ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Μα δεν εχω και πολλα επωνυμα πραγματα πανω... ακομα.
Απο πραγματα που εχουν σχεση με το στησιμο στο S, ειναι η αναρτηση μαμα με Eibach ελατηρια, και η μπροστινη μπαρα της J's Racing.
Και τα λαστιχα P-Zero Nero μπροστα και Continental Sport Contact 2 πισω.
Απο πραγματα που εχουν σχεση με το στησιμο στο S, ειναι η αναρτηση μαμα με Eibach ελατηρια, και η μπροστινη μπαρα της J's Racing.
Και τα λαστιχα P-Zero Nero μπροστα και Continental Sport Contact 2 πισω.
Originally Posted by uma_chikara,Jun 18 2009, 01:17 PM
Σε πρώτο στάδιο, μην αλλάζεις πιέσεις όταν είναι ζεστά τα ελαστικά..Δεν έχει νόημα, γιατί θα βάζεις ο,τι να'ναι που λέει και ο Eddiex..
Απ'την άλλη με 34psi μου φαίνεται περίεργο να μαγουλιάζουν..
Μήπως δεν είχαν ζεσταθεί ακόμη σωστά, μιας και για να ζεσταθούν θέλουν την ώρα τους..?
Τεσπα..το αποτέλεσμα, έδειξε σε πρώτη φάση μεγάλη πίεση σίγουρα!
Έπειτα έχουμε πίσω λίγο κάμπερ..
Στο ίδιο θέμα πιο πίσω υπάρχει οδηγός με τιμές ευθυγράμμισης για AP1..
Αν χρησιμοποιείς πολύ τα 8αρια, μάλλον πρέπει να κινηθείς προς -2.00 πίσω και μπροστά γύρω στο -1.00 (οι τιμές αυτές είναι οι μαμά με αποκλίσεις προς πιο στριφτερό στήσιμο-αλλά είναι μέσα στα εργοστασιακά πλαίσια)
Τασούλη, όταν λέω radial, εννοώ κατηγορίες ελαστικών εκτός semi slick - rally - slick και γενικά ελαστικών που απευθύνονται περισσότερο για χρήση σε πίστα..
Απ'την άλλη με 34psi μου φαίνεται περίεργο να μαγουλιάζουν..
Μήπως δεν είχαν ζεσταθεί ακόμη σωστά, μιας και για να ζεσταθούν θέλουν την ώρα τους..?
Τεσπα..το αποτέλεσμα, έδειξε σε πρώτη φάση μεγάλη πίεση σίγουρα!
Έπειτα έχουμε πίσω λίγο κάμπερ..
Στο ίδιο θέμα πιο πίσω υπάρχει οδηγός με τιμές ευθυγράμμισης για AP1..
Αν χρησιμοποιείς πολύ τα 8αρια, μάλλον πρέπει να κινηθείς προς -2.00 πίσω και μπροστά γύρω στο -1.00 (οι τιμές αυτές είναι οι μαμά με αποκλίσεις προς πιο στριφτερό στήσιμο-αλλά είναι μέσα στα εργοστασιακά πλαίσια)
Τασούλη, όταν λέω radial, εννοώ κατηγορίες ελαστικών εκτός semi slick - rally - slick και γενικά ελαστικών που απευθύνονται περισσότερο για χρήση σε πίστα..

Τώρα για το αν μαγουλιάσανε,δε ξέρω μπορεί και να ηταν η ιδεα μου. Απλά αυτο ένιωσα στο πρώτο session. Και αυτο το παρατηρούσα και στους τελευταίους γύρους που σίγουρα είχαν ζεσταθεί.
Βέβαια σε όλα αυτα παίζει ρόλο το είναι 3 πόντους πιο χαμηλό μπροστα και πιο σκληρό απ'ότι πίσω.
Σίγουρα θέλει λίγο καμπερ μπροστα,απλά περιμένω να έρθουν και οι πισω τειν να είναι πιο σωστο απο θεμα αναρτησης και μετα θα επικεντρωθω σε ευθυγραμμιση με τα semi.
gre165makis το 30psi μου φαίνεται λίγο ρε συ. Αλλά θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά και θα σου πω.
Registered User
Originally Posted by eddiex,Jun 19 2009, 10:59 AM
δεν εχεις τπτ Mugen πανω δηλαδη...? 
(Αααα, λαθος, ειπες για στησιμο... ΟΚ!)

(Αααα, λαθος, ειπες για στησιμο... ΟΚ!)

To Mugen χταποδι δεν το αναφερα μιας η συζητηση εχει παει προς το στησιμο και συμπεριφορα σε στροφες. Λες να παιζει ρολο και η κουκουλα του S στο πορτμπακαζ!?
Registered User
H KW ειναι ακομα στο κρεβατι και τη στρωνω, οπως ειχε πει και o Dimitrisss παλαιτερα. 
Μεσα στo ΣΚ θα βαλω την εισαγωγη και την αλλη βδομαδα θα μπει η εξατμιση (θα μας πει ο tkal δηλαδη
) και τελευταια θα μπουν αναρτησεις και τα σωληνακια υψηλης (ασχετο).

Μεσα στo ΣΚ θα βαλω την εισαγωγη και την αλλη βδομαδα θα μπει η εξατμιση (θα μας πει ο tkal δηλαδη
) και τελευταια θα μπουν αναρτησεις και τα σωληνακια υψηλης (ασχετο).
Originally Posted by energetic,Jun 19 2009, 12:17 AM
την αλλη βδομαδα θα μπει η εξατμιση (θα μας πει ο tkal δηλαδη
)
)
Τι να σου κανω τωρα ??? Δεν εχει καμια ΒΙΟΛΑ τεραστια να σου ποσταρω να την παιζεις !!!!
Παλι Βαπορι με εκανες