Μεταμόσχευση Comptech SC
Μεχρι τωρα γυρω στις 5000 χωρις να βαλω εξατμιση... πες οτι εξατμιση θα εβαζες για πρωτο σταδιο...
δηλ.
κομπρεσσορας
ΑΕΜ ΕΜS + modifry Temp kit
Τοποθετηση κομπρεσσορα
Ρυθμιση
αλλα θελω ακομα...
Εξατμιση: διπλη για πιο ησυχια... (θα κρατησω και την μονη για καμια πιστα!
Cooling mods: radiator upgrade, larger charger cooler
νομιζω οτι γενικοτερα η εξατμιση σε ενα τετοιο σεταπ ειναι απαραιτητη οπως και τα cooling mods και θα επρεπε να λαμβανονται υποψην...
Αν τωρα σκεφτομουνα να παω σε κομπρεσσορα θα διαλεγα Rotrex... οχι πως με χαλαει ο comptech αλλα οταν ξεκινησα να παιρνω τα πραγματα μονο η kraftwerks ειχε βγαλει σε τελειως διαφορετικη τιμη... τωρα παιζει και η tts που ειναι και απο αγγλια δηλαδη δεν ανησυχεις ουτε για τελωνεια ουτε για τιποτα!
δηλ.
κομπρεσσορας
ΑΕΜ ΕΜS + modifry Temp kit
Τοποθετηση κομπρεσσορα
Ρυθμιση
αλλα θελω ακομα...
Εξατμιση: διπλη για πιο ησυχια... (θα κρατησω και την μονη για καμια πιστα!
Cooling mods: radiator upgrade, larger charger cooler
νομιζω οτι γενικοτερα η εξατμιση σε ενα τετοιο σεταπ ειναι απαραιτητη οπως και τα cooling mods και θα επρεπε να λαμβανονται υποψην...
Αν τωρα σκεφτομουνα να παω σε κομπρεσσορα θα διαλεγα Rotrex... οχι πως με χαλαει ο comptech αλλα οταν ξεκινησα να παιρνω τα πραγματα μονο η kraftwerks ειχε βγαλει σε τελειως διαφορετικη τιμη... τωρα παιζει και η tts που ειναι και απο αγγλια δηλαδη δεν ανησυχεις ουτε για τελωνεια ουτε για τιποτα!
Originally Posted by energetic,May 16 2009, 08:35 AM
ασε τη μαμα για να λες οτι εισαι μαμα. 
Τσαι απο μαμα...

Τσαι απο μαμα...

mama eine.
paidia den ksero etsi mou vgike .
kseris apo to ergostasio kapia tixenei kai pane kalitera..................
na .......... eime kai ligo adinatoulis kai isos afto na voithaei
θα φτιαξω 'μαμα' απο εμφανιση και θα κρατησω και την μονη που εχω για ειδικες περιπτωσεις!.. οχι πως βεβαια κανενας τρομαζει οταν βλεπει την μονη... οταν ομως ξαφνικα ακουει τον θορυβο που κανει απο τις 6 και μετα που εχει και λιγο πιεση, καταλαβαινει οτι δεν εχει μονο την μονη!!!
ενα ανυποψιαστο opel astra μου κολαγε προφυλακτηρες προχθες και οταν ανοιξα ηρθε μετα στο φαναρι και φωναζοντας με ρωταει... 'ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?! ΠΟΥ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ?!?'
ενα ανυποψιαστο opel astra μου κολαγε προφυλακτηρες προχθες και οταν ανοιξα ηρθε μετα στο φαναρι και φωναζοντας με ρωταει... 'ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?! ΠΟΥ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ?!?'
mazi me afto vevea tha xriasteis kai mikrotero puley
fmic
850usd den eine polla an ipotimologei kiolas
buy now andronike :-)
fmic
850usd den eine polla an ipotimologei kiolas
buy now andronike :-)
Εχω παραγειλει ηδη... Front Mount Charge Cooler! Επειδη το cooler που εχει ο comptech ουσιαστικα ειναι ψυγειο νερου και οχι αερα, δηλαδη κανει κυκλωμα με τις ψυχτρες που εχει μεσα το aftercooler του comptech για να περναει ο αερας απο κρυες ψυχτρες και να τον ψυχει, βρηκα και περιμενω να μου ερθει ψυγειο αλουμινιου απο MR2-S που ειναι μακροστενο να το βαλω εμπρος! μαζι με αυτο παραγγειλα και ψυγειο για το αυτοκινητο αλουμινιου που μπαινει χωρις καμια μετατροπη με τα μαμα fans και ολα... εν αναμονη! Αναλογως με τις θερμοκρασιες που θα εχω μετα (θελω να δω τι διαφορα κανουν αυτα τα ψυγεια...) θα βαλω και τα cooling mods για να μενει η θερμοκρασια κατω απο 85 γενικοτερα...
Σημερα που συνδεσα το λαπτοπ για να τσεκαρω θερμοκρασιες, η θερμοκρασια εισαγωγης κυμαινεται απο 50 σε ανοιχτο δρομο (αφου ζεσταθηκε, ξεκινησε απο 33 οταν το πρωτοεβαλα μπροσ...) με σταθερη ταχυτητα μεχρι 66 σε κινηση!!! θερμοκρασια νερου ηταν απο 86-87 μεχρι 94 οπου επεφτε παλι (σε κινηση) και 83-84 σε ανοιχτο δρομο... εχει κανενας οργανακι για να μετραει θερμοκρασιες σε μαμα να μας πει τι βλεπει?!?
