμα για να το μάθω. Μην κάνετε κι εσείς τα ίδια λάθη.
Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο αλλά ήταν νομίζω απαραίτητο.
Ευχαριστώ.

All times are GMT -8. The time now is 09:53 AM.