ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by lihoudis2000,Apr 30 2009, 12:48 PM
thelo ton dikigoro na parei to aytokinito tou fun kai na patisoume mazi !!!!!!!ton prokalo eytheos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally Posted by lihoudis2000,Apr 30 2009, 12:48 PM
thelo ton dikigoro na parei to aytokinito tou fun kai na patisoume mazi !!!!!!!ton prokalo eytheos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εν το μεταξύ πάτησα και εγώ με το Λευτέρη χτες. Κατεβάζω παράθυρο και του λέω 3ες. Οκ μου λέει. Του λέω πάτα. Με κοιτάζει. Του ξαναλέω πάτα. Του το είπα 5-6 φορές και μου λέει: Τι νομίζεις οτι κάνω τόση ώρα ρε μαλάκα?
Originally Posted by package,Apr 30 2009, 01:35 PM
Εν το μεταξύ πάτησα και εγώ με το Λευτέρη χτες. Κατεβάζω παράθυρο και του λέω 3ες. Οκ μου λέει. Του λέω πάτα. Με κοιτάζει. Του ξαναλέω πάτα. Του το είπα 5-6 φορές και μου λέει: Τι νομίζεις οτι κάνω τόση ώρα ρε μαλάκα?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by package,Apr 30 2009, 02:35 PM
Originally Posted by package,Apr 30 2009, 01:35 PM