Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Jun 17, 2008 | 09:44 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Δεν ειναι κοντρα αλλα θα το αναφερω εδω.

1)Πετυχα εξω απο τα μεγαρα στην εθνικη ενα Octavia φτιαγμενο εμφανισιακα (σποιλερ αεροτομες εξατμιση) κ με σηματακι ΑΒΤ πισω, λεω για να δουμε, μονοκαβαλοι κ οι 2. Του κολαω απο πισω φορτωμενος κοντα στα 130, κατεβαζει παταω κ πριν ακομα αλλαξω την επομενη ταχυτητα ημουν διπλα του...

2)Πριν απο το περιστατικο με το Octavia εγινε κ κτ το οποιο με εκανε να ξαναγαπησω το HONDA. Οπως ημουν μεσαια λοριδα με προσπερναει ενα S5 πορτοκαλι. Δε δινω σημασια καθως ηξερα πως ειναι πολυ δυνατα. Δεν χρειαστικε πολυ σκεψη ομως να παω να του κολλησω Οπως κ γινεται αφου πεσαμε καπου σε κινηση κ τον εφτασα. ΚΟλλαω απο πισω με 3τη κ 5.500 στροφες. Ανοιγει ο δρομος κ παταει, ημασταν σε κατηφορα σκυλιασμενος αυτος σκυλιασμενος κ γω βλεποντας οτι το S5 δεν ανοιγε καθολου την διαφορα εγω απο πισω παιρνοντας τον αερα του, με τα πολλα καπου κοντα στα 210 φτανω τοσο κοντα του που του βγαζω φλας να βγω διπλα μηπως κ προσπερασω οπου κ κοβει... κοβουμε κ παμε κοντα κ μιλαμε:
-Του λεω πολυ καλο
-ΜΟυ λεει εισαι καλα?Δεν μπορουσα να σου φυγω,μηπως εχεις βαλει κανα turbo??
-Του λεω αυτο θα ακουγοταν...
-Μου λεει αποκλειεται κτ εχεις κανει,μηπως ΡΙΧΝΕΙΣ ΝΟS???
-Του λεω τα λεμε γτ ειμαι απο ταξιδι κ εχω αργησει.
Απλα δε το περιμενα αυτο απο τη HONDAρα

Υπαρχει λογικη εξηγηση βεβαια ειναι ο Γιαννιοτικος αερας
Old Jun 17, 2008 | 09:48 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Καλη φαση!

Αισθανομαι δυναμη και ειμαι σε καλο δρομο!
Old Jun 17, 2008 | 10:58 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

s2000
Old Jun 17, 2008 | 01:20 PM
package's Avatar
Registered User

Όπως το είπες. Slip streaming ονομάζεται το φαινόμενο του ''παίρνω τον αέρα''. Δεν είχες καθόλου αντίσταση από τον αέρα και κολλημένος από πίσω ανέβαζες όσο ανέβαζε αυτός χλμ.
Παρόλα αυτά S2000 rulez.
Old Jun 17, 2008 | 09:42 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

@RELIGION

ο κουμπάρος τις κουμπάρες 2 φορές την εβδομάδα

@Μanoss2k

εύγε Μάνο μου για τα αποτελέσματα
Old Jun 17, 2008 | 10:10 PM
fas2k's Avatar
Registered User

From: kifisia

yannake ασε τις μαγκιες με τις διμετρες γιατι θα το πω στην ....κοντη και θα σε κανει τοσο πρησμενο που δεν θα χωρας στο s
Old Jun 17, 2008 | 10:27 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by fas2k,Jun 18 2008, 06:10 AM
yannake ασε τις μαγκιες με τις διμετρες γιατι θα το πω στην ....κοντη και θα σε κανει τοσο πρησμενο που δεν θα χωρας στο s

Αφού το ξέρεις πως με έχει χαλαρό

Άσε που δοκιμάσαμε να κατέβουμε 4καβαλο αλλά δεν μας βγήκε
Old Jun 18, 2008 | 06:15 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

@YIANNAKOS
Ρε συ και τις υπολοιπες 5 ημερες ?
Να μην βγαλουμε και εμεις κανα μεροκαματακι.....
Old Jun 19, 2008 | 06:16 AM
valerios's Avatar
Registered User

