ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ-ΒΙΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 27/2/11
Ωραια περασαμε με μπολικη κουβεντουλα για honda και οχι αν και στη μεγαλυτερη διαρκεια της ημερας ψηνομουν στον πυρετο.
Ευχαριστουμε τους CO,τους χορηγους και οσους βοηθησαν στην οργανωση της κοπης!
Αντε και του χρονου να κουβαλησω την πιτα με S και οχι με a-class
Ευχαριστουμε τους CO,τους χορηγους και οσους βοηθησαν στην οργανωση της κοπης!
Αντε και του χρονου να κουβαλησω την πιτα με S και οχι με a-class
Μην φτάσει όπως έφτασαν τα γλυκά που περιέγραφα εγώ στο τραπέζι!!
Το ποσό που υπολοίπονταν να συμπληρωθεί το συνολικό ποσό δεν αντιστοιχούσε σε ένα άτομο. Απλά κάποιοι δεν έδωσαν όλα τα λεφτά όταν τα μάζευαν ανά 2-3 άτομα και δυστυχώς όταν μαζεύεις λεφτά από τόσα άτομα δεν έχεις ούτε την πολυτέλεια ούτε το χρόνο να κάτσεις να τα υπολογίσεις με αποτέλεσμα να γίνονται πάντα λάθη και δυστυχώς λάθη προς τα κάτω
Κανεις λαθος Χρηστο μου. Το ποσο του φαγητου ηταν 514€. Αυτο στα 29 ατομα που διαιρεθηκε εβγαινε 17,724 κτλ. Εμεις ειπαμε 18€ σε ολους για να βγει και ενα μπουρμπουαρ κιολας για το μαγαζι.
Αν θυμασαι καλα, γιατι εγω θυμαμαι πολυ καλα το ποσο που μαζεψαμε απο "ολους" ηταν 504€. Οποτε αν μαζευαμε και απο τους 29 18€ το συνολικο ποσο για να δωσουμε στο μαγαζι θα ηταν 522€ δηλαδη 8€ μπουρμουαρ... Τωρα αφαιρεσε απο τα 522€ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ να εχουμε με το 504€ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ και δες ΠΟΣΑ ΛΕΙΠΟΥΝ...
Λειπουν ακριβως 18€ δηλαδη ενας μ@λ@κας που δεν πληρωσε... Παλιο ΖΩΑ! (Δεν παει για σενα αλλα γι αυτον που δεν πληρωσε). 
Που παλι για αλλη μια χρονια τα παιδια τα βαλαν απο την τσεπη τους... Αντε μην πω τπτ πιο χοντρο τωρα και εχουμε αλλα.... ΓΕΙΑ και απογοητευση απο μερικους εδω μεσα!
Αν θυμασαι καλα, γιατι εγω θυμαμαι πολυ καλα το ποσο που μαζεψαμε απο "ολους" ηταν 504€. Οποτε αν μαζευαμε και απο τους 29 18€ το συνολικο ποσο για να δωσουμε στο μαγαζι θα ηταν 522€ δηλαδη 8€ μπουρμουαρ... Τωρα αφαιρεσε απο τα 522€ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ να εχουμε με το 504€ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ και δες ΠΟΣΑ ΛΕΙΠΟΥΝ...
Λειπουν ακριβως 18€ δηλαδη ενας μ@λ@κας που δεν πληρωσε... Παλιο ΖΩΑ! (Δεν παει για σενα αλλα γι αυτον που δεν πληρωσε). 
Που παλι για αλλη μια χρονια τα παιδια τα βαλαν απο την τσεπη τους... Αντε μην πω τπτ πιο χοντρο τωρα και εχουμε αλλα.... ΓΕΙΑ και απογοητευση απο μερικους εδω μεσα!
Κανεις λαθος Χρηστο μου. Το ποσο του φαγητου ηταν 514€. Αυτο στα 29 ατομα που διαιρεθηκε εβγαινε 17,724 κτλ. Εμεις ειπαμε 18€ σε ολους για να βγει και ενα μπουρμπουαρ κιολας για το μαγαζι.
Αχχχ τι καλα... τι καλα για να μη πω τρικαλα!!! Αντε κ του χρονου στην υγεια των κοροϊδων !!!!
Δοσι μου αγαπημενε το ηξερες πριν πας τωρα τι τα συζητας ? Καθε χρονο η ιδια ιστορια