Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

Επιλογή High Performance ελαστικών για 17"

Thread Tools

Old Nov 29, 2011 | 05:19 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Οσο για σενα Χρησταρα μου, σου προτεινω αυτα
http://www.harlowrac...ii/cat_145.html
ή αυτα
http://www.harlowrac...t-/cat_148.html
Κανένα πρόβλημα Γιάννη....πετάγομαι μέχρι το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου να τα πάρω
Γ@μw τα ψιλικατζιδικα πρεπει να εχεις
Reply
Old Nov 29, 2011 | 01:18 PM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

Παίδες, και κυρίως Ναμπού που έχεις παίξει και με τα δύο... v070a ή 888 (ή α048) ??
Δεν έχω κοιτάξει την τιμή των kumho ακόμα, αλλά θα ήθελα να διαβάσω ένα review από κάποιον που έχει παίξει μαζί τους.
Reply
Old Nov 29, 2011 | 01:22 PM
s2k_cy's Avatar

Λοιπόν παιδες εγω πάνω στο αμάξι έχω τα RE001. Οποιος δεν τα δοκίμασε καλό ειναι αν τα βρεί να τα δοκιμάσει. Επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς ειμαι κολλημένος με bridgestone ΘΑ εβαζα τα RE002 (version 2 του RE001) http://www.bridgestone.com/sc/potenza/re002/. Επειδή ''για δοαφορους λόγους''(ασχετο απο το οικονομικο) δεν το βλεπω να μου βγαίνει η φάση στραφηκα πίσω στο ''παλιό μου καημο'' το RE070. Μιλώντας και τηλεφωνικώς (ξερει ποιος ), μου έβαλε στο μυαλό, κατι που δεν το ειχα σκεφτει, οτι μπορεί να βρίσκει θόλους μπροστα (ειμαι με ΟΕΜ αναρτήσεις και CE28N ΟΕΜ offsets). Απ' οτι φαίνεται μου απάντησε ο Uma για αυτό, αλλά θα το ψάξω και λίγο περισσότερο. Τωρα αν δω οτι υπάρχει προβλημα, θα κάνω μια προσπάθεια για το RE11 και ο Θεος να βάλει το χέρι του. Μάλλον με βλέπω για 2ο trackday εντός του μήνα και παίζει αν μπορώ να επιστρέψω σπίτι. Πάντως οτι παραγγείλω ΠΡΕΠΕΙ να είναι εντος του μήνα αλλιως...

ευχαριστώ για όλες τις βοήθειες.
Reply
Old Nov 29, 2011 | 01:30 PM
s2k_cy's Avatar

Originally Posted by GodzillaS
Παίδες, και κυρίως Ναμπού που έχεις παίξει και με τα δύο... v070a ή 888 (ή α048) ??
Δεν έχω κοιτάξει την τιμή των kumho ακόμα, αλλά θα ήθελα να διαβάσω ένα review από κάποιον που έχει παίξει μαζί τους.
kumho φίλε μου έχω εμπειρία (v70a) πάνω σε csl m3 e46. Σε συγκριση με τα ΟΕΜ του CSL (Mishelin pilot sport CUP) ειναι ''λίγα'' μπροστά τους. Πάνω στο csl άντεξαν περίπου 4-5 αγρια trackday. Αρκετά καλό κράτημα, αλλά ακόμα και το medium compound ειναι πολύ μαλακο με πολύ γρήγορη φθορά.
Reply
Old Nov 29, 2011 | 01:41 PM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

Ναι, συμφωνώ μαζί σου, και στο τάπερ που είχα βάλει, δεν μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Όμως δεν είχα βάλει τα v70a, αλλά τα ku31, που μεταξύ τους φαντάζομαι δεν έχουν σχέση.
Συν το γεγονός, οτι το cup είναι λαστιχάρα. Μπορεί να μην πάω την michelin, αλλά για το cup ... respect !
(δεν βγαίνει όμως για τις διαστάσεις μου...)
Reply
Old Mar 3, 2012 | 11:58 AM
package's Avatar
Registered User

Παιδιά μετά από 4 χρόνια πρέπει να αλλάξω λάστιχα. Τι να βάλω για να μπορώ να έχω καλό κράτημα αλλά σε πολιτικά επίπεδα. Αποκλείω τα semislick. Ευχαριστ.ω
Reply
Old Mar 3, 2012 | 01:11 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Επειδή είσαι άτακτο αγόρι, για να κάνεις και τα παντιλικάκια σου και να μη χαλάνε, θα έλεγα το ΟΕΜ RE 050 MZ, να τελειώνεις.. Παρά το γεγονός ότι είναι σκληρούτσικο, έχει σούπερ σκελετό (πλαϊνό)
Τώρα, αν θες κάτι πιο μαλακό, υπάρχουν και τα goodyear F1 assymetric που έχουν πορωθεί όλοι (δε μπορώ να συγκρίνω γιατί σε όσους τα έχω οδηγήσει, δεν είχαν coilover)
Reply
Old Mar 4, 2012 | 03:30 AM
package's Avatar
Registered User

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Θεωρώ πως έχω ανάγκη από ένα μαλακό σχετικά ελαστικό και ελαφρύ. Σκεφτόμουν τα r1r. Ποια η γνώμη για αυτά?
Reply
Old Mar 4, 2012 | 05:21 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by package
Παιδιά μετά από 4 χρόνια πρέπει να αλλάξω λάστιχα. Τι να βάλω για να μπορώ να έχω καλό κράτημα αλλά σε πολιτικά επίπεδα. Αποκλείω τα semislick. Ευχαριστ.ω

Originally Posted by uma_chikara
Επειδή είσαι άτακτο αγόρι, για να κάνεις και τα παντιλικάκια σου και να μη χαλάνε, θα έλεγα το ΟΕΜ RE 050 MZ, να τελειώνεις.. Παρά το γεγονός ότι είναι σκληρούτσικο, έχει σούπερ σκελετό (πλαϊνό)
Τώρα, αν θες κάτι πιο μαλακό, υπάρχουν και τα goodyear F1 assymetric που έχουν πορωθεί όλοι (δε μπορώ να συγκρίνω γιατί σε όσους τα έχω οδηγήσει, δεν είχαν coilover)
Γιατί βγαίνουν ακόμα αυτά?
Αναφέρομαι στα μπροστά...

Πακετ σπικ του Ποντιος
Έβαλε κάτι καλό τώρα τελευταία, αλλά ας επιβεβαιώσει αυτός
Reply
Old Mar 4, 2012 | 05:23 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by package
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Θεωρώ πως έχω ανάγκη από ένα μαλακό σχετικά ελαστικό και ελαφρύ. Σκεφτόμουν τα r1r. Ποια η γνώμη για αυτά?
Υπό προϋποθέσεις...
Θα τα σεβαστείς?
Δεν είναι για αίσχη αυτά...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:20 AM.