Στριψιμο και οχι μονο στο καρτοδρομο Αφιδνων
Local, it ain't over yet! Θα ακολουθήσουν και άλλες!
Υπάρχει ακόμα μπόλικο υλικό για ξεσκαρτάρισμα...
Χαίρομαι που σας άρεσαν σαν πρώτη γεύση - όσον αφορά στο CD, όταν τις ολοκληρώσω θα φτιάξω κάποιες κόπιες και θα τις δώσω σε όποιον θέλει να τις έχει.
Υπάρχει ακόμα μπόλικο υλικό για ξεσκαρτάρισμα...
Χαίρομαι που σας άρεσαν σαν πρώτη γεύση - όσον αφορά στο CD, όταν τις ολοκληρώσω θα φτιάξω κάποιες κόπιες και θα τις δώσω σε όποιον θέλει να τις έχει.
Originally Posted by uma_chikara,Jan 5 2010, 03:20 AM
Εγώ έχω να πω πως είσαι μεγάλο κουλάδι και έχεις τον τρόπο να καταστρέφεις λάστιχα με τηλεπάθεια!
Το πρόβλημα συνήθως υπάρχει όταν ο άλλος δεν έχει καμία εντελώς ιδέα και αρχίζει να σου κάνει τον έξυπνο, χωρίς να μπορεί να αποδείξει ή να εφαρμόσει εκείνα που λέει..εκεί είναι η μόνη περίπτωση που φαντάζομαι πως ο καθένας δυσανασχετεί..και κάτι τέτοιο πολύ σπάνια μου τυχαίνει..
α..και με ψιλοεκνευρίζει όταν κάποιοι για λόγους εμφάνισης καταστρέφουν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου..
αυτά..
Το πρόβλημα συνήθως υπάρχει όταν ο άλλος δεν έχει καμία εντελώς ιδέα και αρχίζει να σου κάνει τον έξυπνο, χωρίς να μπορεί να αποδείξει ή να εφαρμόσει εκείνα που λέει..εκεί είναι η μόνη περίπτωση που φαντάζομαι πως ο καθένας δυσανασχετεί..και κάτι τέτοιο πολύ σπάνια μου τυχαίνει..
α..και με ψιλοεκνευρίζει όταν κάποιοι για λόγους εμφάνισης καταστρέφουν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου..
αυτά..

Οσον αφορα τους αλλους στο Βιντεακι μην ξεχνας τι οδηγαν αυτοι και τι εσυ.Ας σου διναν ενα τετοιο και εσυ ας τους εδινες το S και με λιγη προπονησουλα και μετα βλεπαμε.
Originally Posted by uma_chikara,Jan 5 2010, 07:38 PM
Μια κόπια από αυτό το CD να γυρίζει από άτομο σε άτομο και ανάλογα κάποιος να το αντιγράφει ή να σώζει απλά εκείνες που του αρέσουν..