ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Βασικα το θεμα αυτου του τοπικ ειναι να περιγραψουμε μια κοντρα που ειχαμε και το αποτελεσμα. Μια αναλυση για το τι φοραγε το καθε αμαξι ειναι αξιοσεβαστη. Τωρα για νοοτροπια κοντρακηδων(ας μου επιτρεψετε την εκφραση), σιγουρα ξεφευγουμε και τιποτα δεν το αλλαζει αυτο. Αλλοι ζουνε και μαθαινουν να κανουν κοντρες και να βελτιωνουν με αυτο το σκοπο, και αλλοι μαθαινουν να στριβουν και να αφηνουν πισω αμαξια αλλης κατηγοριας ή και ανωτερα(ας μου επιτρεψετε και παλι την εκφραση).
Θα ακουτε συνεχεια ενα σωρο δικαιολογιες και γνωμες που θα ειναι ειτε αληθεια ειτε ψεμα. Δυστυχως αυτα θα υπαρχουν παντα.
Εγω εδω και καιρο, απο την αρχη που μπηκα σε αυτοκινητο επελεξα την οδο που συνεχως στριβουμε και οχι την ευθεια. Ειναι δικαιωμα του καθε οδηγου να διαλεξει αυτο που τον γεμιζει και τον ευχαριστει.
Θα ακουτε συνεχεια ενα σωρο δικαιολογιες και γνωμες που θα ειναι ειτε αληθεια ειτε ψεμα. Δυστυχως αυτα θα υπαρχουν παντα.
Εγω εδω και καιρο, απο την αρχη που μπηκα σε αυτοκινητο επελεξα την οδο που συνεχως στριβουμε και οχι την ευθεια. Ειναι δικαιωμα του καθε οδηγου να διαλεξει αυτο που τον γεμιζει και τον ευχαριστει.
[QUOTE=yiannakos,Nov 24 2008, 03:56 AM] Αυτή φίλε είναι η άσχημη πλευρά από τις κόντρες που φαντάζομε πως δεν αρέσει σε κανέναν........
Και ο ίδιος ο Πέτρος είπε τέρμα οι στημένες κόντρες
Υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή
Και ο ίδιος ο Πέτρος είπε τέρμα οι στημένες κόντρες
Υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή
Originally Posted by energetic,Nov 24 2008, 12:08 PM

Ο καλύτερος τρόπος και μέρος είναι η πίστα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Stradale,Nov 24 2008, 02:38 PM
Ο ανταγωνισμος είναι μια ανθρώπινη συμπεριφορά.Τι να κάνουμε.
Εκεί ακριβώς είναι το θέμα..
Ότι στο Διόνυσο και γενικά στις στροφές, δε βάζουμε κόντρα..!
Στο Διόνυσο πάμε βολτίτσα για να βελτιωθούμε οι ίδιοι..
Αν ποτέ πετύχω κανένα καλό αυτοκίνητο-οδηγό, διασκεδάζω και μ'αρέσει να βλέπω ότι είναι καλός..ίσα ίσα που μετά μπορείς να συζητήσεις ουσιαστικά μαζί του και να μάθεις πράγματα, που δεν ήξερες!!
Αν το έβλεπαν όλοι έτσι, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και όλοι πολύ καλύτεροι οδηγοί..
Αν θες να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος, η πίστα είναι το μόνο μέρος..
Κι αυτό όχι ανεπίσημα, μιας και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει..
Τρέξε σε gtcc ή κάτι τέτοιο και απόδειξέ το..
σταματώ εδώ με τα offtopic...
Ότι στο Διόνυσο και γενικά στις στροφές, δε βάζουμε κόντρα..!

Στο Διόνυσο πάμε βολτίτσα για να βελτιωθούμε οι ίδιοι..
Αν ποτέ πετύχω κανένα καλό αυτοκίνητο-οδηγό, διασκεδάζω και μ'αρέσει να βλέπω ότι είναι καλός..ίσα ίσα που μετά μπορείς να συζητήσεις ουσιαστικά μαζί του και να μάθεις πράγματα, που δεν ήξερες!!
Αν το έβλεπαν όλοι έτσι, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και όλοι πολύ καλύτεροι οδηγοί..
Αν θες να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος, η πίστα είναι το μόνο μέρος..
Κι αυτό όχι ανεπίσημα, μιας και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει..
Τρέξε σε gtcc ή κάτι τέτοιο και απόδειξέ το..

σταματώ εδώ με τα offtopic...
Originally Posted by energetic,Nov 24 2008, 12:43 PM
Και που να βγει κανενα τοπικ σε λιγο που να εχει θεμα ποιος την εχει μεγαλυτερη... την ιπποδυναμη!. 

αναμφισβήτητα...