ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Λιγο πολυ τα ειπε ο Κωσταντινος για τις Σερρες Γιαννη.
Και αν δεν ξαναπαιρνεις πισω τηλεφωνο δεν βαζουμε καμια τηλεμετρια!
Λοιπον δυστηχως ηταν λιγο ειναι η αληθεια.Το αυτοκινητο του Κωσταντινου παρακαλαει για αναρτηση[αντε ρε παιδια κανενας σπονσορας για τον C.O.
] και σιγουρα η Σερρες τα ξεβρακωνουν τα αυτοκινητα.
Και εγω πιστευω οτι με τις συνθηκες που υπηρχαν το 1.35 ψηλο ηταν το ταβανι του και με αρκετη δοση ρισκου θαρω..Οπως φαινεται και στο βιντεο το αμαξι δεν καθεται πουθενα και εισαι διαρκως σε μια ισορροπια το οποιο εμενα προσωπικα περαν του χρονου με διασκεδαζε αφανταστα.
Με το γκαζι επρεπε πραγματικα να εισαι χειρουργος.Ουτε 500 αλογα να ειχε το κτηνος
Εγω μπαινω μαλλον πολυ συντηρητικα στισ Κ13-14-15 και κανω ενα ασε στην Κ9[κοτα!] για σιγουραντζα που μου στοιχιζουν 1δλ σε συνολο τουλαχιστον σε σχεση με τον Κωσταντινο.
Αντιστοιχα ο Κωσταντινος ειναι λιγο πιο ενθουσιωδης στην Κ1-2-3-4 και στις 11-12 αλλα νομιζω οτι αν ξαναμπαιναμε μετα το διαβασμα τον τηλεμετριων και μετα τα βιντεακια θα κατεβαζαμε και οι 2.
Παντως ειναι πολυ ωραιο που ειμαστε κοντα οδηγικα με τον Κωσταντινο αλλα με τοσο διαφορετικο στυλ.Αλλου υπερτερει του Κωσταντινου αλλου το δικο μου οποτε δοξα το θεο μετα υπαρχει αφθονη τροφη για κρασακι και κουβεντα οπου και αυτα μενουν
Ολα για το Motorsport που λεει και ενας φιλος!Ερχεται και βιντεακι δυνατο αυτη τη φορα απο μενα!
Υ.Γ.Λιακο να γραψεις μονοσ σου ρε για τα Μεγαρα μην ντρεπεσαι.Λοιπον εν ταχυ ο Λικαο μετα απο 163 γυρους επεσε στο 1.12 ξερο με πολιτικα[χαμλγελαν και τα μουστακια του] και εγω με το ΜR2 στο 1.11.9 με λαστιχα σαν του Πακετου στραβα!
Οριστε ρε Λιακο..Εγραψα..
Και αν δεν ξαναπαιρνεις πισω τηλεφωνο δεν βαζουμε καμια τηλεμετρια!
Λοιπον δυστηχως ηταν λιγο ειναι η αληθεια.Το αυτοκινητο του Κωσταντινου παρακαλαει για αναρτηση[αντε ρε παιδια κανενας σπονσορας για τον C.O.
] και σιγουρα η Σερρες τα ξεβρακωνουν τα αυτοκινητα.Και εγω πιστευω οτι με τις συνθηκες που υπηρχαν το 1.35 ψηλο ηταν το ταβανι του και με αρκετη δοση ρισκου θαρω..Οπως φαινεται και στο βιντεο το αμαξι δεν καθεται πουθενα και εισαι διαρκως σε μια ισορροπια το οποιο εμενα προσωπικα περαν του χρονου με διασκεδαζε αφανταστα.
Με το γκαζι επρεπε πραγματικα να εισαι χειρουργος.Ουτε 500 αλογα να ειχε το κτηνος
Εγω μπαινω μαλλον πολυ συντηρητικα στισ Κ13-14-15 και κανω ενα ασε στην Κ9[κοτα!] για σιγουραντζα που μου στοιχιζουν 1δλ σε συνολο τουλαχιστον σε σχεση με τον Κωσταντινο.
