ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
1) Χθες αργα το βραδυ, συναντησα ενα κιτρινο EVO (δηλαδη εγω φταιω που το περασα για taxi με αεροτομη απλωστρα?
) και στη παραλιακη ανοιξαμε απο σταση κανονικοτατα. Μαλλον απο σταση ειναι για το π0υτ$ο το EVO εκτος αν το S μου εχει JDM στησιμο
και μοιραζει τσαγακι. Anyway, με κοιταζει, τον κοιταζω και αρχιζει τα βρουυυμ βρουυυμ οποτε λεω "δε γ@μ1εται" ας ανοιξω απο σταση (προβλεπω τον Χρηστο_FUN να μου λεει εδω οτι θελω δισκο). Λοιπον το S πεταχτηκε μπροστα και το EVO απλα μαλλον δεν εκανε καλη εκκινηση αν και εχω ακουσει οτι καποιο απο τα σχετικα καινουργια αυτα τενεκεδακια δεν εχουν καλη εκκινηση απο σταση (ΚΤΕΛ). Δεν ξερω ποιο απ
) και στη παραλιακη ανοιξαμε απο σταση κανονικοτατα. Μαλλον απο σταση ειναι για το π0υτ$ο το EVO εκτος αν το S μου εχει JDM στησιμο
και μοιραζει τσαγακι. Anyway, με κοιταζει, τον κοιταζω και αρχιζει τα βρουυυμ βρουυυμ οποτε λεω "δε γ@μ1εται" ας ανοιξω απο σταση (προβλεπω τον Χρηστο_FUN να μου λεει εδω οτι θελω δισκο). Λοιπον το S πεταχτηκε μπροστα και το EVO απλα μαλλον δεν εκανε καλη εκκινηση αν και εχω ακουσει οτι καποιο απο τα σχετικα καινουργια αυτα τενεκεδακια δεν εχουν καλη εκκινηση απο σταση (ΚΤΕΛ). Δεν ξερω ποιο απ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by eddiex,Mar 16 2009, 10:44 AM
Δεν θα σχολιασω το 2ο μερος του κειμενο.... 

, την αλλη σου ποναει ο κ0λ0$
κτλ. Τα σχολια σου να τα κανεις σε σχετικο τοπικ που θα ανοιξω στις συναντησεις και εκδηλωσεις. 
Μιλαμε για ενα ΣΚ super full εκδρομη (οχι μονο στα Βιλια).