ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by yiannakos,Apr 3 2009, 10:56 AM
Ευχαριστώ όσους έβηξαν και φτερνίστηκαν την ώρα που έβαζα μπρος για να φύγω , προκειμένου να μην με ακούσουν οι blue
Τα καταφεραμε
Τα καταφεραμε

Παντως, θα προσπαθησουμε ξανα καποιο ανοιγμα με το πακετακο. Επισης να αναφερω οτι πολυ ενδιαφερον ειχαν οι κοντρες με τις μηχανες. Καπου εχω ενα ποδηλατο ατμοσφαιρα στο σπιτι.
Registered User
Originally Posted by maniatis,Apr 3 2009, 01:28 PM
Μαριε, μαμα ειναι και το ποδηλατο, ετσι?
Πολύ όμορφα χτες, με πολύ κόσμο και πολύ γέλιο.
Μάριε, θα ανοίξουμε σίγουρα για να δούμε διαφορές με το μαμά set up και με το Mugen αργότερα.
Μάνο χαρτογιακά, γιατί κουρεύτηκες σας κατάδικος ρε? Αρέσει αυτό το στύλ? Να πάω να τα πάρω και εγώ με την ψιλή.
Υιαννακέ, εύχομαι το χαμόγελο να κρατήσει για πολλάαααα χλμ. Πάρα πολλά. Όσοι έβγαιναν από το αμάξι είχα μια χλωμάδα και εσύ με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Να είσαι καλά και το αμάξι αλεξίσφαιρο.
Λευτεράκη, μαμά ρε?
Μάριε, θα ανοίξουμε σίγουρα για να δούμε διαφορές με το μαμά set up και με το Mugen αργότερα.
Μάνο χαρτογιακά, γιατί κουρεύτηκες σας κατάδικος ρε? Αρέσει αυτό το στύλ? Να πάω να τα πάρω και εγώ με την ψιλή.
Υιαννακέ, εύχομαι το χαμόγελο να κρατήσει για πολλάαααα χλμ. Πάρα πολλά. Όσοι έβγαιναν από το αμάξι είχα μια χλωμάδα και εσύ με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Να είσαι καλά και το αμάξι αλεξίσφαιρο.
Λευτεράκη, μαμά ρε?
Registered User
Originally Posted by package,Apr 3 2009, 05:37 PM
Originally Posted by package,Apr 3 2009, 06:37 AM
Μάνο χαρτογιακά, γιατί κουρεύτηκες σας κατάδικος ρε?
Σεμνααα!!!!
Μαριε παρακαλω να του γινει η πρωτη παρατηρηση.
Ευχαριστω.
p.s. Που θα παει, θα στον κλεισω το λογαριασμο Πακετε!!!
Οντως πολυ ομορφα χθες αν και δεν εχει ζεστανει ο καιρος ακομα καλα, να αναψουν τα αιματα. Πακετε με το ΤΤ πατησες καλα?
Μεγαλη διαφορα φιλε.