Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Jan 11, 2012 | 01:08 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by S2johnyK
...Διαβαζω, ξαναδιαβαζω δεν εχω καταλαβει ακομα που κολλαει το "Αντιθέτως" ....,δεν πειράζει, καλή καρδιά ....
Το "αντιθέτως" κολλάει επειδή εγώ περιμένω από το αμάξι (με διπλά ψαλίδια κλπ κλπ) να κάνει αυτά που πρέπει όταν του το λέω....εκεί πάει το "αντιθέτως"....

Originally Posted by S2johnyK
Originally Posted by ntz' timestamp='1326112093' post='21298740
και επειδή ανέφερα κάποια πράγματα για τον Παναγιώτη, να γράψω και την επιβεβαίωση με πόστ που έγραψε σε άλλο φόρουμ:

[quote author=f1pilot link=topic=397.msg9840#msg9840 date=1326049483]
Χωρίς καμία διάθεση να μπω μεταξύ σας, ούτε να σχολιάσω κανενός την οδήγηση/εμπειρία, ούτε και να μπω σε κόντρα τύπου μχ5/S2k απλώς να παραθέσω μερικά δεδομένα. Το ΜΧ5 μου ήταν μετρημένο 164 άλογα (εντελώς στοκ από μοτερ), με λίγο πιο κοντό διαφορικό (συνολικά ήταν και μακρύτερο από το μαμά λόγω διαμέτρου ελαστικών), είχε ένα σετ τακάκια xp8 και μια ανάρτηση με setup αρκετά μακριά από το βέλτιστο πίστας με 220lbs ελατήρια(40άρια) και αντιστεπτικές λίγο παχύτερες από μαμα ΡΧ8. Τα ελαστικά ήταν 225/50/16 kumho full hard. Έκανα 1 μόνο session με 6 γύρους και ο χρόνος ήταν 1'33'75. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν το βέλτιστο καθώς δεν ασχολήθηκα καν με το τι προσέγγιση ήθελε το αμάξι για να γράψει χρόνο, απλώς έκανα ένα διερευνητικό session. Στην ευθεία έβγαλε 176 χλμ ενώ σε άλλο γύρο είχε φτάσει και τα 178.
Ξαναδιαβαζω...
Ευχομαι και εις κατωτερα στο παλικαρι![/quote]

Αυτό είναι απλά πόστ επιβεβαίωσης οτι υπάρχει κάμπριο μαμίσιο με πολύ λιγότερα άλογα και πολύ λιγότερες περγαμηνές, που γυρίζει παραπλήσια με μαμά s.
Reply
Old Jan 14, 2012 | 02:58 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by ntz
Αυτό είναι απλά πόστ επιβεβαίωσης οτι υπάρχει κάμπριο μαμίσιο με πολύ λιγότερα άλογα και πολύ λιγότερες περγαμηνές, που γυρίζει παραπλήσια με μαμά s.

E Γιάννηηηη!!

Θα με κουλάνεις εσύ ρε ωρέ! Μαμά S2000 με μαμά MX-5 γυρίζουν "παραπλήσια" ? Έχω χάσει επεισόδια ρε συ?
Reply
Old Jan 15, 2012 | 02:00 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by Nabu
Originally Posted by ntz' timestamp='1326276481' post='21305883

E Γιάννηηηη!!

Θα με κουλάνεις εσύ ρε ωρέ! Μαμά S2000 με μαμά MX-5 γυρίζουν "παραπλήσια" ? Έχω χάσει επεισόδια ρε συ?
Κώστα ξαναδιάβασε το ποστ από πάνω και θα καταλάβεις.... Το γράφει ο άνθρωπος ξεκάθαρα..... 33.7. Υπάρχει και τηλεμετρία....
Reply
Old Jan 15, 2012 | 03:01 AM
sebian's Avatar
Registered User

για μένα πολύς ντόρος για το τίποτα...

υπάρχει ένα μχ5 που έκανε 33.7 με μπιμπικοτά full slick....και εκτός αυτού..

ο άλλος οδηγάει-σκεφτεται-αναλύει-βελτιώνεται 10 χρόνια στις σέρρες

και έρχεται ο κωσταντίνος με ένα αμάξι που ουσιαστικά το οδηγεί πρώτη φορά

και με λάστιχα που που ηταν για τον κάδο κ κάνει 33,7...

αυτά είναι γεγονότα και για όποιον μπορεί να κάνει διαχωρισμό γεγονότων

και καταστάσεων το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο...

