ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Όχι φίλε STAM, δεν έπεσαν τα παιδιά να σε φάνε απλά γενικότερα κάποιους μας ενοχλεί που το S μας δεν έχει κάποια άλογα παραπάνω και δεν παίρνει εύκολα άλογα παραπάνω για να μπορεί να ικανοποιεί, εκτός απ' όλα τα αλλά προτερήματά του, και στις κόντρες με τουρμπάκια. Δυστυχώς ο πήχυς έχει ανέβει πολύ ψηλά και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αν είσαι μόνο στροφάκιας θα έχουμε να πούμε τα καλύτερα για το S, αν όμως μαζί με στροφάκιας είσαι και ευθειάκιας τότε τα πράγματα δεν θα σε καλύψουν πλήρως. Το S έχει τόσα προτερήματα που θα τα ανακαλύψεις μόνος σου και θα εκτιμήσεις την αξία του. Και το έχω ξαναπέι και το πιστεύω απόλυτα: αυτός που ξέρει να στρίβει και να πηγαίνει στο όριο το S είναι πιλότος με π κεφαλαίο κ ας έχει οδηγήσει EVO με πεντακόσια άλογα!!!!
Τώρα όλα δεν μπορείς να τα έχεις εκτός και αν η τσεπη σου αντέχει για κάτι παραπάνω. Πίστεψέ με πάντως ότι δεν θα το μετανιώσεις αν το πάρεις. Θα σου πω χαρακτηριστικά ότι το Πάσχα το απαρνήθηκα για λίγες μέρες οδηγώντας άλλο αυτοκίνητο και τρελάθηκα, δεν ένιωθα άνετα και μου έλειπε πολύ. Αυτό για μένα τα λέει όλα!
Και αν σ΄αρέσουν οι κόντρες όπως αρέσουν και σε μένα, πάλι υπάρχει η λύση να είσαι πολύ γρήγορος.
Για μένα και μετά από επτά περίπου χρόνια δεν υπάρχει στην κατηγορία του ανταγωνιστής και δεν μιλάω μόνο για μοτέρ, μιλάω και για αίσθηση. Αυτά τα ολίγα.
Τώρα όλα δεν μπορείς να τα έχεις εκτός και αν η τσεπη σου αντέχει για κάτι παραπάνω. Πίστεψέ με πάντως ότι δεν θα το μετανιώσεις αν το πάρεις. Θα σου πω χαρακτηριστικά ότι το Πάσχα το απαρνήθηκα για λίγες μέρες οδηγώντας άλλο αυτοκίνητο και τρελάθηκα, δεν ένιωθα άνετα και μου έλειπε πολύ. Αυτό για μένα τα λέει όλα!
Και αν σ΄αρέσουν οι κόντρες όπως αρέσουν και σε μένα, πάλι υπάρχει η λύση να είσαι πολύ γρήγορος.
Για μένα και μετά από επτά περίπου χρόνια δεν υπάρχει στην κατηγορία του ανταγωνιστής και δεν μιλάω μόνο για μοτέρ, μιλάω και για αίσθηση. Αυτά τα ολίγα.
Λοιπον αποψε ειχα κατεβει Βαρκιζα για ποτακι και επεστρεψα προ ολιγου. Μιλαμε Βουλιαγμενης γινοτανε τρελος πανικος. Πετυχα και μια κοντριτσα μεταξυ Nissan 350Ζ Ασημι με BodyKit κτλ. και Porsche Boxter S (Aσημι χρωμα) το τελευταιο μοντελο με μπουκες και δεν ξερω τι αλλο, αλλα το καημενο το Nissan απλα το εφαγε ζωντανο η Porsche...
