ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Εχθές το βράδι στη Βουλιαγμένης πέτυχα ένα μαύρο S3 (το προηγούμενο) με μονή μπούκα πίσω και αρκετά δυνατό και ενώ πηγαίναμε δίπλα και μιλούσα με το παιδί (πολύ εντάξει άτομο), τι λέτε ότι μου κόλλησε προφυλακτήρα και μάρσαρε?
MAZDA 323 ατμόσφαιρα
Πάνε καλά ή τους έχει πειράξει η ζέστη?
Ανοίξαμε με το παιδί με το S3 από δευτέρα και μέχρι τρίτες που κόψαμε είμασταν μαζί. Μου είπε ότι είναι 280 άλογα και εντυπωσιάστηκε που είμασταν δίπλα. Το άνοιγμα βέβαια δεν ήταν καλό γιατι κρέμασα εγώ αλλά νομίζω αν είχα πρωτη και αυτός δευτέρα θα τον είχα ράψει.
S2000 Rulezzzz
Ανοιξα και με ένα Rally
γιατι ό τύπος είχε τη γκόμενα δίπλα και κάτι του είπε αυτή για το S και εκέινος την κοίταξε υποτιμητικά και άρχισε να μαρσάρει. Μόλις την έφαγε ο βλάκας κόιταζε στο επόμενο φανάρι μπροστά ενώ η γκόμενά του μου έκλεισε το μάτι γελώντας.....
Αυτά είναι γιατί κάποιοι νομίζουν ότι τα S δεν πάνε. Και επείδή υπάρχει αυτή η βρώμα και με τσαντίζει, κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία τους θυμίζώ τι κρύβει το καπό μας και πως κουμπώνουν δευτέρες και τρίτες διπλωμένα.
MAZDA 323 ατμόσφαιρα
Πάνε καλά ή τους έχει πειράξει η ζέστη?
Ανοίξαμε με το παιδί με το S3 από δευτέρα και μέχρι τρίτες που κόψαμε είμασταν μαζί. Μου είπε ότι είναι 280 άλογα και εντυπωσιάστηκε που είμασταν δίπλα. Το άνοιγμα βέβαια δεν ήταν καλό γιατι κρέμασα εγώ αλλά νομίζω αν είχα πρωτη και αυτός δευτέρα θα τον είχα ράψει.
S2000 Rulezzzz
Ανοιξα και με ένα Rally
γιατι ό τύπος είχε τη γκόμενα δίπλα και κάτι του είπε αυτή για το S και εκέινος την κοίταξε υποτιμητικά και άρχισε να μαρσάρει. Μόλις την έφαγε ο βλάκας κόιταζε στο επόμενο φανάρι μπροστά ενώ η γκόμενά του μου έκλεισε το μάτι γελώντας.....Αυτά είναι γιατί κάποιοι νομίζουν ότι τα S δεν πάνε. Και επείδή υπάρχει αυτή η βρώμα και με τσαντίζει, κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία τους θυμίζώ τι κρύβει το καπό μας και πως κουμπώνουν δευτέρες και τρίτες διπλωμένα.
Originally Posted by patriot_S2K,Jul 28 2007, 05:00 AM
γνώρισα μια ξανθια κοπέλα
Ευτυχώς που ο Χρήστος διατηρεί ακόμα τις παραδόσεις......
Άσχετο αλλά ήταν ωραίο το μωρό στο Γευστικό, θυμάσαι έτσι?
Έκανα κόντρα από δευτέρες με Z4 3.0 coupe στην Παραλιακή και μέχρι κούμπωμα 5ης είμασταν μαζί και μετά άρχισε να μου ξεκολάει. Όμως εγώ ήμουν ανοιχτός και έχανα ψηλά. Το παλικάρι, επειδή μιλήσαμε μετά, μου είπε πως πάμε τα ίδια. Είχα και πολύ σπινιάρισμα ρε γαμώτο στη δευτέρα, τώρα με τη ζέστη γλιστράνε παντού τα λάστιχα σε απότομο κατέβασμα. Ξενέρωσα λίγο αλλά τι να κάνουμε.
Για το Βυκάκι λες Μάνο? Καλή είναι
Καλά πήγες με την Z4
Eγώ χθές έκανα μια δοκιμή και άφησα τη φιλτροχοάνη ξεσκέπαστη...κολασμένος θόρυβος και μου έκανε κάτι κουλά ξεσπάσματα από 3000 μέχρι vtec γουσταρα μεν αλλά τη σκέπασα για να μη μου ΄φερνει ζεστό αερα από το μοτέρ...
Καλά πήγες με την Z4
Eγώ χθές έκανα μια δοκιμή και άφησα τη φιλτροχοάνη ξεσκέπαστη...κολασμένος θόρυβος και μου έκανε κάτι κουλά ξεσπάσματα από 3000 μέχρι vtec γουσταρα μεν αλλά τη σκέπασα για να μη μου ΄φερνει ζεστό αερα από το μοτέρ...
Ναι καλά πήγα αλλά θα προτιμούσα να το είχα κλειστό να δώ διαφορές. Τελικά η τρίλιτρη coupe πόσα άλογά είναι? 250?
Επίσης από στάση δεν ξεκινάει με τίποτα. Λίγο γλιστερός να είναι ο δρόμος και σου έχει φύγει ο άλλος και αυτό με αγχώνει στην κόντρα.
Επίσης πριν λίγο άνοιξα στη Βουλιαγμένης με ΤΤ 225 μαύρο από στάση και αν και μου έκανε ενάμισυ στην πρώτη, τον μάζεψα και μέχρι τετάρτες που κόψαμε αναγκαστικά, του είχα κάνει δύο και άνοιγα ακόμα. Μου έμεινε όλη η πρώτη κάτω και δίπλωσε λίγο και στην αλλαγή της δευτέρας σε τρίτη...
Φοράω spoon air duct, j's test pipe, j's 60αρα μονή, Κ&Ν φιλτροχοάνη, καλή 100αρα βενζίνη και κάνω καλές αλλάγες
Επίσης από στάση δεν ξεκινάει με τίποτα. Λίγο γλιστερός να είναι ο δρόμος και σου έχει φύγει ο άλλος και αυτό με αγχώνει στην κόντρα.
Επίσης πριν λίγο άνοιξα στη Βουλιαγμένης με ΤΤ 225 μαύρο από στάση και αν και μου έκανε ενάμισυ στην πρώτη, τον μάζεψα και μέχρι τετάρτες που κόψαμε αναγκαστικά, του είχα κάνει δύο και άνοιγα ακόμα. Μου έμεινε όλη η πρώτη κάτω και δίπλωσε λίγο και στην αλλαγή της δευτέρας σε τρίτη...

Φοράω spoon air duct, j's test pipe, j's 60αρα μονή, Κ&Ν φιλτροχοάνη, καλή 100αρα βενζίνη και κάνω καλές αλλάγες
Originally Posted by MANOS,Jul 29 2007, 08:42 PM
Τελικά η τρίλιτρη coupe πόσα άλογά είναι? 250?
Μια χαρά τα πήγες!!