ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Dimitrisss,May 6 2009, 06:22 PM
Ο Μαριος που νομιζεις οτι εχει στηριξει το κρεβατι του? 

Κατσε να δεις τωρα που στο decoration θα μπουν και τα ζαντολαστιχα. Εχω βρει ηδη μια γωνια στο σαλονι.
Originally Posted by yiannakos,May 5 2009, 10:05 PM
Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ
Να πω την αλήθεια μου μόνο για τις Δευτέρες που πατάω νομίζω πως τα χρειάζομαι.
Σε δρόμο με στροφές αν βρεθώ , το ποιο πιθανόν είναι πως θα θέλω να κάνω κανένα ανάποδο , παρά να κινηθώ γρήγορα .
και καρτοδρομιο αν το βάλουμε , πάλι για ανάποδα θα είναι .
Παρόλα αυτά έχω την τάση να θέλω να τα δοκιμάσω.
Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Να πω την αλήθεια μου μόνο για τις Δευτέρες που πατάω νομίζω πως τα χρειάζομαι.
Σε δρόμο με στροφές αν βρεθώ , το ποιο πιθανόν είναι πως θα θέλω να κάνω κανένα ανάποδο , παρά να κινηθώ γρήγορα .
και καρτοδρομιο αν το βάλουμε , πάλι για ανάποδα θα είναι .
Παρόλα αυτά έχω την τάση να θέλω να τα δοκιμάσω.
Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

Πλακα κανω,μην ευχαριστεις κανεναν.Την πλακα μας και το χομπι μας να κανουμε και να ειμαστε καλα να τα χαιρομαστε..
Ηλια οσον αφορα το ζεσταμα τα 070 στο καρτοδρομο ειχαν μεγιστη αποδοση απο τον 4ο γυρο και μετα ενω τα 888 στα τελωματα του 2ου βεντουζα.Αυτο για την διαρκεια στο ντριφτ ειναι σωστο.
Τρωγονται σχετικα ευκολα.
Originally Posted by energetic,May 6 2009, 05:41 AM
Uma, θα ηθελα να παμε μαζι να τη κανουμε, οταν μπορεις βεβαια. Ετσι, για παρεα.
Παιζει να στο κανουν να εχει και τετραδιευθυνση.
Παρε και ποτακι μαζι σου.Θα το χρειαστει και ο Πουπακης..
Originally Posted by Nabu,May 6 2009, 04:36 AM
Εδω πέρα την υγεία σου εμπιστεύεσαι σε άτομα που δεν ξέρεις, πάνω στην ανάγκη. Σε ανοίγουν, σε κλείνουν, σου αλλάζουν τον αδόξαστο και πάλι μια χαρά είσαι (Θεού θέλοντος)!!!!
Αν το καλοσκεφτεις και εδω για την υγεια σου μιλαμε..καθως και την ακεραιτητα του αβαφου Sακι μας..
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ, 2009 12:44 Θέμα δημοσίευσης:
--------------------------------------------------------------------------------
Από camskill μου έστειλαν απάντηση και η τιμή τους είναι πολύ καλή! Για 2x 225/40-18 και 2x 245/40-18 βγαίνει 798 μαζί με μεταφορικά. Από 200 εώς 400 ευρώ λιγότερο από όσο τα πουλάνε στην Αθήνα.
@ποστ απο το trackdayspecial.gr
--------------------------------------------------------------------------------
Από camskill μου έστειλαν απάντηση και η τιμή τους είναι πολύ καλή! Για 2x 225/40-18 και 2x 245/40-18 βγαίνει 798 μαζί με μεταφορικά. Από 200 εώς 400 ευρώ λιγότερο από όσο τα πουλάνε στην Αθήνα.
Originally Posted by gre165-makis,May 6 2009, 09:24 PM
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ, 2009 12:44 Θέμα δημοσίευσης:
Ε μια φορα ειπα να γραψω και εγω σε αυτο το φορουμ και κατευθειαν στην παντοφλα.
Το κακο ειναι οτι της ωρες που γραφω δεν παιζει και πολυ traffic και μαλλον μονος μου τα λεω μονος μου τα ακουω.
Θα αλλαξει και η σελιδα με τα οφτοπικ που με αναγκαζεις να γραψω και ολα τα ποιηματα μου στον βροντο.
Τεσπα,ευτηχως που εχει και κατι τυπους που πεφτει εμπλοκη στο νετ εν ωρα εργασιας και με διαβαζουν απο το σπιτακι τετοιες δυσκολες ωρες.
Αντε γιατι ειχα αρχισει να τα παιρνω και εψαχνα αδιαβροχο laptop για σερφαρισμα μεταφορικα και κυριολεκτικα..
Το κακο ειναι οτι της ωρες που γραφω δεν παιζει και πολυ traffic και μαλλον μονος μου τα λεω μονος μου τα ακουω.
Θα αλλαξει και η σελιδα με τα οφτοπικ που με αναγκαζεις να γραψω και ολα τα ποιηματα μου στον βροντο.
Τεσπα,ευτηχως που εχει και κατι τυπους που πεφτει εμπλοκη στο νετ εν ωρα εργασιας και με διαβαζουν απο το σπιτακι τετοιες δυσκολες ωρες.
Αντε γιατι ειχα αρχισει να τα παιρνω και εψαχνα αδιαβροχο laptop για σερφαρισμα μεταφορικα και κυριολεκτικα..