Δεν ξερω και οταν μετρηθηκε το αυτοκινητο τι θερμοκρασια ειχε η εισαγωγη και το μοτερ, εχει τεραστια σημασια απο οτι βλεπω στην αποδοση του αυτοκινητου, αν μπορουσε ο Γιωργος να μας διαφωτισει θα ηταν καλο!
Σημερα που συνδεσα το λαπτοπ για να τσεκαρω θερμοκρασιες, η θερμοκρασια εισαγωγης κυμαινεται απο 50 σε ανοιχτο δρομο (αφου ζεσταθηκε, ξεκινησε απο 33 οταν το πρωτοεβαλα μπροσ...) με σταθερη ταχυτητα μεχρι 66 σε κινηση!!! θερμοκρασια νερου ηταν απο 86-87 μεχρι 94 οπου επεφτε παλι (σε κινηση) και 83-84 σε ανοιχτο δρομο... εχει κανενας οργανακι για να μετραει θερμοκρασιες σε μαμα να μας πει τι βλεπει?!?
Δεν ξερω και οταν μετρηθηκε το αυτοκινητο τι θερμοκρασια ειχε η εισαγωγη και το μοτερ, εχει τεραστια σημασια απο οτι βλεπω στην αποδοση του αυτοκινητου, αν μπορουσε ο Γιωργος να μας διαφωτισει θα ηταν καλο!
Μολις το παρελαβα... Resonated Test Pipe απο την T1R, με το καλο θα μπει αυριο να δουμε αν θα κανει διαφορα σε θορυβο!
απο το αρχικο ποστ που εκανα εχουν αλλαξει πολλα πραγματα πανω στο αυτοκινητο και συντομα θα κανω μια ενημερωση και με φωτογραφιες... αλλωστε νομιζω στο 'σταδιο' που ειμαι εχω σχεδον τελειωσει απο τα περιφεριακα και τα πραγματα που ηθελα να κανω γενικως...
Μια χαρά οι θερμοκρασίες σου φίλε
Τα 66χλμ δεν είναι ικανά να κρυώσουν τις θερμοκρασίες , τώρα που έχει ζέστη
Αυτό το λέω εμπειρικά , έχοντας πρόβλημα προ ημερών αν θυμάσαι , που δεν ανάβανε τα βεντιλατερ μου.
Με 70χλμ συνέχιζε να ανεβάζει.
Με 90
Τα 66χλμ δεν είναι ικανά να κρυώσουν τις θερμοκρασίες , τώρα που έχει ζέστη
Αυτό το λέω εμπειρικά , έχοντας πρόβλημα προ ημερών αν θυμάσαι , που δεν ανάβανε τα βεντιλατερ μου.
Με 70χλμ συνέχιζε να ανεβάζει.
Με 90
Το ποστ για τις θεμροκρασιες το εχω κανει καιρο τωρα! απο τοτε τουλαχιστον του νερου εχει αλλαξει πολυ μιας και φοραω πια koyo με τα cooling mods, οποτε δεν βλεπω πανω απο 82~85 (ανοιγουν βεντιλαντερ στους 82) ενω σε πορεια ειναι στα 72~75 αναλογως την ταχυτητα με την οποια πηγαινω!
Οσο αναφορα το charge cooler, το επανατοποθετησα σε καλυτερο σημειο, και προσπαθησα να κανω 2-3 πραγματακια ακομα μπας και δω διαφορες αλλα ματαια απο οτι φαινεται... με θερμοκρασιες σημερινες, ειναι γυρω στους 50 βαθμους στον δρομο ρολλαροντας με χαμηλη ταχυτητα... Περιμενω να δω σιγα σιγα πως μεταβαλεται η ΙΑΤ τωρα που αρχιζει και κατεβαινει η εξωτερικη θερμοκρασια...
Το επομενο βημα (αν το κανω προς το επομενο καλοκαιρι...) ειναι αυτο που ειχες ποσταρει προ καιρου! Ultimate Racing's FMIC
ΥΓ θα κοιταξω συντομα να κανω μια ανανεωμενη παρουσιαση με φωτογραφιες...
Οσο αναφορα το charge cooler, το επανατοποθετησα σε καλυτερο σημειο, και προσπαθησα να κανω 2-3 πραγματακια ακομα μπας και δω διαφορες αλλα ματαια απο οτι φαινεται... με θερμοκρασιες σημερινες, ειναι γυρω στους 50 βαθμους στον δρομο ρολλαροντας με χαμηλη ταχυτητα... Περιμενω να δω σιγα σιγα πως μεταβαλεται η ΙΑΤ τωρα που αρχιζει και κατεβαινει η εξωτερικη θερμοκρασια...
Το επομενο βημα (αν το κανω προς το επομενο καλοκαιρι...) ειναι αυτο που ειχες ποσταρει προ καιρου! Ultimate Racing's FMIC
ΥΓ θα κοιταξω συντομα να κανω μια ανανεωμενη παρουσιαση με φωτογραφιες...