Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Old Apr 25, 2007 | 02:44 AM
dim3's Avatar
Registered User

mano steile to kinito sou me email
Old Apr 25, 2007 | 06:12 AM
dims2k's Avatar
Registered User

mano vlepw ftiaxnesai me katadiseis teleutaia mallon tha akolouthiseis kai esi auti tin odo!!!!!!!!
Old Apr 25, 2007 | 06:58 AM
tony3852S2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Apr 25 2007, 02:41 AM
Από δευτέρες ρολαριστές το S του Αντώνη έκανε τέσσερα στο Μ μέχρι 220 όπου και έκοψαν (παιδιά είναι απίστευτο το πως ανοίγει αυτό το αμάξι, σα να τρωει κλωτσιά και με τη μούρη όρθια)

Το rallye από δευτέρες μέχρι τα 200 ήταν πίσω ενά και μισό με δύο αμάξια. Βέβαια το rallye ξεκίνησε τις καταδύσεις (scuba).
file mano mia diorthosh apo trites anoiksa me to m3 kai thn ekopsa sta 250 afou h diafora megalwne. Apo deuteres pou phgame na anoiksoume meta den ta kataferame mas epiase h kinhsh,isws na megalwne h diafora an htan apo deuteres afou eida oti phgaina na fugw pio eukola an kai spiniaristos, otan aksiwthw na valw lastixa isws na doume pws paei auth h deutera.
Old Apr 25, 2007 | 07:40 AM
dim3's Avatar
Registered User

mano,
milisa me to paidi me to opc kai mou eipe oti de tha mporesei gia simera na erthei. tha sou steilo me pm to kinito mou.steile kai si an kai prepei na to exo.
na milisoume na vrethoume gia na kanonisoume.
Old Apr 25, 2007 | 03:39 PM
dims2k's Avatar
Registered User

eixa tin tuxh na eimai parwn mprosta stin terastia kontra
manos vs green
to apotelesma itan mia isopalia mexri ta 230 oute ena ftero den petakse kaneis! alla o manos dilwse tha gurisei poio dynatos tin epomeni vdomada
Old Apr 26, 2007 | 01:06 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Παιδιά, έγιναν αρκετές αναμετρήσεις εχθές το βράδι και ενδιαφέρουσες. Για καποιους βέβαια τα αποτέλεσματα δεν ήταν και τα καλύτερα αλλά αν θέλουν ας τα γράψουν οι ίδιοι. RS Skoda, M3, S3 κ.λ.π.

Του kwn/nos2000 το S έπαθε κάποια ζημιά, ας ελπίσουμε ότι δεν έιναι τίποτα σόβαρο.

Ο Πρόεδρος άνοιξε με το Μ3 1ο στάδιο αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Είχε προηγουμένως βγει με αιθέρια ύπαρξη και τον βρήκα πολύ χαλαρό, με κόκκινη μύτη και μάγουλα και το χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά. Που μυαλό για αλλαγές στο φτερό.

Εγώ με το Green μια ζωή μαζί...

Άλλες κόντρες:
green vs Rs
green vs kwn/nos2000
Ds vs dims2k

Μου έκανε πάντως εντύπωση που κανείς από εμάς που κάνουν κόντρες και γράφουν τα τόσα δεν εμφανίστηκε. Και πάντα είναι τα ίδια πρόσωπα συνεπή στα ραντεβού μας και παιδιά με άλλα αμάξια που πράγματικά το αγαπούν αυτό.... Τίποτα δεν είναι τύχαιο και το διαπιστώσαμε όλοι. Ίσως για κάποιους οι κόντρες να γίνονται πιο εύκολα από το PC. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Από μένα πάντως ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Πρόεδρο που έρχεται πάντα στις κόντρες και που δεν το παίζει ΝΤΙΒΑ παρόλλα τα λεφτά που έχει δώσει και δεν κολλάει να ανοίξει και με ποιο γρήγορα και με ποιο αργά αυτοκίνητα και πάντα χωρίς πρόβλημα για το αποτέλεσμα.

Αυτά γι' αυτούς που δηλώνουν κοντράκηδες και ασχολούνται με το σπόρ αλλά δεν τους έχουμε δει ποτέ...
Old Apr 26, 2007 | 01:43 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Ρε συ Μανο μας λες ποιοι ανοιξαν αλλα δεν μας λες τις διαφορες.Αντε με το τσιγκελι θελεις κι εσυ Επισης δυστυχως κι εγω εχω γινει κοντρακιας απο το πληκτρολογιο λογω του ωραριου στην δουλεια αλλα τουλαχιστον οι περγαμηνες απο το παρελθον μου μιλανε
Old Apr 26, 2007 | 02:01 AM
dims2k's Avatar
Registered User

egw paidia anoiksa me ton proedro kai efaga peripou miamisi kolwna mexri ta 230!!!!!! alla mou tin glitwse o kurios MANOS den peirazei tin epomeni fora
Old Apr 26, 2007 | 03:31 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000Geo,Apr 26 2007, 01:43 AM
Ρε συ Μανο μας λες ποιοι ανοιξαν αλλα δεν μας λες τις διαφορες.Αντε με το τσιγκελι θελεις κι εσυ Επισης δυστυχως κι εγω εχω γινει κοντρακιας απο το πληκτρολογιο λογω του ωραριου στην δουλεια αλλα τουλαχιστον οι περγαμηνες απο το παρελθον μου μιλανε
Δε μιλάω για σένα Γιωργάκη και το ξέρεις.
Το δικό σου S το ξέρουμε, έχεις ανοίξει με πολλά παιδιά και με μένα και οι διαφορές μας είναι λίγο πολύ γνωστές.

Για τους δυναμομετρημένους μιλάω.... με τα γρήγορα τα S και τις εννιάρες!!!!
Και δεν έχω την απαίτηση να έρθουν όταν κανονίζω εγώ κάποια συνάντηση αλλά θα θέλαμε κάποια στιγμή να δούμε τα S τους σε συνάντηση που θα κανονίσουν αυτοί. Έγω πάντως θα φροντίσω να είμαι εκεί. Αυτά...
Old Apr 26, 2007 | 03:38 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by dims2k,Apr 26 2007, 02:01 AM
egw paidia anoiksa me ton proedro kai efaga peripou miamisi kolwna mexri ta 230!!!!!! alla mou tin glitwse o kurios MANOS den peirazei tin epomeni fora
Ο dims2k έχει βάλει κάποια πραγματα στο S του (για μένα έχουν ταιριάξει πολύ καλά) και υπάρχει διαφορά εμφανής στο δρόμο και όχι στα χαρτιά με όσα S έχει ανοίξει. Η μικρή (για τα δεδομένα αυτά) διαφορά με τον Πρόεδρο είναι εντυπωσιακή αλλά την είδα κ' εγώ.

Δημήτρη θα το κάνω κ' εγώ σαν τον φίλο μας με το RS. θα ανοίξουμε με ότι ταχύτητες θέλω εγώ. Ας πούμε δευτέρα εγώ και πέμπτη εσύ... Τι λες?

All times are GMT -8. The time now is 12:01 AM.