Αντιστοιχα ο Κωσταντινος ειναι λιγο πιο ενθουσιωδης στην Κ1-2-3-4 και στις 11-12 αλλα νομιζω οτι αν ξαναμπαιναμε μετα το διαβασμα τον τηλεμετριων και μετα τα βιντεακια θα κατεβαζαμε και οι 2.
Παντως ειναι πολυ ωραιο που ειμαστε κοντα οδηγικα με τον Κωσταντινο αλλα με τοσο διαφορετικο στυλ.Αλλου υπερτερει του Κωσταντινου αλλου το δικο μου οποτε δοξα το θεο μετα υπαρχει αφθονη τροφη για κρασακι και κουβεντα οπου και αυτα μενουν
Ολα για το Motorsport που λεει και ενας φιλος!Ερχεται και βιντεακι δυνατο αυτη τη φορα απο μενα!
Υ.Γ.Λιακο να γραψεις μονοσ σου ρε για τα Μεγαρα μην ντρεπεσαι.Λοιπον εν ταχυ ο Λικαο μετα απο 163 γυρους επεσε στο 1.12 ξερο με πολιτικα[χαμλγελαν και τα μουστακια του] και εγω με το ΜR2 στο 1.11.9 με λαστιχα σαν του Πακετου στραβα!
Οριστε ρε Λιακο..Εγραψα..
Πωπωπω....βλέπω έχουμε πάρει τις πίστες σβάρνα!!!!! Μπράβο ρε παίδες!!!! Ηλία, αγόρι μου, δείξε μας το δρόμο!!!!
Μπράβο εκπληκτικός χρόνος με πολιτικά.
Υ.Γ. Μάκη, έχεις δίκιο
Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη...
Υ.Γ. Μάκη, έχεις δίκιο
Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη...
Οκ.. επειδή ο Μάκης εμπλούτισε με αναλήθειες το ποστ του, θα γράψω όλη την αλήθεια για χθες...
Η μέρα ήταν εκπληκτική και λίγο πριν το Sάκι ανέβει στα τριποδάκια του, αποφάσισα τελευταία στιγμή πραγματικά, να του βάλω ό,τι λάστιχα βρω και να πάω να μπω επιτέλους Μέγαρα για "χρόνους", να δω πού περίπου κινούμαι, γιατί gremakis και nabu μου την έλεγαν όλη την ώρα..
Αρχικά, πήγα στον Κινέζο κι έβαλα την ευθυγράμμιση για στρίψιμο που έχω δει ότι αποδίδει περισσότερο..
Μετά, έβγαλα τα 050 που έχω για καθημερινά από πίσω και έβαλα τα τελειωμένα παλιά ελαστικά του dennis ( Michelin Pilot Sport ) που μου είχε αφήσει για κάψιμο (και τον ευχαριστώ πολύ ) όταν είχε βάλει καινούρια ..
Άσχετη πληροφορία: Σε σχέση με τα πάλι ψιλοτελειωμένα, αλλά λίγο πιο καινούρια 050 μου, τα pilot έχουν αρκετά πιο μαλακό πλαϊνό με αποτέλεσμα πάνω στη φόρτιση να μαγουλιάζουν περισσότερο και δε σου δίνουν πολλή σιγουριά.. παρολα αυτά φάνηκαν ψιλοακούραστα για radial (έχουν 220 treadwear βέβαια) έβγαλαν σχετικά εύκολα 5 session ( 5-6 γυρους αφού δεν έβγαινα για να μη χάνω τη σειρά μου και απλά έκανα cool down ενδιάμεσα) που σημαίνει ότι στο δρόμο δεν τρώγονται με τίποτα..
Μπροστά κράτησα τα 070 που έχω για καθημερινά και έφυγα για πίστα..
1ο session: πήγαινα οπου να'ναι και προσπαθούσα λίγο να βρω τα πατήματα..
2o session: έβαλα pbox και βγήκα με καλύτερο 1.13.7 (ακόμα όπου να'ναι τα πατήματα και φρένα 2 ώρες πριν σε Κ6 και Κ1.. Κ8 ΓΤΠ γενικά)εκεί έκανα κι ένα εντυπωσιακό 360 στην Κ8 αφού έχασα τα φρένα και έκανα μπούκα "ή ταν ή επί τας", πατώντας το κερμπ, για να μη φύγω στο ακάθαρτο και πάω για βρούβες απέναντι. Τελικά ήταν αρκετά τα G και με το που πάτησα το κερμπάκι.. απογείωση...!
