πισω μπαρα θολων
Αντώνη επειδή και από εμένα έχουν περάσει αρκετά 106 και θα μπορούσαμε ώρες να μιλάμε γιατί η μετάβαση από ένα 106 σε ένα S είναι μια διαδικασία υπομονής και σταδιακής εκμαθησης καλό θα ήταν να μας έλεγες τι ακριβώς νιώθεις εσύ στο αυτοκίνητο που να μην σου ταιριάζει και να θέλεις να το κάνεις ακόμα πιό απόλυτο? τι αισθάνεσαι να σου κάνει??
(Ελπίζω να μην συγκρίνεις καθόλου την αίσθηση του πώς έστριβε το 106 σου με το πώς στρίβει το s).
(Ελπίζω να μην συγκρίνεις καθόλου την αίσθηση του πώς έστριβε το 106 σου με το πώς στρίβει το s).
sbit αυτο που θελω να ξερω ειναι οτι αφου και εσυ ειχες rallye ξερεις οτι με μια μπαρα θολων καθοσουν σε αλλο αμαξι!!!!!!δε λεω οτι rallye με s ειναι το ιδιο πραγμα!!!!καμια μα καμια επαφη!!!! αυτο ομως που θελω να μαθω ειναι το οτι για s υπαρχουν ενα σωρο μπαρες που μπορεις να βαλεις μπρος πισω πανω κατω!!!!για να βγαινουν και απο επωνυμες εταιριες δεν ειναι για ομορφια αρα καποια συμασια εχουν.....το θεμα ειναι αξιζει να βαλεις θα δεις διαφορα και αν ναι τοτε σε ποια σημεια αξιζουν και γιατι?????????
Κάπως πρέπει να τη βγάλουν και οι εταιρίες..
Αν περιμένουν να πουλήσουν το διαφορικό, ή τα φρένα με τα 2.000 φέξε μου και γλίστρησα..
Και μπρελόκ και καπελάκια και μπλουζίτσες και κούπες για τον καφέ, πουλάνε μεγάλες εταιρείες..
[Εχω μπρελόκ Greddy.. Δεν είδα διαφορά στο αμάξι, σίγουρα πράγματα..]
Αντώνη, αν έχεις κάποια περίεργη αίσθηση, πρέπει να ψαχτείς με την ευθυγράμμιση..ειδικά αν δεν την έχεις κοιτάξει πρόσφατα, είναι πολύ πιθανό ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να μην έχει κάνει και ποτέ και το γεγονός ότι στο S ρυθμίζονται όλα, τα κάνει να ξερυθμίζονται επίσης με άσχημο αντίκτυπο στη συμπεριφορά..
Στη θέση σου θα κοιτούσα αυτό.
Και αφού το S είναι το πρώτο σου πισωκίνητο... Πολλή προσοχή με το drift..
Πήγαινε και προπονήσου σε ελεγχόμενο περιβάλλον, γιατί στο δρόμο δε μαθαίνεις, αλλά γίνεσαι τροπέτο.. τα παραδείγματα πολλά..
Άσε τις μπάρες και τις βελτιώσεις και γνωρίσου με το αυτοκίνητό σου..
Σιγά σιγά θα καταλάβεις πως τα περισσότερα είναι περιττά..
Αν περιμένουν να πουλήσουν το διαφορικό, ή τα φρένα με τα 2.000 φέξε μου και γλίστρησα..
Και μπρελόκ και καπελάκια και μπλουζίτσες και κούπες για τον καφέ, πουλάνε μεγάλες εταιρείες..
Αντώνη, αν έχεις κάποια περίεργη αίσθηση, πρέπει να ψαχτείς με την ευθυγράμμιση..ειδικά αν δεν την έχεις κοιτάξει πρόσφατα, είναι πολύ πιθανό ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να μην έχει κάνει και ποτέ και το γεγονός ότι στο S ρυθμίζονται όλα, τα κάνει να ξερυθμίζονται επίσης με άσχημο αντίκτυπο στη συμπεριφορά..
Στη θέση σου θα κοιτούσα αυτό.
Πήγαινε και προπονήσου σε ελεγχόμενο περιβάλλον, γιατί στο δρόμο δε μαθαίνεις, αλλά γίνεσαι τροπέτο.. τα παραδείγματα πολλά..
Originally Posted by uma_chikara,May 21 2010, 02:53 AM
Originally Posted by uma_chikara,May 21 2010, 02:53 AM
πολυ σωστη συμβουλη
Τα είπε όλα ο Ηλίας!! Αντώνη στο 106 βάζαμε τις μπροστά τις μπάρες (θόλων-ψαλιδιών) και νόμιζες ότι οδηγείς διαφορετικό αυτοκίνητο!!!! Μιλάμε για τελείως άλλα σασι που όπως θα έχεις καταλάβει αυτό του 106 είναι ψεύτικο μπροστά στου s. Όσο για τα προιόντα που βγάζουν οι εταιρείες ναι αρκετά από αυτά κάνουν διαφορά αλλά ΟΧΙ στο επίπεδό ή στους δρόμους που τα κυκλοφορούμε εμείς. Και στην πίστα που το βάζουμε διαφορές βλέπεις μετά από μεγάλη εξικοίωση με το αυτοκίνητο και πιστεψέ με είναι απειροελάχιστες. Εσύ για παράδειγμα δεν μπορείς να καταλάβεις γιατι μπορεί η μαμα ανάρτηση να είναι ή να μην είναι επαρκείς!!! Πήρες ένα s με ανάρτηση οπότε αυτό που λέει ο Ηλίας πρέπει να ακολουθήσεις και με προσοχή. Γράψε χιλιόμετρα για να μάθεις το αυτοκίνητο και μετά σιγά σιγά θα βλέπεις τι σου λείπει. Ευχαριστήσου το μέχρι εκεί που μπορείς να το πάς και ανέβαζε σιγά και σταδιακά.
Originally Posted by uma_chikara,May 19 2010, 10:52 PM
Το "αλλάζω κάτι στο αμάξι και ντριφτάρει" δεν υπάρχει (τουλάχιστον μέχρι τώρα.. 

Αλλαζω οδηγω !!! Βαζω λιακο,μαριο,ναμπουτσο κ μαντεψε ... το αμαξι ντριφταρει σα τρελο
Γιατι λες ψεματακια ??? ΕΕ??????
παιδια συμφωνω με τις απαντησεις σας και σας ευχαριστω ολους για τις βοηθειες σας......οσο για την ευθυγραμιση μολις το πηρα εγινε και ηθελε επειγοντος!!!!!προσπαθω σταδιακα και υπομονη να μαθω το αμαξι γιατι οπως λεει και η παρυμια οποιος βιαζεται σκονταφτει!!!!καθως περιμενω να πανε λιγο καλυτερα τα οικονομικα μου να παρω και οεμ ζαντες να μπω στο μεγαλο δασκαλο για να μαθεις το αμαξι που αυτη ειναι η πιστα!!!!!απο οτι ολοι λετε συμφωνω οτι το αμαξι ειναι απολυτο και το μονο που μου φαινετε προσωπικα εμενα ειναι λιγο στη μεταφορα του φορτιου οτι θελει λιγο ψαξιμο για μπροστα......
Thread
Forum
Replies
Last Post
kotsampas
Αμάξωμα - Κουκούλα - Εσωτερικό
23
Apr 9, 2008 03:29 AM