Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Oct 11, 2009 | 10:54 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Κ σερβιετα που πετας φοραω λεμε
Old Oct 11, 2009 | 10:10 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by ManosS2k,Oct 11 2009, 06:43 PM
Σταση 0-400 με civic vti σασι αλλα Κ18 μοτερ απο integra ΦΠΕ ξυλωμενο 1000κιλα με t1-r toyo
4 πατηματα, η διαφορα απο 1 αμαξι μεχρι μισο καπο μπροστα εγω.
Μπράβο ρε Μάνο
πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα
Old Oct 11, 2009 | 10:23 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Πολύ καλό αποτέλεσμα
Old Oct 11, 2009 | 10:28 PM
cpt's Avatar
cpt
Registered User

μπραβο ρε μανο το αμαξι σου οργωνει .
Old Oct 11, 2009 | 10:44 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Κανα μισαωρο μετα τα μεσανυχτα επεστρεφα απο εκδρομουλα και περναγα απο το γνωστο σημειο... ανοιγματος.

Κοιταζω απεναντι το ΑΒ και ηταν αδειο. Κοιταζω το βενζιναδικο και τα McDonalds και βλεπω λαο. Εκεινη την ωρα εβγαιναν και κατι αυτοκινητα μαζεμενα. Μου ερχεται διπλα ενας μ@κ@κ@$ με ενα μαυρο Opel GT και ηθελε να ανοιξει. Τον περιγραφω ως μ@κ@κ@, διοτι με πλησιαζε στο φτερο για να με προκαλεσει και παραλιγο να με χτυπησει οσες φορες εκανε "προσποιηση" για να μου στρεψει τη προσοχη μου. Πιανουμε τη κουβεντα εν κινηση και μου λεει "Ανοιγουμε? Λιγο πιεση παραπανω εχω". Του λεω κι εγω, "αλλη εισαγωγουλα, χταποδακι και εξατμιση" εχω. Μου λεει "θα τον πιεις αγορι μου" (!!!???). Εδω κανω μια παυση και λεω στον ευατο μου "Με ξερει και απο χθες δηλαδη!!???". Του λεω παμε και ειμαστε ουτε κι εγω θυμαμαι με ποσα χιλιομετρα. 80+ νομιζω και δευτερα ή τριτη?? Δεν θυμαμαι διοτι μου τη βιδωσε η απαραδεκτη συμπεριφορα του. Μπιπ, μπιπ, μπππππιιιιιιιπ κανει και παταμε. Ανοιγει γρηγορα τη διαφορα και μολις κανω αλλαγη αρχιζω να πηγαινω σιγα σιγα κοπιες μαζι περιπου εναμιση αμαξι πισω. Λεω απο μεσα μου "μαλλον θα τον πιω τελικα". Καποια στιγμη πρεπει να ηταν 4η ταχυτητα (αυτο το θυμαμαι) αρχιζω και ψιλομαζευω, στην αλλαγη 5ης παμε μαζι και κερδιζω εδαφος. Καπου μεσα στη 5η ηταν που αρχιζα να βγαινω μπροστα και αυτος εχανε εδαφος. Να μη τα πολυλογω τελικα 234 με 236 μου εβγαλε η 5η και βαζω 6η. Το αμαξι γεμιζει σαν τρελο (για τα δικα μου δεδομενα παντα). Στα @@ μου για το δρομο και στα @@ μου κι αυτος οπου και εμεινε πισω. Τελικα εκοψα και ερχεται διπλα μου και μου λεει "ρε φιλε κομπρεσορα εχεις και μας δουλευεις"? Του λεω "οχι αλλα τελικα εσυ τον ηπιες". Πραγματικα οπως ειχαμε παρατηρησει με τον Ηλια τις πρωτες μερες με την εξατμιση, το αμαξι συμπεριφερεται λες και η 5η ανοιγει σαν 4η, και η 6η ανοιγει σαν 5η.

Μαλλον η ψυχολογια και το πεισμα μου, απο το τροπο συμπεριφορας του GTακια μπηκε μεσα στη Honda-RΑ. Το S μου δε σηκωνει προσβολες.

Οσο απο θορυβο, τo GT εκανε απιστευτο ηχο. Αλλες εξατμισεις και πολυ φασαρια.

