Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Αμορτισερ Koni Κιτρινα

Thread Tools

Old Aug 21, 2009 | 11:22 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Originally Posted by gre165-makis,Aug 21 2009, 11:27 PM
Για χωμα ειναι καλυτερο λεει το twintube.Θα το στησω χωματινο να τελειωνω..
Καπως ετσι δλδ...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=DoFwkguRt64 [/media]
Reply
Old Aug 22, 2009 | 02:48 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Originally Posted by customer,Aug 21 2009, 10:02 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ BILSTEIN PSS OR PSS9. MONO COILOVER ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ . ΠΕΡΙΠΟΥ 1300 ΜΕ 1400 Η PSS ΚΑΙ 1650 ΜΕ 1750 Η PSS9.
AN TO AYTOKINHTO DEN TO BAZEIS ΠΙΣΤΑ Η PSS ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ
ΑΡΚΕΤΗ!
Les esy twra...
Reply
Old Aug 22, 2009 | 04:34 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

νομιζω ειναι μια πολυ καλη επιλογη τα κονι εγω τα φοραω μισο χρονο περιπου με hr ελατηρια.μια στροφη τα εχω πισω και 2 μπροστα.το αυτοκινητο ειναι πιο δεμενο ξεκιναει καλυτερα και πιο ευθεια και στα πολλα χιλιομετρα ειναι βιδωμενο,δεν κοπαναει πολυ σ αυτη τη ρυθμηση και νομιζω για 820ευρω μαζι με την ευθυγραμιση ειναι απ τις καλυτερες επιλογες.η επομενη θα ηταν pss σιγουρα!
Reply
Old Aug 22, 2009 | 04:44 AM
Sportster's Avatar
Registered User

Ρωτησα τιμη να μου που για ΚΟΝΙ απο αγγλια καποιον που εχει ακρη απευθειας απο koni.uk

Μολις μαθω τιμη θα ενημερωσω αν υπαρχει ενδιαφερον κι απο αλλους.

Stay tuned...
Reply
Old Aug 22, 2009 | 06:09 AM
General_lee's Avatar
15 Year Member

Αφου υπαρχουν ατομα με διαφορες λυσεις στην αναρτηση γιατι δεν κανονιζετε μια βολτα να λυσετε τις αποριες σας?

Μακη με μια γρηγορη βολτα στο βουνο και το καρτοδρομο πιστευω θα καταλαβεις πως λειτουργει το αμορτισερ η ο συνδιασμος αμορτισερ ελατηριο.

Ξερεις το μαμα, ξερεις (η θα μαθεις αν δεν προλαβεις να μπεις) τις KW απτον Ηλια, ξερεις τις μαμα με ελατηρια απο τον Nabu, ε με μερικες ακομα δοκιμες θα αποκτησεις αποψη νομιζω.

Απλα προσπαθησε να απομονωσεις την λειτουργια των αμορτισερ απο τα υπολοιπα. Μην κρινεις ισορροπια κλπ. Αυτα ειναι διαφορετικα στον καθενα μονο και μονο απο Γεωμετρια δλδ. (μετα απο πιεσεις ελαστικων,φθορα κλπ)
Reply
Old Aug 22, 2009 | 06:26 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Σε όλη την ιστορία με τα αμορτισέρ, κάπου κάνουμε ένα λάθος.
Μιας και το 99% των ιδιοκτητών πήρε το s2k μτχ δεν έχουν-με δει πως είναι η μαμά ανάρτηση στα...νιάτα της, ίσως καταλήγουμε και σε λάθος συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα της!
Reply
Old Aug 22, 2009 | 08:48 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Δημητρη το κακο ειναι ειναι οτι αφενος κανενας δεν φοραει ΚΟΝΙ με μαμα ελατηρια,αφετερου ουτε ο Ηλιας δεν μου το εχει δωσει ακομα..

