Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Mar 8, 2007 | 04:39 AM
Psilos's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by MANOS,Mar 8 2007, 01:21 AM
(εγώ βέβαια δε θα έβαζα λεφτά γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τι πράγματα θα έρθει για την κόντρα, π.χ. bar στο Θεο). ΄
Old Mar 8, 2007 | 04:50 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000Geo,Mar 8 2007, 04:27 AM
Διαβαζω τα post σου και αλλου και ειδα τι εχεις σκοπο να κανεις. Ελπιζω μαζι με την φλατζα να παρηγγειλες και ΑΕΜ γιατι 1 bar (14psi) ειναι παρα πολλα για τον e-manage. Γνωμη μου παντα. Βεβαια θα βγαλεις 370-380 τροχο περιπου με αυτο το setup και μετα θα θες EVO 500 αλογα για να σε περασει
Και αντέχει το μαμά μοτέρ πίεση 1bar?
Σκοπός είναι να το φτιάξεις και να το χαρείς έστω κάποιο διάστημα, όχι να σπάσει με την πρώτη βόλτα.
Και καλά το μοτέρ ρε Γιώργο, τα περιφεριακά θα αντέξουν?
Εγώ μιλάω πάντα για μικρότερες πιέσεις, μόλις το βάλω.
Old Mar 8, 2007 | 05:19 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

και το παιδι για μικροτερες πιεσεις το εβαλε αλλα "boosting is addictive".
Old Mar 8, 2007 | 06:22 AM
S_s200's Avatar
Registered User

wraia ta lete oloi..sas eyxaristo gia tin symparastasi..re paidia pote tha anevasete to videaki ??ade...einai kai paidia pou den to exoun dei..thelo kai ego na to ksanado....
Old Mar 8, 2007 | 10:30 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by S2000Geo,Mar 8 2007, 02:19 PM
και το παιδι για μικροτερες πιεσεις το εβαλε αλλα "boosting is addictive".

Συγκεκριμένα το θεωρούσα υπερβολή τα +100 και δεν φανταζόμουνα με τίποτα να θέλω και άλλα
Old Mar 8, 2007 | 10:45 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by MANOS,Mar 8 2007, 01:50 PM
Και αντέχει το μαμά μοτέρ πίεση 1bar?
Σκοπός είναι να το φτιάξεις και να το χαρείς έστω κάποιο διάστημα, όχι να σπάσει με την πρώτη βόλτα.
Και καλά το μοτέρ ρε Γιώργο, τα περιφεριακά θα αντέξουν?
Εγώ μιλάω πάντα για μικρότερες πιέσεις, μόλις το βάλω.
Το αν θα σπάσει πραγματικά εξαρτάτε από τον tuner
Αν δεν είναι σωστά ρυθμισμένο και τώρα μπορεί να σπάσει με τα 7psi (χτύπα ξύλο )
Πάντως υπάρχει κάποιος από Puerto rico 14psi χωρίς φλάντζα που έχει κάνει περίπου 15000 χλμ μέχρι τώρα.
Με 3mm φλάντζα σηκώνουν μέχρι και 22psi
Τα 14psi πάντως που θα σηκώσω δεν είναι έτσι και αλλιώς τα psi που θα δω κιόλας λόγο after cooler

Μάνο όλοι λένε αν έχεις καλό tuner προχώρα
Αν θα αντέξουν τα περιφερειακά αν εννοείς διαφορικά ιμιαξονια και τέτοια η
Απάντηση είναι αναλόγως την χρήση

Έλα πίσω στο θέμα μας
Και εγώ θέλω να δω το video
Old Mar 8, 2007 | 12:27 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by yiannakos,Mar 8 2007, 11:45 AM
to an tha spasei pragmatika exartate apo ton tuner.
an den eine sosta rithmismeno kai tora mporei na spasei me ta 7psi (xtypa ksilo)
pantos iparxei kapios apo puerto rico 14psi xoris flantza pou exei kanei peripou 15000 xlm mexri tora.
me 3mm flantza sikonoun mexri kai 22psi.
ta 14 psi pantos pou tha sikoso den eine etsi kai allios ta psi pou tha do kiollas logo after cooler

mano oloi lene an exeis kalo tuner proxora.
an tha antexoun ta periferiaka an enois diaforika imiaxonia kai tetoia h apantisi eine analogos tin xrisi.