3ο session: taxi ride, βρήκα λίγο τα πατήματα, με έκοψαν τα πιο αργά αυτοκίνητα σε κάτι καλούς γύρους που είχα ξεκινήσει (για να μη χαλάσουν το γύρο τους και δεν έφευγαν από την αγωνιστική γραμμή..
ΗΛΙΘΙΟΙ-ΖΩΑ !!!! ) και βγήκα με 1.13.5, ενώ είχα βελτιωθεί σαφώς από το προηγούμενο session.
4ο session: Κατάφερα να βρω κάπως τα σημεία φρεναρίσματος, Κ1-Κ6 τσαρούχωμα και από από 4η-2α.. έλεγξα κάπως την υπερστροφή λόγω φιτιλιών πίσω.. ειδικά στην Κ9 έπρεπε ίσα ίσα να αγγίζω το γκάζι για να μην υπερστρέψει.. Φυστικιές με 3η (πολλές φορές δεν περνούσα σωστά) και 160χλμ (νομίζω- θα επαληθεύσει ο nabu) στην ευθεία πριν τα φρένα. Τελικά ήρθε το 1:12:01 με optimal 1:11:75 για την οδήγησή μου.. από τη μία φαίνεται πως με τις συγκεκριμένες γραμμές που ακολούθησα δεν υπήρχε μεγάλο περιθώριο, αν όμως από την άλλη, οι γραμμές που ακολουθούσα ήταν λάθος μιας και δε δοκίμασα πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις και επειδή στα φρένα ήμουν πολύ στο περίπου, τότε δε μπορώ να μιλάω για optimal..
5o και τελευταίο session: με έκοβαν σε κάθε γύρο, τα λάστιχα καμμένα εντελώς.. πίσω τακάκια (των 30 ευρώ) και υγρά, το ίδιο.. έκανα κάτι χαζοdriftάκια και βγήκα ευτυχισμένος..
Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, έχω KW V3, carbotech μπροστά (φάνηκαν ακούραστα, χωρίς ducts όμως, που θα βοηθούσαν σίγουρα), 17άρες 225 μπροστά-245 πίσω.. ε.. αυτά
Επίσης το 1:11:90 του Μάκη δεν το είδαμε ποτέ..

Η μέρα ήταν εκπληκτική και λίγο πριν το Sάκι ανέβει στα τριποδάκια του, αποφάσισα τελευταία στιγμή πραγματικά, να του βάλω ό,τι λάστιχα βρω και να πάω να μπω επιτέλους Μέγαρα για "χρόνους", να δω πού περίπου κινούμαι, γιατί gremakis και nabu μου την έλεγαν όλη την ώρα..
Αρχικά, πήγα στον Κινέζο κι έβαλα την ευθυγράμμιση για στρίψιμο που έχω δει ότι αποδίδει περισσότερο..
Μετά, έβγαλα τα 050 που έχω για καθημερινά από πίσω και έβαλα τα τελειωμένα παλιά ελαστικά του dennis ( Michelin Pilot Sport ) που μου είχε αφήσει για κάψιμο (και τον ευχαριστώ πολύ ) όταν είχε βάλει καινούρια ..
Άσχετη πληροφορία: Σε σχέση με τα πάλι ψιλοτελειωμένα, αλλά λίγο πιο καινούρια 050 μου, τα pilot έχουν αρκετά πιο μαλακό πλαϊνό με αποτέλεσμα πάνω στη φόρτιση να μαγουλιάζουν περισσότερο και δε σου δίνουν πολλή σιγουριά.. παρολα αυτά φάνηκαν ψιλοακούραστα για radial (έχουν 220 treadwear βέβαια) έβγαλαν σχετικά εύκολα 5 session ( 5-6 γυρους αφού δεν έβγαινα για να μη χάνω τη σειρά μου και απλά έκανα cool down ενδιάμεσα) που σημαίνει ότι στο δρόμο δεν τρώγονται με τίποτα..
Μπροστά κράτησα τα 070 που έχω για καθημερινά και έφυγα για πίστα..
1ο session: πήγαινα οπου να'ναι και προσπαθούσα λίγο να βρω τα πατήματα..
