ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χθες μετα το Island σε ολα τα λιμανακια μεχρι τη Γλυφαδα το S μου προσφερε τσαγακια σε Ζ4 τριλιτρο. Παραλιγο να γινει κακο βεβαια με ενα ανακριτικο στο πεταλο αλλα δεν μας προλαβε.
καλησπέρα παιδιά..την πεμπτη κατέβηκα βόλτα Αθήνα αργά το βραδυ και πετυχα καπου κοντα στην αντιπροσωπεία του Πάπρα ένα opc λευκό έκδοση nurburgring..πολύ δυνατό και μου είπε να ανοιξουμε..του έλεγα απο στάση και δεν ήθελε..και έτσι ανοιξαμε ρολαριστές 2ες και μέχρι να αλλάξω ταχυτητα(8.000rpm)είμασταν μαζί και πιο μπροστά εγώ..μόλις κούμπωσα 3η μου άνοιξε αρκετά,και μετά έκοψα γιατι η κοπελιά δεν τα αντέχει αυτά..ξεφτύλησα το S???
To opc φορούσε εξάτμιση είχε πολλά οργανακια και γενικά ο τύπος ήταν ψαγμένος..α ρε να είχα το κόκκινο s ενός πατριώτη που έχει τουρμπίσει ο manoukis αν δεν κανω λάθος...
To opc φορούσε εξάτμιση είχε πολλά οργανακια και γενικά ο τύπος ήταν ψαγμένος..α ρε να είχα το κόκκινο s ενός πατριώτη που έχει τουρμπίσει ο manoukis αν δεν κανω λάθος...
2 παρατηρήσεις
1ον δεν ανοίγουμε ποτέ δικάβαλοι.
2ον δεν ανοίγουμε ποτέ ρολλαριστά 2ρες.Μόνο 1ες.Αν δεν θέλει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία.Χάρες δεν κάνουμε.
Γιατί μετά βγαίνουν κάτι κάσες σαν τα opc και μιλάνε.
Ελπίζω να βοήθησα.
2ον δεν ανοίγουμε ποτέ ρολλαριστά 2ρες.Μόνο 1ες.Αν δεν θέλει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία.Χάρες δεν κάνουμε.
Ελπίζω να βοήθησα.
Originally Posted by Stradale,Aug 4 2008, 12:41 AM
2 παρατηρήσεις
Ελπίζω να βοήθησα.
Ελπίζω να βοήθησα.