ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by S2000Geo,Nov 21 2007, 06:20 AM
Ελεος
επρεπε να τον μαζεψουνε και να περασει το βραδυ στην μπουζου. Εκει οπως ειναι και ξυρισμενος και κορμαρα, θα τον βαζανε να πιανει το σαπουνι ολο το βραδυ 
επρεπε να τον μαζεψουνε και να περασει το βραδυ στην μπουζου. Εκει οπως ειναι και ξυρισμενος και κορμαρα, θα τον βαζανε να πιανει το σαπουνι ολο το βραδυ 
Ακόμα γελάω..... απλά γ@μ@τ0....χαχαχαχαχαχαχαχαχα αχα
Originally Posted by dims2k,Nov 21 2007, 03:29 PM
manouli sou eipa ela na paiksoume alla protimises tis vrwmodouleies sou
mano me auti apo tin fwto aristera isouna xthes?
mano me auti apo tin fwto aristera isouna xthes?
Originally Posted by MANOS,Nov 21 2007, 03:55 PM
Μακαρι......
Κι εγώ περίμενα να είναι το S μπροστά από την Ζ4 Μ. Η αναλογία κιλών ανά ίππο είναι συντριπτική υπέρ του S. Αν λάβουμε υπόψη μας τις ιπποδυνάμεις στους τροχούς τότε για την Ζ4 είναι: 1495/290 = 5,15 και για το S: 1250/320 = 3,90
Τι μπορεί να συμβαίνει δεν ξέρω....ίσως περεταίρω ρύθμιση...δεν ξέρω...
Πάντως ρε Γιωργάκη ναι, ν'ανοίξουμε και μαζί να δούμε τι γίνεται...
Αλήθεια με καμιά Μ3 coupe έχεις ανοίξει? Εκεί τι κάνεις? Αν κι εκεί είσαι πίσω τότε κάτι μάλλον φταίει....
Τι μπορεί να συμβαίνει δεν ξέρω....ίσως περεταίρω ρύθμιση...δεν ξέρω...Πάντως ρε Γιωργάκη ναι, ν'ανοίξουμε και μαζί να δούμε τι γίνεται...
Αλήθεια με καμιά Μ3 coupe έχεις ανοίξει? Εκεί τι κάνεις? Αν κι εκεί είσαι πίσω τότε κάτι μάλλον φταίει....
[QUOTE=D_S2000,Nov 21 2007, 09:39 AM] Κι εγώ περίμενα να είναι το S μπροστά από την Ζ4 Μ. Η αναλογία κιλών ανά ίππο είναι συντριπτική υπέρ του S. Αν λάβουμε υπόψη μας τις ιπποδυνάμεις στους τροχούς τότε για την Ζ4 είναι: 1495/290 = 5,15 και για το S: 1250/320 = 3,90