ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Pros Pakos M:Foraw j's tsutchinoco eisagwgi,mpoyzi ngk iridium racing(pou ta poulaei apokleistika i r-spec).Ayta,exatmisi karamama akoma,opws kai ola t'alla.Me opc mama apo ekkinisi eykola mprosta afoy ayto to aytokinito spiniarei para poly stin ekkinisi para ta 19aria kai psila 4es anoiga ki'allo,apo repriz afoy milame kai moy leei apo stasi den mporw me tipota,ton afinw pataei prwtos emeis xanoyme allagi se 2era(o diskos mou itan gia petama)tin xanavazw moy exei fygei idi 3 amaxia sinexizw kai sto spasimo 4is eimai sxedon ston profylaktira toy.Ta eipame me to paidi,toy fanike poly dynato to S,egw toy eipa oti to opc einai opws to eida to pio dynato hatch dikinito kai ayta.Emeis dyo aytos monos.
Πριν λίγο καιρό άνοιξα με μια Μ3 στην παραλιακή και πηγαίναμε copy μέχρι τα 220. Με την διαφορά ότι το άνοιγμα έγινε μετά από μποτιλιάρισμα (Κι αυτό κόβει πολύ από την δύμανη του S γενικότερα αλλά πολύ περισσότερο από του συγκεκριμένου ειδικότερα) + το ότι ήμουν τρικάβαλος...
Re ds wraios alla o tritos/i poy xwrese ekei mesa?Xereis peripoy poso kovei apo thermokrasies to moter soy twra.O fcon den mporei na parakampsei to kopsimo toy avance,pou ergostasiaka einai arketo toso wste na kovei arketa to aytokinito?
Originally Posted by D_S2000,Apr 24 2007, 07:52 PM
Πριν λίγο καιρό άνοιξα με μια Μ3 στην παραλιακή και πηγαίναμε copy μέχρι τα 220. Με την διαφορά ότι το άνοιγμα έγινε μετά από μποτιλιάρισμα (Κι αυτό κόβει πολύ από την δύμανη του S γενικότερα αλλά πολύ περισσότερο από του συγκεκριμένου ειδικότερα) + το ότι ήμουν τρικάβαλος...
Πως? Στα ποδια του συνοδηγου και ανοιχτο? Δεν πας καλα εσυ παιδι μου!
Originally Posted by eddiex,Apr 24 2007, 01:42 AM
Εχει ανοιξει κανεις με Astra OPC μαμα βεβαια;
Μας ριχνει;
Μας ριχνει;
Λοιπόν την περασμένη Τετάρτη ανέβαινα για το σπίτι μου βραδάκι, χαλαρός, και σκεφτόμουν το άνοιγμα με το Subaru STI 265 που κάποιος περιέγραψε (παιδιά μη με παρεξηγείτε, έκλεισα τα 28 την περασμένη εβδομάδα και από μνήμη έχω αρχίσει και χάνω, πρέπει να ήταν ο js266 αλλά όρκο δεν παίρνω - εντάξει, ο lingenfelter ήταν). Σκεφτόμουν λοιπόν ότι η περιγραφή πρέπει να ήταν αντιπροσωπευτική της πραγματικότητας και ότι πολύ καλά πήγε το S, δεδομένου ότι το Suba ήταν και STI.
Εκεί λοιπόν που ανεβαίνω τις στροφές του Ο.Χωριού, να σου - τι άλλο - ένα Subaru WRX. Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι ο τύπος γούσταρε ένα ανοιγματάκι. Ανηφόρα από τις ζόρικες, είχα 4η με 130, και λέω, δε βαριέσαι, πάτα και ότι γίνει - σημειώνω ότι όταν ανοίξαμε ήμουνα εξ αρχής ένα αμάξι πιο πίσω.
Λοιπόν, το Sάκι με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Αν και ανηφόρα, δεν άργησα να μπω στο Vtec και μέχρι το τέλος της, του είχα καλύψει την αρχική διαφορά και του έριξα και ένα αυτοκινητάκι έτσι για να γουστάρει. Κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι όταν τον περνούσα, άκουσε την 4η στις 9 - νομίζω ότι πρέπει να γούσταρε και αυτός. Όπως καταλαβαίνετε, στο τέλος της ευθείας πήγαινα με 190+ αλλά ούτε που το κατάλαβα.
Επίσης χτες είχα έναν πιτσιρίκο με ένα Saxo πειραγμένο κολλημένο στον προφυλακτήρα μου στην Εθνική, τον κέρασα ένα Lipton σε μία ευθεία στα μέρη μου, αφού έτυχε να πηγαίνει προς το ίδιο μέρος, και μετά ανοίξαμε και σε μία ανηφορική στροφή με 3ες για πολύ λίγο, ο τύπος είχε κάνει ομολογουμένως καλή δουλειά, τον ρώτησα για εκκεντροφόρους και είπε ναι - ποιος ξέρει τι άλλο, δυστυχώς πέσαμε στα φανάρια και δεν είχα την ευκαιρία να γεμίσω ακόμα μία 4η που τόσο γουστάρω.
Eddiex,δεν έχεις παράπονο, άργησα αλλά τα κατάφερα...
Εκεί λοιπόν που ανεβαίνω τις στροφές του Ο.Χωριού, να σου - τι άλλο - ένα Subaru WRX. Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι ο τύπος γούσταρε ένα ανοιγματάκι. Ανηφόρα από τις ζόρικες, είχα 4η με 130, και λέω, δε βαριέσαι, πάτα και ότι γίνει - σημειώνω ότι όταν ανοίξαμε ήμουνα εξ αρχής ένα αμάξι πιο πίσω.
Λοιπόν, το Sάκι με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Αν και ανηφόρα, δεν άργησα να μπω στο Vtec και μέχρι το τέλος της, του είχα καλύψει την αρχική διαφορά και του έριξα και ένα αυτοκινητάκι έτσι για να γουστάρει. Κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι όταν τον περνούσα, άκουσε την 4η στις 9 - νομίζω ότι πρέπει να γούσταρε και αυτός. Όπως καταλαβαίνετε, στο τέλος της ευθείας πήγαινα με 190+ αλλά ούτε που το κατάλαβα.
Επίσης χτες είχα έναν πιτσιρίκο με ένα Saxo πειραγμένο κολλημένο στον προφυλακτήρα μου στην Εθνική, τον κέρασα ένα Lipton σε μία ευθεία στα μέρη μου, αφού έτυχε να πηγαίνει προς το ίδιο μέρος, και μετά ανοίξαμε και σε μία ανηφορική στροφή με 3ες για πολύ λίγο, ο τύπος είχε κάνει ομολογουμένως καλή δουλειά, τον ρώτησα για εκκεντροφόρους και είπε ναι - ποιος ξέρει τι άλλο, δυστυχώς πέσαμε στα φανάρια και δεν είχα την ευκαιρία να γεμίσω ακόμα μία 4η που τόσο γουστάρω.
Eddiex,δεν έχεις παράπονο, άργησα αλλά τα κατάφερα...