ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Αν πατινάριζε το Audi δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να είχε σοβαρό πρόβλημα γιατί υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να σου κάνει πολύ μεγάλη διαφορά με τόσα άλογα και ροπή.
Με το συγκεκριμένο S3 δεν έχω ανοίξει από στάση αλλά όταν το πρότεινα στο παιδί με το S3 μου είπε ότι δεν ανοίγει καλά (Λίγο περίεργο μου φαίνεται εμένα αυτό για τετρακίνητο) κι απέφυγε να κάνουμε ένα τέτοιο άνοιγμα. Τώρα από εκεί και πέρα εγώ τι να πώ?
Με το συγκεκριμένο S3 δεν έχω ανοίξει από στάση αλλά όταν το πρότεινα στο παιδί με το S3 μου είπε ότι δεν ανοίγει καλά (Λίγο περίεργο μου φαίνεται εμένα αυτό για τετρακίνητο) κι απέφυγε να κάνουμε ένα τέτοιο άνοιγμα. Τώρα από εκεί και πέρα εγώ τι να πώ?
Α3 με 320 αλογα πραγματικα και χωρις καποιο προβλημα απο ρολλαριστες επρεπε να σου κανει πανω απο 1 κολωνα ισως και αρκετα παραπανω. Το αμαξι σου παει καλα φανταζομαι αλλα οχι τοσο οσο χρειαζεται για να κατσεις σε τοσο δυνατα αυτοκινητα. Εχουμε κανει κι εμεις ανοιγματα με πολλα αμαξια και ξερουμε τι ειναι 320 τουρμπατα αλογα. Παντως δεν εχει σημασια αυτο, μπραβο για το ανοιγμα σου και για το οτι ησουνα μπροστα
Σημερα ανοιξα με ενα EVO8 το οποιο ηταν αρκετα πισω μου και η διαφορα οσο ανεβαιναν τα χιλιομετρα ολο και ανοιγε.Αυτο επαναληφθηκε επι του δρομου τρεις τεσσερις φορες με το ιδιο παντα αποτελεσμα.Το παιδι ειναι γνωστος μου αλλα οχι φιλος και το κατεχει αρκετο το θεμα,οποτε τα συμπερασματα δικα σας.
Εισηγητης για την ολη φαση ηταν ενας φιλος μου με ενα πολυ δυνατο typeR ο οποιος με ωθησε να ανοιξω και ηταν σιγουρος οτι θα ημουν μπροστα...!Οπως και αποδειχθηκε!
Εισηγητης για την ολη φαση ηταν ενας φιλος μου με ενα πολυ δυνατο typeR ο οποιος με ωθησε να ανοιξω και ηταν σιγουρος οτι θα ημουν μπροστα...!Οπως και αποδειχθηκε!
Originally Posted by S2000Geo,Apr 9 2007, 10:55 AM
Α3 με 320 αλογα πραγματικα και χωρις καποιο προβλημα απο ρολλαριστες επρεπε να σου κανει πανω απο 1 κολωνα ισως και αρκετα παραπανω. Το αμαξι σου παει καλα φανταζομαι αλλα οχι τοσο οσο χρειαζεται για να κατσεις σε τοσο δυνατα αυτοκινητα. Εχουμε κανει κι εμεις ανοιγματα με πολλα αμαξια και ξερουμε τι ειναι 320 τουρμπατα αλογα. Παντως δεν εχει σημασια αυτο, μπραβο για το ανοιγμα σου και για το οτι ησουνα μπροστα
.Το αυτοκινητο μου εχει 266 στο καινουριο δυναμομετρο του Φωτεινελη.
ανοιξα με το ΤΤ 3.2 DSG από στάση στον καρέα και το αποτέλεσμα με άφησε άφωνο.
Το S δεν μασάει τελικά και αν γίνει καλή εκκίνηση είναι αισθητά πιο γρήγορο.
Απορώ με τα περιοδικά και τις μετρήσεις τους που δίνουν 5,7 στο ΤΤ...
Το S δεν μασάει τελικά και αν γίνει καλή εκκίνηση είναι αισθητά πιο γρήγορο.
Απορώ με τα περιοδικά και τις μετρήσεις τους που δίνουν 5,7 στο ΤΤ...
file S s200 apo rolaristes 2 opos`to fantastikes.to mono poy forage to evo itane agrafo egefalo EMS.
Ego pantos ena exo na po an kai atmosfaira pou eimaste katgomaste antaxia dipla se tourbata.Fantasteite ti tga kanei tou proedou full J'S
Ego pantos ena exo na po an kai atmosfaira pou eimaste katgomaste antaxia dipla se tourbata.Fantasteite ti tga kanei tou proedou full J'S