Συμπεριφορά Συζητηση σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου, οπως ευθυγραμμιση, αναρτησεις, φρενα, ελαστικα ζαντες και βελτιωσεις

ΖΑΝΤΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Thread Tools

Old May 22, 2007 | 12:08 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Να σαι καλά ρε taz. Τώρα, για το άζωτο που λες, τρέχα γύρευε ποιος έχει άζωτο...
Πάντως ένα λαστιχά που τον ρώτησα πριν λίγο μου είπε 32 μπρος 34 πίσω, αλλά θα δοκιμάσω το δικό σου γιατί εσύ ξέρεις το αυτοκίνητο.
Old May 22, 2007 | 04:03 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Συμφωνώ κι εγώ με τον taz5 για την πίεση. 32psi ή 2,2bar μπροστά πίσω.
@LOCAL_S βάλε Continental Sport Contact 2. Είναι πολύ καλό λάστιχο αλλά δεν θα έλεγα και οικονομικό. Καλό και οικονομικό δεν πάνε μαζί. Από εσένα εξαρτάται σε τι δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα. Αν το σκίζεις το αυτοκίνητο βάλε Continenatl. Αν όχι και πας χαλαρουίτα στον δρόμο μέχρι και Silverstone μπορείς να βάλεις. Κι ο θεός βοηθός... Σ΄αυτά δεν υπάρχουν ρετσέτες και στο παραπάνω pοst μου νομίζω ανέλυσα αρκετά διεξοδικά τα "καλά" και τα "κακά" λάστιχα σε σχέση και με τον τρόπο που ο κάθένας από εμάς οδηγεί. Από εκεί και πέρα μην ζητάς από τους άλλους να σου πουν ποιο λάστιχο είναι καλό και ποιο κακό...Είναι ερώτηση χωρίς νόημα. Είναι σαν να ρωτάς "Ποιο αυτοκίνητο είναι καλό?"
Παρ' όλα αυτά την δική μου την γνώμη στην είπα. Continental.
@Lalaki το άζωτο μπορείς να το βρεις πλέον σε αρκετά βενζινάδικα. Αν και πληρώνεις 20Euro και για τα 4 λάστιχα νομίζω αξίζει τον κόπο να βάλετε. Θα δείτε διαφορά.
Old May 22, 2007 | 09:08 AM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώνει κανείς 20
Old May 23, 2007 | 02:27 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by D_S2000,May 22 2007, 04:03 AM
@LOCAL_S βάλε Continental Sport Contact 2. Είναι πολύ καλό λάστιχο αλλά δεν θα έλεγα και οικονομικό. Καλό και οικονομικό δεν πάνε μαζί. Από εσένα εξαρτάται σε τι δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα. Αν το σκίζεις το αυτοκίνητο βάλε Continenatl. Αν όχι και πας χαλαρουίτα στον δρόμο μέχρι και Silverstone μπορείς να βάλεις. Κι ο θεός βοηθός... Σ΄αυτά δεν υπάρχουν ρετσέτες και στο παραπάνω pοst μου νομίζω ανέλυσα αρκετά διεξοδικά τα "καλά" και τα "κακά" λάστιχα σε σχέση και με τον τρόπο που ο κάθένας από εμάς οδηγεί. Από εκεί και πέρα μην ζητάς από τους άλλους να σου πουν ποιο λάστιχο είναι καλό και ποιο κακό...Είναι ερώτηση χωρίς νόημα. Είναι σαν να ρωτάς "Ποιο αυτοκίνητο είναι καλό?"
Παρ' όλα αυτά την δική μου την γνώμη στην είπα. Continental.
@Lalaki το άζωτο μπορείς να το βρεις πλέον σε αρκετά βενζινάδικα. Αν και πληρώνεις 20Euro και για τα 4 λάστιχα νομίζω αξίζει τον κόπο να βάλετε. Θα δείτε διαφορά.
Βοss, το σκιζω αλλα οχι συνεχεια...
Kαι εγω για Continental Sport Contact 2 ψηνομαι...
Τhanks!!!
Old May 23, 2007 | 02:34 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by D_S2000,May 22 2007, 03:03 PM
@LOCAL_S βάλε Continental Sport Contact 2.
Και για τις πιέσεις και για τα λάστιχα.......
Old May 23, 2007 | 05:06 AM
skastr@s's Avatar
Registered User

[QUOTE=RELIGION,May 19 2007, 02:40 AM]Φιλε jerry μαλλον δεν γνωριζες ενα σημαντικο αρνητικο του αυτοκινητου μας. ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟ S . Οτι και λαστιχα να ειχες το αποτελεσμα θα ηταν ιδιο η σχεδον ιδιο. Προσωπικα δεν βγαζω ποτε το S μου με βροχη
Old May 23, 2007 | 04:17 PM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Skastr@s, συμφωνώ. Θέλει προσοχή η βροχή, όχι μ@λ@κίες και μαγκιές, αλλά όχι και το κλειδώνουμε. Σύνεση και σεβασμό.
Old May 23, 2007 | 09:55 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by skastr@s,May 23 2007, 05:06 AM
Δεν συμφωνω, relig νομιζω υπερβαλεις λιγο δεν ειναι και rx7 που το κλειδωνεις οταν βρεχει απλα προσεχεις λιγο παραπανω οπως και με καθε sport τουτου σε βροχη
Ωραια ειναι παντος αν προσεχεις λιγακι και οταν βρεχει... Πεταει το κωλαρακι για πλακα και δουλεθει σαν καρτ ο Sακης μας!!! Super κ@υλ@!!!
Αρκει να ξερεις τα ορια του και να μην τα ξεπερνας, αλλιως θα το μαζεψεις απο τις μπαριερες και ...''it's no good''!
Old May 23, 2007 | 11:54 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

nai...sti vroxi kalytera na exei apla ekei pou kanei kapoios vl@keies..
kai to'xw pei kai to ksanalew oti to S den einai toso apotomo oso legetai!!

trelo stisimo(gyrnaei poly elegksima sta frena), poly grigoro timoni,katapliktiko kivwtio, ligo pio ameso gkazaki tha ithela mono giati mou ti dinei i "ilektriki" aisthisi..

..epomenws,mi leme oti den odigeitai kiolas!!!!
akoma kai gia to rx-7...to'xete dei stin tsukuba!!!!!
Old May 24, 2007 | 12:44 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Η Tsukuba δεν είναι μέτρο σύγκρισης για τους ελληνικούς δρόμους...

Παιδιά, ειλικρινά είναι τέτοια η ποιότητα της ασφάλτου που στη βροχή σε πισωκίνητο με μπλοκέ δεν είναι για αστεία. Εγώ δύο τρεις φορές σε πολύ χαμηλές ταχύτητες που δοκίμασα για πλάκα έδωσε κάτι χαστούκια το αυτοκίνητο, ειλικρινά πλέον δεν το σκέφτομαι ούτε για αστείο.

Δεν το κλειδώνουμε, αλλά θέλει πολύ στρωτή οδήγηση, τα περιθώρια διόρθωσης είναι μηδαμινά σε δημόσιο δρόμο.

All times are GMT -8. The time now is 01:31 AM.