Για το θεμα ταχυτητων επειδη δεν ανοιγω συχνα ποτε δεν θυμαμαι με τη ταχυτητα ξεκιναω σε καθε ανοιγμα (οποτε κι αν τυχει δηλαδη). Οποτε sorry, απλα δεν δινω τοση σημασια.
Old Oct 11, 2009 | 10:55 PM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Μπράβο παίδες
Old Oct 11, 2009 | 10:57 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Μπράβο ρε Μάριε. Γαζώσες δηλαδή Φαίνεται πόσο άσχετος είναι γιατί αν ήταν κομπρεσοράτο το αμάξι εσύ θα είχε τελειώσει τη κόντρα θα έπινες καφέ και αυτός ακόμα θα ερχόταν
Old Oct 11, 2009 | 11:00 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

BENTOYZAAAAA H XONTARA!!!

Έτσι Μάριε. Λες και το έχει κατασκευάσει μόνος του ταμάξ, και έπρεπε να είναι εριστικός. Ε ρε κάτι παληκάρια...
Old Oct 11, 2009 | 11:01 PM
PanosS's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN,Oct 11 2009, 10:57 PM
Μπράβο ρε Μάριε. Γαζώσες δηλαδή Φαίνεται πόσο άσχετος είναι γιατί αν ήταν κομπρεσοράτο το αμάξι εσύ θα είχε τελειώσει τη κόντρα θα έπινες καφέ και αυτός ακόμα θα ερχόταν

Πρόεδρε συγχαρητήρια...
Old Oct 11, 2009 | 11:05 PM
Sportster's Avatar
Registered User

μπραβο Μαριε! Κατι τετοια τυπακια κι εγω πετυχαινω και χαιρομαι οταν ξαφνιαζονται...
και ελεγα κι εγω να μην το γραψω αλλα κι εμενα κατι παρομοιο μου συνεβη εχτες...

Γυρναγα απο βορεια που ειχα παει μεσω εθνικης και μετα παραλιακης... απο το Φαληρο μεσα σε κινηση πετυχαινω ενα S3 το προηγουμενο φτιαγμενο, τουλαχιστον εξωτερικα εβλεπα εξατμιση, διαφορες αισθητικες βελτιωσεις (ζαντες χαμηλωμα, φιμε) και απο το παραθυρο του συνοδηγου διαφορα οργανακια κι ο θορυβος της τουρμπινας εντονος...

Απο την στιγμη που συναντηθηκαμε και ΠΑΝΤΑ μεσα σε κινηση ερχοταν και μου κολαγε προφυλακτηρες η ηταν διπλα μου κι οπως πηγαινα πηγαινε... εγω δεν εδωσα σημασια σε εκεινη την φαση γιατι ετσι κι αλλιως δεν μπορουσα να πατησω ουτε δευτερα, αφου εξακολουθουσαμε να ειμαστε σε κινηση... με κλεφτιες ματιες βλεπω οτι μεσα στο αυτοκινητο ηταν ακομα συνοδηγοος και ενα ατομο που καθοταν στην μεση και χασκογελαγαν... μεχρι που μας πιανει φαναρι και ανοιγει ο δρομος μπροστα...

καθομαι αγω αριστερη και το S3 πισω απο αλλο αμαξι στην μεσαια, στο πρασινο εγω ξεκιναω χαλαρα κι αλλαζω σε δευτερα για να του δωσω το περιθωριο να με πλησιασει και σιγα σιγα ανεβαζω στροφες... βλεπω το S3 προσπερναει το αλλο αυτοκινητο και ερχεται πισω μου δεξια χωρις ομως να ερχεται διπλα μου, κοντοστεκομαι λιγο να του δωσω το περιθωριο να ερθει διπλα αλλα αυτος τιποτα, καθοταν πισω μου δεξια... και καλα στο στυλ 'θα σε καταπιω κι ας ειμαι κολωνα πισω...'

Παταω δευτερα και βλεπω να ανοιγει κι αυτος βγαζοντας κι οι δυο ντουμανια... αλλαγη 2ας -3ης κανει το δικο μου ενα ωραιο σκασιμο στην μουρη του και αρχιζω να ανοιγω, 4η ηταν ηδη 3 αυτοκινητα πισω και συνεχιζα να ανοιγω, οπου πια δεν ειχε κανενα νοημα οποτε εκοψα να μην χασω και την στροφη μου και με περασε το S3 χαλαρα...

Δεν τον χαλασε τον παλιοκαγκουρα παντως? θα ηθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ημουν μεσα στο αυτοκινητο τους να ακουγα τι λεγαν μεταξυ τους πριν και μετα...

COMPRESSOR FTMFW!!!

All times are GMT -8. The time now is 05:41 AM.