ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by MANOS,Jul 29 2007, 09:42 AM
Τελικά η τρίλιτρη coupe πόσα άλογά είναι? 250?
" Καλά θα περάσουμε, καλά......."
Πάντως τα πιο πολλά S δείχνουν 200 με 203 στο δυναμόμετρο, άρα καλά τα πήγα και με κουκούλα κατεβασμένη. Μου έκανε εντύπωση πάντως που μου το είπε και το παλικάρι ότι πάμε τα ίδια παρόλο που μου ξεκόλησε στην πέμπτη, πολύ λίγο όμως.
Πάντως τα πιο πολλά S δείχνουν 200 με 203 στο δυναμόμετρο, άρα καλά τα πήγα και με κουκούλα κατεβασμένη. Μου έκανε εντύπωση πάντως που μου το είπε και το παλικάρι ότι πάμε τα ίδια παρόλο που μου ξεκόλησε στην πέμπτη, πολύ λίγο όμως.
Mπραβο ρε Μανο, παλι καλα που εισαι και εσυ εντος Αθηνας και κανεις και τιποτα επειδη απ'οτι βλεπω την εχουν σκαπουλαρει ολα τα πουλακια μου για τα νησακια...
Εντομεταξυ εχω να οδηγησω τον Σακη μου τωρα και περιπου 10 μερες οπου και τον εχω συνεργειο, βλεπεις μου την κοπανησε απο πισω το προηγουμενο Σαββατο ενας βλαχαρος απο το Ναυπλιο και περιμενω ακομα καινουργιο πισω προφυλακτηρα, παλι καλα τουλαχιστον που δεν εγινε και καμια μανουρα με την ασφαλεια, τις δηλωσεις κτλ...και δεν θα βαλω και τιποτα απο την τσεπη μου, ασε που κατι γρατσουνιτσες εκει πισω θα εξαφανιστουν δια μαγειας μου φαινεται!!!
Εντομεταξυ εχω να οδηγησω τον Σακη μου τωρα και περιπου 10 μερες οπου και τον εχω συνεργειο, βλεπεις μου την κοπανησε απο πισω το προηγουμενο Σαββατο ενας βλαχαρος απο το Ναυπλιο και περιμενω ακομα καινουργιο πισω προφυλακτηρα, παλι καλα τουλαχιστον που δεν εγινε και καμια μανουρα με την ασφαλεια, τις δηλωσεις κτλ...και δεν θα βαλω και τιποτα απο την τσεπη μου, ασε που κατι γρατσουνιτσες εκει πισω θα εξαφανιστουν δια μαγειας μου φαινεται!!!
Originally Posted by VagelakiS2000,Jul 29 2007, 01:59 PM
Mπραβο ρε Μανο, παλι καλα που εισαι και εσυ εντος Αθηνας και κανεις και τιποτα επειδη απ'οτι βλεπω την εχουν σκαπουλαρει ολα τα πουλακια μου για τα νησακια...
Κάνω ότι μπορώ...
Απλά πρέπει να δείξουμε σε μερικούς που γράφουν διάφορα, όπως π.χ. αυτές τις ανοησίες που γράφει ο άλλος στο dragster.gr, ότι τα S πρεπει να τα φοβούνται αυτοί που δηλώνουν γρήγοροι και πως είμαστε από τους λίγους κατόχους γρήγορου αυτοκινήτου που δε θα φοβηθούμε την κόντρα και θα ανόιξουμε και με πιο γρήγορα αυτοκίνητα για να δούμε διαφορές.
Και μου αρέσει που μόλις τους κερνάμε τσαγάκι εντυπωσιάζονται και λένε '"το δικό σου πάει καλά γιατί με άλλα που ανοίγω είμαι μπροστά". Έχω βαρεθεί να ακούω αυτή την ατάκα.
Και θα σας πω και αυτό. Ο φίλος του Θανάση έχει ένα Golf 400 άλογα και το έχει γράψει μέσα και παλιότερα. Το αμάξι είναι όντως πολύ δυνατό και σπινιάρει και τετάρτες ακόμα, πολύ δύναμη.