Τον παρακαλαω να βαλουμε τα 888αρια μου να παμε μια καρτοδρομο αλλα κανει το παγονι..Παντως του Ηλια,σαν συνοδηγος βεβαια,μου αρεσει παρα πολυ σαν αισθηση και μου εμπνεει εμπιστοσυνη.Αμα διεθετα αυτα τα χρηματα δεν θα το σκεφτομουνα για αλλη αναρτηση.Το μονο που μπορει να αλλαζα ειναι ισως τα αμεσως πιο σκληρα ελατηρια και αυτο επειδη το πιεζω στην πιστα κυριως.
Του Ηλια για τον δρομο ειναι τελεια.

Του Κωσταντνου που οδηγησα με τα Eibach και τα ταλαιπωρημενα αμορτισερ του μου φανηκε χειροτερο απο το δικο μου με τα ιδια ακριβως λαστιχα σε ιδιες συνθηκες αλλα με διαφορετικη ευθυγραμμιση.

Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα εβαζα ποτε ελατηρια χαμιλωματος με μαμα αμορτισερ.

Επισης αυτο που λεει ο Χρηστος για τα μαμα αμορτισερ ειναι πολυ σωστο και λιγο πολυ οι περισσοτεροι δεν εχουμε δει την αξια της μαμας αναρτησης.Παρολα αυτα δεν ειπα ποτε οτι η μαμα δεν ειναι καλη,καθε αλλο,απλα ειναι ακριβη.
Αληθεια ποσο μπορουμε να βρουμε τα μαμα αμορτισερ καινουργια?Εχουν ολα τον ιδιο κωδικο εκτος του CR?
Reply
Old Aug 22, 2009 | 08:49 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by Sportster,Aug 22 2009, 04:44 AM
Ρωτησα τιμη να μου που για ΚΟΝΙ απο αγγλια καποιον που εχει ακρη απευθειας απο koni.uk

Μολις μαθω τιμη θα ενημερωσω αν υπαρχει ενδιαφερον κι απο αλλους.

Stay tuned...
Reply
Old Aug 22, 2009 | 08:59 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by nikthegrek,Aug 22 2009, 04:34 AM
νομιζω ειναι μια πολυ καλη επιλογη τα κονι εγω τα φοραω μισο χρονο περιπου με hr ελατηρια.μια στροφη τα εχω πισω και 2 μπροστα.το αυτοκινητο ειναι πιο δεμενο ξεκιναει καλυτερα και πιο ευθεια και στα πολλα χιλιομετρα ειναι βιδωμενο,δεν κοπαναει πολυ σ αυτη τη ρυθμηση και νομιζω για 820ευρω μαζι με την ευθυγραμιση ειναι απ τις καλυτερες επιλογες.η επομενη θα ηταν pss σιγουρα!
Πολυ καλη τιμη νομιζω.Δηλαδη χωρις τα ελατηρια που εχουν 200+ μιλαμε για κατω απο 600Ε φορεμενα.Σε ποιον τα εβαλες?Το ξερω οτι εισαι θεσ/νικη.Και εγω πατριωτης ειμαι.

Οταν λες 2 στροφες και 1 δηλαδη ποσες ειναι απο ακρη σε ακρη?Απο το μαλακο προς το σκληρο να υποθεσω.[να λειπουν οι παραλληλισμοι παρακαλω.. ]
Reply
Old Aug 22, 2009 | 09:11 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by gre165-makis,Aug 22 2009, 08:59 AM
Πολυ καλη τιμη νομιζω.Δηλαδη χωρις τα ελατηρια που εχουν 200+ μιλαμε για κατω απο 600Ε φορεμενα.Σε ποιον τα εβαλες?Το ξερω οτι εισαι θεσ/νικη.Και εγω πατριωτης ειμαι.

Οταν λες 2 στροφες και 1 δηλαδη ποσες ειναι απο ακρη σε ακρη?Απο το μαλακο προς το σκληρο να υποθεσω.[να λειπουν οι παραλληλισμοι παρακαλω.. ]
ειναι3 στροφες απο ακρη σε ακρη ,τα εβαλα στην αναρτηση α.ε.β.ε. στον κυριακο ειναι στη νομαρχια απεναντι..πολυ καλη τιμη μαζι με ευθυγραμιση.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:25 PM.