dims2k etsi,wraios tapa to pigaineis to S opws toy armozei.To sasman soy pws ta paei?Se rwtaw giati gia na pigainei etsi to S prepei kapoios na plirwsei ti nyfh kai fysika ayto einai to sasman.Kata tin gnwmi moy an den skizeis to sasman terma to S den mporei na stathei kala me turbo-antipaloys.Mano swsta ta les gia to S.Pantws emena den me enoxlei katholou to oti to S den pernei "eykola aloga".Kai posa na parei?2Lit atmo einai to mwro kai me kalo 1o stadio eisai 260+ otan o antagwnismos se ayta ta kyvika einai stin kalyteri 50ps meion.Twra oso gia ta turbo entaxei kala einai ama exei varyxeimwnia(plaka kanw).Einai alli fasi ta turbo alla emena den me enthousiazoun katholou,gia mena einai sa ntoparisma to turbo,den einai i fysiki dynami.N/A kai pali N/A!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ανοιγμα χτες με το Opel GT (του test drive) και το αμαξι παει καλα δε λεω αλλα απο θεμα εκκινησης εμεινε πισω απο τη πρωτη ταχυτητα. Στα ρεπριζ παει καλυτερα απο το S αλλα γενικως απογοητευτηκα οσο αναφορα την αισθηση που δινει, και στην ευθεια αλλα ειδικα στις στροφες θελει παρα πολυ βελτιωση. Ασαφες τιμονι παντως σε σχεση με το S. Προβλεπω να γεμιζει ο τοπος απο αυτο το αμαξι.
file nippon to sasman ola entaksei ektos apo 2 sugxronize antexei to s arkei min katevaseis anti na anevaseis se sunthikes kontras!!!! imouna ekso me ton green kai ton petro me to asimi kai irthe ena s pou den anoige kapo kai ithele apo stasi kontra. to s auto dilwne sxedon 1o stadio kai me ta polla pataei o petros mazi tou kai trwei mexri ta 190 spasmeni 4h 2 kolwnes!!!!!!pou na anoige kai 5h tha pernage kai aeroplano. pragmatika auto to s tha pernage kai tou proedrou pou einai terma to autokinito! fainetai o filos evale ta nitra kai den tou eipe kaneis min to parakaneis kai pige patwma wraios!! alla den einai kako na to lene kai na afinoun ta poustrilikia
ps. kai tou petrou paei poli kala mporei na to epivevaiwsi o manos pou to kserei
ps. kai tou petrou paei poli kala mporei na to epivevaiwsi o manos pou to kserei
...ειπα να κατεβω μια βολτουλα ρε παιδια απο το ελληνικο ως τον Πειραια αποψε για ποτακι και ουτε ξερω βασικα ποσες καινουργιες Μ3 μου κολλησαν στο δρομο...καλα λεμε εχει βρωμισει ο τοπος κανονικα. Και οι τυποι τρελη καφριλα τελικα, μη δουνε Sακι, του σπανε τα πρεκια!!!
Να τις στέλνεις σ' εμένα τις Μ3. Όχι ότι τις έχω πάντα αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων είμαι αρκετά μπροστά κι αυτές τι κάνουν μετά?
Χθες άνοιξα από φανάρι με μια Carrera 4S και μέχρι μισά 3ες πηγαίναμε μαζί. Ξεκινήσαμε μπροστά αυτός και πίσω εγώ. Μου έκανε ένα μπαμ στην αρχή λόγω τετρακίνησης αλλά μετά μάζεψα και τελείωμα δευτέρας ήμουν κολλημένος στον προφυλακτήρα του. Μετά από λίγο κόψαμε λόγω φαναριού και εκεί τελείωσε και η σύντομη γνωριμία μας λόγω της απίστευτης κίνησης που είχε μετά.
Χθες άνοιξα από φανάρι με μια Carrera 4S και μέχρι μισά 3ες πηγαίναμε μαζί. Ξεκινήσαμε μπροστά αυτός και πίσω εγώ. Μου έκανε ένα μπαμ στην αρχή λόγω τετρακίνησης αλλά μετά μάζεψα και τελείωμα δευτέρας ήμουν κολλημένος στον προφυλακτήρα του. Μετά από λίγο κόψαμε λόγω φαναριού και εκεί τελείωσε και η σύντομη γνωριμία μας λόγω της απίστευτης κίνησης που είχε μετά.