2o session: έβαλα pbox και βγήκα με καλύτερο 1.13.7 (ακόμα όπου να'ναι τα πατήματα και φρένα 2 ώρες πριν σε Κ6 και Κ1.. Κ8 ΓΤΠ γενικά)εκεί έκανα κι ένα εντυπωσιακό 360 στην Κ8 αφού έχασα τα φρένα και έκανα μπούκα "ή ταν ή επί τας", πατώντας το κερμπ, για να μη φύγω στο ακάθαρτο και πάω για βρούβες απέναντι. Τελικά ήταν αρκετά τα G και με το που πάτησα το κερμπάκι.. απογείωση...!
3ο session: taxi ride, βρήκα λίγο τα πατήματα, με έκοψαν τα πιο αργά αυτοκίνητα σε κάτι καλούς γύρους που είχα ξεκινήσει (για να μη χαλάσουν το γύρο τους και δεν έφευγαν από την αγωνιστική γραμμή..
ΗΛΙΘΙΟΙ-ΖΩΑ !!!! ) και βγήκα με 1.13.5, ενώ είχα βελτιωθεί σαφώς από το προηγούμενο session.4ο session: Κατάφερα να βρω κάπως τα σημεία φρεναρίσματος, Κ1-Κ6 τσαρούχωμα και από από 4η-2α.. έλεγξα κάπως την υπερστροφή λόγω φιτιλιών πίσω.. ειδικά στην Κ9 έπρεπε ίσα ίσα να αγγίζω το γκάζι για να μην υπερστρέψει.. Φυστικιές με 3η (πολλές φορές δεν περνούσα σωστά) και 160χλμ (νομίζω- θα επαληθεύσει ο nabu) στην ευθεία πριν τα φρένα. Τελικά ήρθε το 1:12:01 με optimal 1:11:75 για την οδήγησή μου.. από τη μία φαίνεται πως με τις συγκεκριμένες γραμμές που ακολούθησα δεν υπήρχε μεγάλο περιθώριο, αν όμως από την άλλη, οι γραμμές που ακολουθούσα ήταν λάθος μιας και δε δοκίμασα πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις και επειδή στα φρένα ήμουν πολύ στο περίπου, τότε δε μπορώ να μιλάω για optimal..
5o και τελευταίο session: με έκοβαν σε κάθε γύρο, τα λάστιχα καμμένα εντελώς.. πίσω τακάκια (των 30 ευρώ) και υγρά, το ίδιο.. έκανα κάτι χαζοdriftάκια και βγήκα ευτυχισμένος..
Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, έχω KW V3, carbotech μπροστά (φάνηκαν ακούραστα, χωρίς ducts όμως, που θα βοηθούσαν σίγουρα), 17άρες 225 μπροστά-245 πίσω.. ε.. αυτά
Επίσης το 1:11:90 του Μάκη δεν το είδαμε ποτέ..

Εραψες 140 καθαροαιμα αλογα και το χεις κανει θεμα ολοκληρο!Με τιμαει παντως γιατι ετσι διακρινω ποσα παραπανω αλογα χρειαζεται ενας καλος οδηγος για να με περασει.
....και ποσα τετακε...
Αξιος ο Λιακος,το πιεσε αρκετα πιστευω και γενικοτερα πολυ ωραιο κλιμα και χαβαλε στα Μεγαρα την Δευτερα αν εξαιρεσεις 3-4 καγκουρες που παντα υπαρχουν.
Το καλο ειναι οτι οργανωνομαστε σιγα σιγα και οπτικοακουστικα και αναμενονται μεγαλες παραγωγες στο μελλον.
Επισης να γραψουμε και για το 1.07.8 που εκανε το MR2 με το 2ΖΖ μοτερ απο celica 192hp με τον υπερμαχιμο οδηγο του.
....και ποσα τετακε...
Αξιος ο Λιακος,το πιεσε αρκετα πιστευω και γενικοτερα πολυ ωραιο κλιμα και χαβαλε στα Μεγαρα την Δευτερα αν εξαιρεσεις 3-4 καγκουρες που παντα υπαρχουν.
Το καλο ειναι οτι οργανωνομαστε σιγα σιγα και οπτικοακουστικα και αναμενονται μεγαλες παραγωγες στο μελλον.