Όμως τις προάλλες που άνοιξα με το rally και ήταν πίσω μου στο φανάρι το Golf, ξενίνησα πολύ καλά και οι αλλαγές μου καλές με αποτέλεσμα να του κάνω μια διαφορά τρεις περίπου καρότσες και δε μπορούσε να με μαζέψει με τίποτα, Και σκεφτείτε ότι μου το είπε ο ίδιος γιατί εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι άνοιγε πίσω μου. Είναι πολύ καλό παίδί και δεν έχει κολλήματα και φυσικά αν τα στήναμε για κόντρα σε μεγάλη απόσταση θα με περνούσε και πολύ μάλιστα αλλά παραδέχτηκε όμως το σύνολο των ικανοτήτων ενός S, και τον κινητήρα και το σασμαν και το διαφορικό και το στήσιμο και όλα και με τόσα χρονάκια στην πλάτη του και θα ήθελε να αγοράσει ένα.
Ακούστε που σας λέω, ειναι πολλοί αυτοί που ονειρευονυαι το S.
Kalispera se olous,
ego to sk eixa anoigmata me BMW k porsche olon ton eidon.
1) xazos me X3.....no comment, malista mou ekane k oti kollouse piso o xazos giati eixe gomena dipla k prospathouse na tin entyposiasei....molis anoiksa mallon ton exese giati fobithike.....hehehe
2) anebainontas pros ekali, 50ris me boxster kai zeygari me mia cabrio palia alla me fobera anoigmata, aspri me kleisto amaksoma os to kefali tou odigou...poli oraio, molis me eide na erxomai piso tou egine kapnos alla ton eixa.....
oso gia to Z4, tous exo riskei epaneleimena sta aytia se ola ta montela...den pane, ektos kai an einai kalos o odigos...k akoma den brethike.....
telos, nearos me new honda jeep me rotise an poulao tis zantes mama gia to diko tou Saki pou einai meta to 2005 apo oti katalava...tou eipa, ayta den polountai...
ego to sk eixa anoigmata me BMW k porsche olon ton eidon.
1) xazos me X3.....no comment, malista mou ekane k oti kollouse piso o xazos giati eixe gomena dipla k prospathouse na tin entyposiasei....molis anoiksa mallon ton exese giati fobithike.....hehehe
2) anebainontas pros ekali, 50ris me boxster kai zeygari me mia cabrio palia alla me fobera anoigmata, aspri me kleisto amaksoma os to kefali tou odigou...poli oraio, molis me eide na erxomai piso tou egine kapnos alla ton eixa.....
oso gia to Z4, tous exo riskei epaneleimena sta aytia se ola ta montela...den pane, ektos kai an einai kalos o odigos...k akoma den brethike.....
telos, nearos me new honda jeep me rotise an poulao tis zantes mama gia to diko tou Saki pou einai meta to 2005 apo oti katalava...tou eipa, ayta den polountai...
Εγώ τις προάλλες άνοιξα μ'ένα Audi RS4 (Αυτό με τα 450Hp). Ήταν πίσω μου γύρω στα 3 αυτοκίνητα όταν πατήσαμε μαζί από δευτέρες και μέχρι τελείωμα 4ης η διαφορά πρέπει να έμεινε η ίδια. Όσο βέβαια μπορεί κανείς να εκτιμήσει την απόσταση από τον καθρέφτη. Άνοιξα επίσης και Κερατέα μ'ένα CRX Λευκό (υπολογίζεται γύρω στα 240 με 250Hp) το οποίο ήταν όλο γδυμένο (1 κάθισμα είχε όλο όλο) από ρολαριστές δευτέρες και πηγαίναμε μαζί μέχρι και κόκκινα 5ης. Πιο μαζί δεν γίνεται. Πάρα πολύ δυνατό πραγματικά..
Originally Posted by Germak,Jul 30 2007, 06:27 AM