ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εγω περασα μια γρηγορη απο Λαιμο και στο γυρισμο απο τη Λ.Βουλιαγμενης ειχα ανοιγματα με ενα Audi ΤΤ με φουσκωμενους προφυλακτηρες πισω (το προηγουμενο μοντελο), ενα Opel GT και ενα Opel Corsa OPC. Μονο θορυβο εκαναν και τσαφ τσουφ. Τα παιδια ευγενεστατα με το χαμογελο στα χειλι. Δυνατα θα ελεγα, αλλα το S ηταν μπροστα. Ολα εγιναν απο σταση. Διαφορες τωρα σε κενα κτλ. δε καταλαβα πολλα, παντως εμειναν πισω. Υποψην το ειχα ανοικτο με αρκετη σαβουρα στο πορτμπακαζ.
Εχω αρχισει να πιστευω οτι ο πακετος εχει δικιο για τη περιπτωση μου. Αλλα παλι ξεχασα να κανω reset στον ECU. Θα το θυμηθω, που θα παει.
PS: To disc/plate αντεχει ακομα... οχι για πολυ.
Εχω αρχισει να πιστευω οτι ο πακετος εχει δικιο για τη περιπτωση μου. Αλλα παλι ξεχασα να κανω reset στον ECU. Θα το θυμηθω, που θα παει.
PS: To disc/plate αντεχει ακομα... οχι για πολυ.
Originally Posted by energetic,Jul 8 2009, 10:22 PM
Αλλα παλι ξεχασα να κανω reset στον ECU. Θα το θυμηθω, που θα παει.
''Δημητρη, εγω μαμα θα μεινω, δεν βαζω εξατμιση-εισαγωγη, κλπ, θελω ν'ακουω το v-tec...'' ....!!!!!!!!!!
Originally Posted by energetic,Jul 8 2009, 10:22 PM
Εχω αρχισει να πιστευω οτι ο πακετος εχει δικιο για τη περιπτωση μου.
Originally Posted by energetic
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι γαμάτος και πολύ γρήγορος τελικά.
Kαι εγω μονο απο σταση ανοιγω πλεον, και ας τον ''πινω'' που και που!! 
(Ξερετε, οταν αρχιζει να μου φευγει μπροστα το καγκουρι με τα 8.000 αλογα, προσποιουμαι οτι χτυπησε το κινητο μου και απανταω χαμογελωντας(δηθεν γκομενακι) και επιβραδυνω! )
Και εγω γουσταρω ν'ακουω τα ψιψιψινια μου απο σταση!

(Ξερετε, οταν αρχιζει να μου φευγει μπροστα το καγκουρι με τα 8.000 αλογα, προσποιουμαι οτι χτυπησε το κινητο μου και απανταω χαμογελωντας(δηθεν γκομενακι) και επιβραδυνω! )
Και εγω γουσταρω ν'ακουω τα ψιψιψινια μου απο σταση!