Επισης να γραψουμε και για το 1.07.8 που εκανε το MR2 με το 2ΖΖ μοτερ απο celica 192hp με τον υπερμαχιμο οδηγο του.
Εραψες 140 καθαροαιμα αλογα και το χεις κανει θεμα ολοκληρο!Με τιμαει παντως γιατι ετσι διακρινω ποσα παραπανω αλογα χρειαζεται ενας καλος οδηγος για να με περασει.
....και ποσα τετακε...
....και ποσα τετακε...
Πάντως το 7.8 του mr2 είναι εκπληκτικός χρόνος, συγκρινόμενος ακόμα και με mr2 που ξέρω οτι δεν τους λείπει η δύναμη. Πραγματικά
Μαλλον το ξενερωνω τωρα λιγο που ποσταρω μετα τις εμπειριες (σε κανονικες πίστες) των Nabu, Uma και Gre165-makis αλλα τι να κανουμε ο καθενας στη κλαση του...
Χθες Σάββατο ειχα την πρωτη μου επαφη γενικα και ειδικα (με το S) με το καρτοδρομιο! Πολύ ωραια εμπειρια, πολυ παντιλικι, 5-6 παρολιγο τετακέ και φυσικά πολύ VTEC
. A και κατι λιγοτερο απο μισο τεποζιτο βενζινη
Καλά για σωστο ντριφταρισμα ούτε λόγος...Θελουμε δουλεια ακόμα
Πλάκα ειχε ο διάλογος με τον υπευθυνο:
- Ήρθες για ντριφτ ή για χρόνους?
- Ποιος εγω? Για να βγαλω το VSA χωρίς αγχος ήρθα...
Το μόνο που με στεναχωρησε ειναι η καταπόνηση στο S...
Πολύ καψιμο πρώτη, λιγότερο δευτέρα και ελάχιστα εβαλα τρίτη. Μπορει να φταιει οτι ειμαι πρωτάρης και φοβομουν να μπω με περισσοτερα. Στις πιο πολλες στροφές κατέβαζα πρώτη και στην εξοδο πατιλικι, γρηγορα δευτερα και παμε παλι... Ευτυχώς το αμαξι δεν εκανε κιχ!
Υ.Γ Ευχαριστώ πολλά παιδια απο το φόρουμ όπως τον energetic, gmac, s2kjohny, blondie, package κι άλλους που με ειχαν παρακινησει σε παλιοτερες συζητήσεις να παω σε καρτοδρομιο
Πραγματι ήταν πολυ ωραια φάση κι αν και δεν εχω σκοπό να πηγαινω συχνα, για λόγους που ανέφερα, εμαθα ήδη 5 πραγματα ακόμα για τα περιθώρια του Honda!
Χθες Σάββατο ειχα την πρωτη μου επαφη γενικα και ειδικα (με το S) με το καρτοδρομιο! Πολύ ωραια εμπειρια, πολυ παντιλικι, 5-6 παρολιγο τετακέ και φυσικά πολύ VTEC
. A και κατι λιγοτερο απο μισο τεποζιτο βενζινη
Καλά για σωστο ντριφταρισμα ούτε λόγος...Θελουμε δουλεια ακόμα
Πλάκα ειχε ο διάλογος με τον υπευθυνο: - Ήρθες για ντριφτ ή για χρόνους?
- Ποιος εγω? Για να βγαλω το VSA χωρίς αγχος ήρθα...
Το μόνο που με στεναχωρησε ειναι η καταπόνηση στο S...
Πολύ καψιμο πρώτη, λιγότερο δευτέρα και ελάχιστα εβαλα τρίτη. Μπορει να φταιει οτι ειμαι πρωτάρης και φοβομουν να μπω με περισσοτερα. Στις πιο πολλες στροφές κατέβαζα πρώτη και στην εξοδο πατιλικι, γρηγορα δευτερα και παμε παλι... Ευτυχώς το αμαξι δεν εκανε κιχ! Υ.Γ Ευχαριστώ πολλά παιδια απο το φόρουμ όπως τον energetic, gmac, s2kjohny, blondie, package κι άλλους που με ειχαν παρακινησει σε παλιοτερες συζητήσεις να παω σε καρτοδρομιο