ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Επειδή έχω δοκιμάσει άπειρες φορές με opc corsa, θα σου πω οτι με καλό S, επαφή υπάρχει μόνο από 2ες 4000. Εκεί δυσκολεύομαι να τον περάσω. Τον περνάω με 190 χλμ και κάνω μέχρι τα 220 σχεδον κολώνα. Και το opc που σου λέω είναι 230 άλογα και 35 κιλά ροπή. Φούλ πρώτο στάδιο εκτός intercooler.
Τώρα εκεί που συμφέρει εμένα να ανοίξω δηλαδή μέσα στο vtec ή στάση, απλά δεν υπάρχει επαφή. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Άνοιξα από το φανάρι του ribas με κατευθυνση την Βάρκιζα. Στο 300 μέτρα, ούτε καν 400, του είχα κάνει μια κολώνα++ και να φανταστείς οτι δεν ήταν στα καλά του το αμάξι μου και ξεκίνησα και πιο αργά γιατί κοιμήθηκα στο φανάρι.
Τώρα εκεί που συμφέρει εμένα να ανοίξω δηλαδή μέσα στο vtec ή στάση, απλά δεν υπάρχει επαφή. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Άνοιξα από το φανάρι του ribas με κατευθυνση την Βάρκιζα. Στο 300 μέτρα, ούτε καν 400, του είχα κάνει μια κολώνα++ και να φανταστείς οτι δεν ήταν στα καλά του το αμάξι μου και ξεκίνησα και πιο αργά γιατί κοιμήθηκα στο φανάρι.
Μίλα ρε πακετάκο(ελπίζω να μη πειράζει που σε λέω έτσι),γιατί θα τρελλαθούμε με αυτά που βλέπουμε...
Άσχετο,αλλα με opel gt έχει ανοίξει κανένας??
Νομίζω πως κι εκεί έχουμε καλές πιθανότητες,αλλα(ΝΑΙ ΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ) δεν έχω πετύχει κανέναν στο δρόμο...
Τα opel γενικώς νομίζω οτι έχουν ένα θέμα με την ιπποδύναμη.
Σαν να είναι κάπως ψόφια για τα άλογά τους...
EDIT:Να μας πείς για τα πατήματα stradale,αλλιώς να μη μας ανοίγεις την όρεξη...
Άσχετο,αλλα με opel gt έχει ανοίξει κανένας??
Νομίζω πως κι εκεί έχουμε καλές πιθανότητες,αλλα(ΝΑΙ ΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ) δεν έχω πετύχει κανέναν στο δρόμο...
Τα opel γενικώς νομίζω οτι έχουν ένα θέμα με την ιπποδύναμη.
Σαν να είναι κάπως ψόφια για τα άλογά τους...
EDIT:Να μας πείς για τα πατήματα stradale,αλλιώς να μη μας ανοίγεις την όρεξη...
Με GT???
Ναι, έχουμε ανοίξει....
1,5 κολόνες μπροστά, αν είμαστε και οι 2 μαμά....
Τάφος...Θέλει 340 άλογα για να μας περάσει...χαχαχαχα
OPEL GT...xaxaxaxa
Συντομογραφία του Gia Ton poutso....xaxaxaxaxa
Ναι, έχουμε ανοίξει....
1,5 κολόνες μπροστά, αν είμαστε και οι 2 μαμά....
Τάφος...Θέλει 340 άλογα για να μας περάσει...χαχαχαχα
OPEL GT...xaxaxaxa
Συντομογραφία του Gia Ton poutso....xaxaxaxaxa