ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
paidia,to evo kai o polyplebros xaraktiras tou...pame gia psoniaaaaa!!!!
http://thewallpapers.narod.ru/archive11/fr...1024x768-03.jpg
http://thewallpapers.narod.ru/archive11/fr...1024x768-03.jpg
Originally Posted by sotirisilion,Nov 28 2008, 05:12 PM
...apo tin alli to s2k einai se mia katigoria aytokiniton pou einai sxediasmena gia to sabbatokyriako exei ena moter ksirafi stin katigoria tou, metrio sasi (opos ola ta honda)...
Άντε και του χρόνου παιδιά.
Υ.Γ. Εγώ που το οδηγώ κάθε μέρα και (πλέον) και σε πίστα (αλλά τις καθημερινές) πόσες μέρες σερί πρέπει να αυτομαστιγωθώ για να εξιλεωθώ;
Ε ρε π@ύστη, λείπει και ο Τασέας, να γελάγαμε λιγάκι...
Δεν το πιστεύω...
Απογοητεύτηκα...
Και όταν είχα μπει στο forum να ρωτήσω πληροφορίες πριν αγοράσω το S2000 δε μου είπε κανείς ότι το s2000 δεν έχει καλό πλαίσιο!!!!!!!!!!!!!!
Ωραίο Forum!!!
Απλα ρε Σωτήρη, μη το πεις παραέξω, γιατί θα πέσει πολύ η αξία του αυτοκινήτου..οκ?
Eίναι πολλά παιδιά που τα πουλάνε και με αυτά που λες κι εσύ, θα θέλουν να τα ξεφορτωθούν όσο όσο...
Ασε που κανείς δε θα θέλει S2000, μη του διαλυθεί στο δρόμο, πηγαίνοντας στο χωριό του το σαβ-κο..!!!!
Απογοητεύτηκα...
Και όταν είχα μπει στο forum να ρωτήσω πληροφορίες πριν αγοράσω το S2000 δε μου είπε κανείς ότι το s2000 δεν έχει καλό πλαίσιο!!!!!!!!!!!!!!
Ωραίο Forum!!!
Απλα ρε Σωτήρη, μη το πεις παραέξω, γιατί θα πέσει πολύ η αξία του αυτοκινήτου..οκ?
Eίναι πολλά παιδιά που τα πουλάνε και με αυτά που λες κι εσύ, θα θέλουν να τα ξεφορτωθούν όσο όσο...
Ασε που κανείς δε θα θέλει S2000, μη του διαλυθεί στο δρόμο, πηγαίνοντας στο χωριό του το σαβ-κο..!!!!
Tora diladi ti thes na mas peis oti eipane oi iapones katse ta makrinoume
ena sash metriou civic aaaa tora fta3ame ena s2000.. malon den exeis
thn idea na katalabeis ti sumenei sash...diladi ola ta gnosta honda
apo palia mexri tora civic type-r integra type-r nsx-r ola metria sash eeee?
tora pia pios mperdeuei thn kota kai to augo asto kalutera na mhn to pw....
ena sash metriou civic aaaa tora fta3ame ena s2000.. malon den exeis
thn idea na katalabeis ti sumenei sash...diladi ola ta gnosta honda
apo palia mexri tora civic type-r integra type-r nsx-r ola metria sash eeee?
tora pia pios mperdeuei thn kota kai to augo asto kalutera na mhn to pw....
Originally Posted by lalakis2000,Nov 29 2008, 10:18 AM
Φίλε sotirisilion, μεγάλη υπερμηχανηκάρα, γιατί δεν πας μια βόλτα στην Ιαπωνία να δείξεις στα Τζαπόνια πως να κάνουν 'μέτριο' αυτό σασί του S, 'όπως και των άλλων Χόντα' (τι άλλο θα ακούσω Χριστέ μου δώσε μου δύναμη να αντέξω και δεν προλαβαίνω να πάω και κατηχητικό σήμερα) έτσι τόσο δα λιγάκι καλύτερο για μας που το έχουμε και το οδηγούμε οι δύστυχοι; Κάνε κάτι, λυπήσου μας, δείξε μας το μονοπάτι το σωστό, πες μας τη γνώμη σου Ω Τρισμέγιστε!
Υ.Γ. Εγώ που το οδηγώ κάθε μέρα και (πλέον) και σε πίστα (αλλά τις καθημερινές) πόσες μέρες σερί πρέπει να αυτομαστιγωθώ για να εξιλεωθώ;
re paidia min barate ego tin gnomi mou eipa, mprabo sas pou exete s kai to goustarete toso polu pou kontepsate na me direte epidi eipa oti exei metrio sasi
Originally Posted by sotirisilion,Nov 28 2008, 05:05 PM
ena teteio tha ftiaksw kai tha sas paw olous kai tis trompes-turbo kai ta f22,f24,f26 kai loipa atmosferika tha kanoume poly gelio me ta apotelesmata xaaxaxaxaxxxaxaxaxa
arkei na eine s2k 
pandos opos exo ksanagrapsei kai ena 1stage s2k me anevasma kofti tha parei poli se patima