Originally Posted by package,Jun 17 2008, 01:20 PM
Όπως το είπες. Slip streaming ονομάζεται το φαινόμενο του ''παίρνω τον αέρα''. Δεν είχες καθόλου αντίσταση από τον αέρα και κολλημένος από πίσω ανέβαζες όσο ανέβαζε αυτός χλμ.
Παρόλα αυτά S2000 rulez.
αν ησουν πισω απο κανα R8 δεν νομιζω να βοηθαγε το slip stream πρεπει να εισαι και κοντα σε επιδοσεις ουτως η αλλος , σημασια εχει που το μοτερ ειναι 2λιτρο και αποδιδει σαν ενα καλο 3λιτρο... μεγαλη υποθεση...

Περιστατικο φιλου μου... γυρναγε σπιτι του ενα μεσημερι με ενα Audi A4 Dtm TFSI 220 αλογα... σκαει διπλα του μαυρο subaru wrx sti με αεροτομες ,μπαρομετρα κτλ... ξεροντας οτι δεν υπηρχε περιπτωση ουτε να τον κρατησει για 50 μετρα δεν εκανε τιποτα..
Αυτος ομως εδινε γκαζιες και ξεκιναει σπασμενος... στα παρακατω φαναρια παλι τα ιδια... στα 3τα φαναρια κανει το εξης λαθος.. κατεβαζει παραθυρο και λεει.. Φιλε τζαμπα η βενζινη που εκαψα και τζαμπα τα λεφτα που εδωσες...
απανταει ο φιλος μου.. Ναι ρε φιλε ελα εμενα δεν ειναι σαν αγροτικο μεσα
Ξεκιναει γαμ...τας και φευγει... το clou της υποθεσης ειναι οτι σε εκεινο το φαναρι 30 μετρα πιο κατω ειναι το σπιτι του φιλου μου.. με τσατιλα αφηνει το αμαξι , φοραει κρανος και παιρνει ενα Cbr 600 rr που εχει και προλαβαινει το σκουμπι στα επομενα φαναρια.... Χτυπαει το τζαμακι και του λεει... για να δουμε τωρα πιος εδωσε τζαμπα λεφτα...
Ο κλασσικος ο ελληνας ο κοντρακιας που νομιζει οτι ριχνει και σε Enzo του λεει... 20 ευρουλακια στα 500 μετρα με δευτερες απο τα 50...
Οκ του λεει... λοιπον πανε ρολαριστα... τον αφηνει επιτιδες να ανοιξει 1 αμαξι και αρχιζει το μπαντιλικωνει το cbr και τον περναει σπινιαρωντας μεχρι τα 160 αλλαγη 2ρα - 3τη
Παρακατω τον περιμενει και του τα παιρνει τα 20 ευρο λεγοντας του
Δεν θα στα επαιρνα αλλα εισαι μαλακακος...
Μου λεει το παιδι μα καλα ποσο βλακας μπορει να ειναι καποιος βαζει κοντρα με ενα πραγμα που περναει απο τα 400 μετρα με πανω απο 220 χιλιομετρα και νομιζει οτι ειχε ελπιδες
Old Jun 20, 2008 | 05:07 AM
Psilos's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by ManosS2k,Jun 17 2008, 09:44 AM
Πετυχα εξω απο τα μεγαρα στην εθνικη ενα Octavia φτιαγμενο εμφανισιακα (σποιλερ αεροτομες εξατμιση) κ με σηματακι ΑΒΤ πισω
Χθες το βράδυ κατά τις 23.30 ξεκινάω χαλαρά στο φανάρι της Ν. Πεντέλης με κατεύθυνση προς Π. Πεντέλη και νά 'το το Οκτάβια τούρμπο, rs, gti κλπ κολλημένο πίσω μου, σχεδόν να με σπρώχνει!!!
Ρε δε μας παρατάτε όλοι οι οικογενειάρχες ευθειάκηδες του γκρουπ VAG με τα τούρμπα σας, (είπα μέσα μου)...
Όπως είχα 2α, έβαλα 3η και συνέχισα χαλαρός στην πορεία μου απολαμβάνοντας τη ζεστή βραδιά. Τον έγραψα και πήγα κι έφαγα σουβλάκια στον Ιορδάνη

All times are GMT -8. The time now is 06:10 PM.