ela piso sto thema mas
kai ego thelo na do to video
Συμφωνώ. Έτσι έχουν τα πράγματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να το δω το S σου. Εσύ που το ρύθμισες?
Old Mar 8, 2007 | 01:12 PM
VagelakiS2000's Avatar
Registered User

Συγχαρητηρια στον Δημητρη και απο μενα...
Χθες το βραδακι και ενω περναγα "αναγκαστικα" απο Βουτα για να γυρισω σπιτι πετυχα στον δρομο δυο 3αρες μπεμπες, η μια γυρω στο 95' Μοντλ. εντελως μαμα απο'τι φανηκε καθως ειχε ακομη τη μαμα εξατμηση(μια διπλη απο αριστερα) αλλα αρκετα κυβικα, πρεπει να επαιζε μεταξυ 3.25 με 3.28 καναμε κανα δυο ανοιγματακια αφου μου τα ειχε πρηξει πρωτα, τον ειχα και τις δυο φορες απο'τι φανηκε χωρις να σημαινει οτι δεν με ζορισε λιγουλακι.
Και εκει που παιζαμε σαν παιδια και εμεις, ερχεται σφηνα και αλλη μια 3αρα περιπου 04' μοντλ. γαλαζια με 18αρες ζαντες αν δεν κανω λαθος και στανταρ compresorati (τουλαχιστον ετσι μου φανηκε) και αρχισαμε τα ανοιγματακια και οι τρεις. Δε μπορω να πω κανα δυο φορες που κινησαμε απο φαναρι με την καινουργια δεν εκανα καμια ιδιαιτερα καλη εκκινηση και γι'αυτο και μου εφευγε κανα αμαξι μπροστα αλλα τελειωματα 3ης τον εφτανα και τον ξεβαρδουλιαζα (pardon και για την λεξη). Οπως και να'χει και αφου ειχαμε κανει συνολικα 7-8 ανοιγματα συνεχομενα απο φαναρια, σε καποια φαση και ενω ειμασταν στημενοι παλι διπλα διπλα, αρχισε να μου μυριζει κατι(τωρα δεν ξερω αν ηταν απο το σκισημο που ειχε φαση το μωρο μου ή ηταν καποιος αλλος εκει διπλα αλλα για καλο και κακο κατεβαζω παραθυρο να πω και ενα γεια (να φανω και φιλικος ρε παιδι μου) και να του πω αρκετα for tonight, και κατεβαζει το παραθυρο ο συνοδηγος, μιλαμε ο τυπος τρελη καφριλα, με κοιταει και μου λεει "τι εγινε ρε φιλλαρακο, δε παει καθολου αυτο" και με αφηνει να αναρωτιεμαι που βρισκοταν ο τυπος τα τελευταια 10 λεπτα. Βασικα μου την βιδωσε που καθησα και ασχοληθηκα με δυο πιτουριδιδες, επρεπε απο την αρχη να βαλουμε μια σοβαρη κοντρουλα και οτι γινοτανε ... και να τελειωνε εκει η ιστορια.
Sorry για το long post Guys . . .
Old Mar 8, 2007 | 03:09 PM
S(2000)UPERMAN's Avatar
Registered User

EXΩ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ DS2000 ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ Μ3... ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑDD REPLY !!!!!!
Old Mar 8, 2007 | 07:44 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by S(2000)UPERMAN,Mar 9 2007, 02:09 AM
EXΩ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ DS2000 ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ Μ3... ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑDD REPLY !!!!!!
Στειλε το video στο email του club για να το ανεβασω σε σχετικο server: s2000clubgr@yahoo.gr

All times are GMT -8. The time now is 06:40 AM.