Ποια ανάρτηση προτιμάτε και γιατί;
φιλε μου εγω τις φοραω στο δικο μου αμαξι...οπως ειπες και εσυ ρυθμιζομενες καθ'υψος και σκληροτητα.
απο εκει και περα "παιζεις" με την αναρτηση και τη φερνεις στα μετρα σου..
τιμια επιλογη για τα λεφτα της...
απο εκει και περα "παιζεις" με την αναρτηση και τη φερνεις στα μετρα σου..
τιμια επιλογη για τα λεφτα της...
εyχαριστω silversurfer... αν τελικα πανε ολα κατ ευχην και ωαλω αυτες θα σα; πω εντυπωσεισ...
αυτο μου πε και μηχανικοσ... απλα ηθελα και τη γνωμη σας...ξερει κανεισ τισ bc...αγγλικεσ ειναι... ρυθμιζομενες καθ υψος και σκληροτητα... τισ εχει δοκιμασει κανενασ...? http://www.bc-racing.co.uk/c-bca09/h...-09/αυτεσ ειναι νομιζω....
Επίσης πολλοί απο Αγγλία τις έχουν βάλει και έχουν να γράψουν καλά λόγια. Παλαιότερα κοιτούσα και εγώ να τις έβαζα αλλά τελικά τα οικονομικά δεν το επέτρεψαν.
Φιλική συμβουλή αν ενδιαφέρεσε πραγματικά να τις βάλεις. Πριν βιαστείς να τις παραγγείλεις απέξω, ρίξε ένα τηλέφωνο στον Πλατάνα. Τις εμπορεύεται αυτός στην Ελλάδα και οι τιμές του είναι άκρως ανταγωνιστικές απο αυτές που θα βρεις στο εξωτερικό (τουλάχιστον όταν το είχα ψάξει εγώ έτσι ήταν). Συν του ότι αν τις πάρεις απο αυτόν θα έχεις και την εγγύηση.
Εγώ ψηφίζω να τις τσιμπήσες φίλε μου.
Originally Posted by michael-s2000' timestamp='1328349747' post='21383139
αυτο μου πε και μηχανικοσ... απλα ηθελα και τη γνωμη σας...ξερει κανεισ τισ bc...αγγλικεσ ειναι... ρυθμιζομενες καθ υψος και σκληροτητα... τισ εχει δοκιμασει κανενασ...? http://www.bc-racing.co.uk/c-bca09/h...-09/αυτεσ ειναι νομιζω....
Επίσης πολλοί απο Αγγλία τις έχουν βάλει και έχουν να γράψουν καλά λόγια. Παλαιότερα κοιτούσα και εγώ να τις έβαζα αλλά τελικά τα οικονομικά δεν το επέτρεψαν.
Φιλική συμβουλή αν ενδιαφέρεσε πραγματικά να τις βάλεις. Πριν βιαστείς να τις παραγγείλεις απέξω, ρίξε ένα τηλέφωνο στον Πλατάνα. Τις εμπορεύεται αυτός στην Ελλάδα και οι τιμές του είναι άκρως ανταγωνιστικές απο αυτές που θα βρεις στο εξωτερικό (τουλάχιστον όταν το είχα ψάξει εγώ έτσι ήταν). Συν του ότι αν τις πάρεις απο αυτόν θα έχεις και την εγγύηση.
Εγώ ψηφίζω να τις τσιμπήσες φίλε μου.
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1329987496' post='21442048
[quote name='blondie_s2k' timestamp='1329971028' post='21441651']
Εγώ..................δεν έχω.

[/quote]
Αρα, να ρωτήσω τον eddiex ΚΑΙ κάποιον με HSD και αθροίζοντας τις απόψεις τους να βγάλω συμπέρασμα
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1329988782' post='21442072
[quote name='S2johnyK' timestamp='1329987496' post='21442048']

[/quote]
Αρα, να ρωτήσω τον eddiex ΚΑΙ κάποιον με HSD και αθροίζοντας τις απόψεις τους να βγάλω συμπέρασμα

[/quote]
Ακριβώς