και κλείνοντας...τη μέρα που θα μπεί στις σέρρες s2000 με τη μισή προετιμασία-ψάξιμο

που είχε το μιάτα τότε θα βγάλουμε συπεράσματα...όσο μπαίνετε-ουμε με μεταχειρισμένα

λάστιχα,αναρτήσεις-ευθυγραμίσεις ημίμετρα και μια φορά το χρόνο καλό είναι να πετάμε

το χρονόμετρο και να περνάμε καλά χωρίς να κάνουμε άκυρες συγκρίσεις..
Reply
Old Jan 15, 2012 | 03:06 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Το ποστ του Λαμπρου με καλυψε απολυτα. Επειδη ειμαι δουλεια κ δεν μπορω να γραψω περαιτερω, μενω σε ολα αυτα που ειπε...
Reply
Old Jan 15, 2012 | 04:29 AM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

εγω πιστευω οτι το post του λαμπρου τα ειπε ολα....
Reply
Old Jan 15, 2012 | 11:08 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Αυτό που ήθελα να πω και νωρίτερα αλλά δεν προλάβαινα να γράψω είναι ότι εγώ δεν αναφερόμουν καν στον δικό μου ή στον χρόνο του Παναγιώτη.
Μιλούσα για 2 στοκ αμάξια.

Αν πέρναμε ένα στοκ mx-5 2.0 και ένα στοκ S2k του 08-09 θα γυρνούσαν παραπλίσους χρόνους? Εγώ αυτό ήθελα να πω.

Όλα τα υπόλοιπα σχετικά με τις 2 συγρίσεις που έγιναν εξηγήθηκαν πάρα πολύ καλά απο τον Λάμπρο νωρίτερα.
Reply
Old Jan 15, 2012 | 12:07 PM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by tomidis
εγω πιστευω οτι το post του λαμπρου τα ειπε ολα....
Reply
Old Jan 16, 2012 | 05:28 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Εγώ πίσω από το δάχτυλο μου δεν θα κρυφτώ.....

Και υπάρχει ένα σχετικά μαμά s2000 που γυρνάει 33.7, όταν όλα τα υπόλοιπα φλετάρουν από το 36 μέχρι 40αρια..... Αφού θέλετε να λέμε την αλήθεια όπως είναι, να πούμε και αυτήν την πλευρά....

Ο άλλος που οδηγάει και μελετάει 10 χρόνια, δεν μου λέει απολύτως τίποτα, καθώς το έκανε αυτό με το 106, μετά με το caterham, ενώ ουδέποτε δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με το mx-5. Γράφει λοιπόν με το 106 33αρια πριν από κάααααποια χρόνια, αλλά ταυτόχρονα μέσα στο 34-35 κινούνται καμιά 10αρια 106 τότε...... Γιατί δεν αναφέρετε τι έκανε αυτός ο άνθρωπος όταν οδήγησε μαμά τελείως s2000 (του συνεργάτη του το λευκό);;;;

Στη ζωή μου ποτέ δεν θεοποίησα κανένα αμάξι και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα. Μέτοχος σε αυτοκινητοβιομηχανία δεν είμαι..... Ευτυχώς ή δυστυχώς έχω οδηγήσει αρκετά αυτοκίνητα (όχι απαραίτητα στην πίστα των Σερρών). Το s2000 το πήρα για συγκεκριμένους λόγους και μου προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα, που όλοι γνωρίζουμε και όλοι οι κάτοχοι απολαμβάνουμε. Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι το σημείο να κλείνω τα ματάκια μου και να προσκυνάω.... συγγνώμη αλλά είναι μεγάλη απόσταση.... και δεν την έχω κάνει για κανένα αμάξι.....

Φυσικά, σε όλες τις συζητήσεις η αλήθεια είναι πάντα στη μέση και ισχύει και για την παρούσα....

Για να απαντήσω και στην κρίσιμη ερώτηση του Κωνσταντίνου, ορίστε και ένα λινκ ΕΔΩ από άλλο φόρουμ, όπου αναφέρονται χρόνοι του περιοδικού Drive στις Σέρρες με μαμά αυτοκίνητα (και όχι "μαμά") και με εργοστασιακά λάστιχα. 37.45 το s με 37.65 το mx-5.....

Και αν θέλετε και την προσωπική μου άποψη.....ναι, μαμά και τα δύο και με πολιτικά λάστιχα και με τον ίδιο οδηγό, στην πίστα των Σερρών, θα γυρίζουν σε παραπλήσιους χρόνους..... (προσοχή...στην παραπάνω πρόταση, για μένα, το κλού είναι "στην πίστα των Σερρών"....)
Reply
Old Jan 16, 2012 | 05:33 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

MR2 δεν εχει μεσα η λιστα.... Μακη που σαι?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:25 PM.