ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by package,Sep 2 2008, 03:01 PM
Μαμά με μια εξάτμιση και ένα κουράδι για φίλτρο.

Originally Posted by package,Sep 2 2008, 04:01 AM
Όσο για το αμάξι μου. Την πέμπτη στις 12 το βράδυ βασιλίπουλο. ΤΕΛΟΣ. Για να κοπούν οι απορίες. Και για να μην λέτε μ@λ@κιες, δεν θα ρυθμίσω ακομα. Έτσι θα σας περάσω. Μαμά με μια εξάτμιση και ένα κουράδι για φίλτρο.
Ναι σε ειδα και εχθες. kokoookokokokokokoko
Πακετο εχω μια απορια?
Με Nissan Micra 1.0 τι κανεις?
Θα μου κλασεις τα @@ !!!!!!! Εδω χανεις απο μαμα S του Στεφανου, θες να πατησεις και 1ο σταδιο τρομαρα σου. Ολο λογια εισαι και την Πεμπτη θα ειμαι εκει με του Fun το αμαξι. Κανονισε να μου πεις δεν πατας.
Θα μου κλασεις τα @@ !!!!!!! Εδω χανεις απο μαμα S του Στεφανου, θες να πατησεις και 1ο σταδιο τρομαρα σου. Ολο λογια εισαι και την Πεμπτη θα ειμαι εκει με του Fun το αμαξι. Κανονισε να μου πεις δεν πατας
Εγώ λέω να έρθεις για κανένα καφέ ρε package την Πέμπτη μιας και όλοι οι υπόλοιποι ξέρουμε πιο είναι πιο γρήγορο αυτοκίνητο.. Θα βγούμε όλοι παρέα να ξεχαστείς λίγο....Θα έρθει και ο Lalakis που δεν ήρθε εχτές και μας έλειψε
Registered User
Tο club δηλωνει δυναμη! 
Mπραβο στο Μανο για τη κοντρα που κερδισε χθες. Συγχαρητηρια και απο μενα.
Sorry που δεν ανεβηκα μαζι σας, αλλα εκανα το λαθος και ακολουθησα τον καρπουζα του club!

Mπραβο στο Μανο για τη κοντρα που κερδισε χθες. Συγχαρητηρια και απο μενα.

Sorry που δεν ανεβηκα μαζι σας, αλλα εκανα το λαθος και ακολουθησα τον καρπουζα του club!
Originally Posted by package,Sep 2 2008, 05:17 AM
Ρε κουδουνίστρες, ο κλέφτης φοράει js και test pipe. Εγώ είμαι πιο μαμά από αυτόν.
Μανωλάκη, σου έρχεται φυλάξου.
Όσο για σένα Χρηστάκη, σε βλέπω και σένα στο Ζόμπολα να βρεις τα χαμένα σου άλογα από πέμπτη.
Μανωλάκη, σου έρχεται φυλάξου.
Όσο για σένα Χρηστάκη, σε βλέπω και σένα στο Ζόμπολα να βρεις τα χαμένα σου άλογα από πέμπτη.
Registered User
Originally Posted by MANOS,Sep 2 2008, 04:17 PM

Kalo to 350 Μαριε?

Ανακαλυψα και ενα sticker στο χωρο αποσκευων του.