ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Πάντως το 34 πίεση για 888 κρύα το θεωρώ πολύ. Εγώ στα Μέγαρα δούλευα 32-30 και την επόμενη φορά, πιθανότατα θα το ρίξω 30-30 και θα δοκιμάσω και 28αρια. Στο καρτόδρομο (με άλλα αμάξια βέβαια) παίζω 30-30 και μόνο χειμώνα και σε gtcc που θέλω σχετικά γρήγορο ζέσταμα παίζω με 32-32. Μετά από 2-3 χρόνια που δουλεύω 888, θεωρώ οτι το optimum είναι ζεστά τα λάστιχα να δουλεύουν 36-38.
Χθες επισκεφθηκα πάλι το καρτοδρομο αν και φορούσα τα Τ1R σε μέτρια κατάσταση.
Πήγα απλά για να δω τι γίνεται σε σχέση με τα 888 και έμεινα έκπληκτος
Μου δίνανε μεγαλύτερη σιγουριά από τα 888.
Αν και είχα ίδιο set up στην ανάρτηση (tein στις μεσαιες σκάλες σκληρότητας εμπρος και μαμα πίσω ανάρτηση) οι χρόνοι ήταν αισθητά καλύτεροι.
Το φάγωμά τους ήταν ίδιο με τα 888. Μέσηκαι άκρες. Το sακι μου ζητάει καμπερ!
Οπότε κατάληξα οτι το μεγαλύτερο λάθος,όπως μου είπαν και κάποια παιδιά,ήταν η αρκετη πίεση αέρα που είχα στα 888.
Για την ιστορία,στο 2ο 20λεπτο έβαλαdrift box και έδειξε καλύτερο χρόνο 58,7.
Και μια φώτο από τα εμπρός ελαστικά.
Πήγα απλά για να δω τι γίνεται σε σχέση με τα 888 και έμεινα έκπληκτος
Μου δίνανε μεγαλύτερη σιγουριά από τα 888.
Αν και είχα ίδιο set up στην ανάρτηση (tein στις μεσαιες σκάλες σκληρότητας εμπρος και μαμα πίσω ανάρτηση) οι χρόνοι ήταν αισθητά καλύτεροι.
Το φάγωμά τους ήταν ίδιο με τα 888. Μέσηκαι άκρες. Το sακι μου ζητάει καμπερ!
Οπότε κατάληξα οτι το μεγαλύτερο λάθος,όπως μου είπαν και κάποια παιδιά,ήταν η αρκετη πίεση αέρα που είχα στα 888.
Για την ιστορία,στο 2ο 20λεπτο έβαλαdrift box και έδειξε καλύτερο χρόνο 58,7.
Και μια φώτο από τα εμπρός ελαστικά.
[QUOTE]Αν και είχα ίδιο set up στην ανάρτηση (tein στις μεσαιες σκάλες σκληρότητας εμπρος και μαμα πίσω ανάρτηση) οι χρόνοι ήταν αισθητά καλύτεροι.
τι εννοεις με αυτο? tein μπροστα μαμα πισω?
τα 888 με Τ1R στο kartodromo εχουν 1 με 1,5 δευτερολεπτο διαφορα υπερ των 888 εννοειται.δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης.αρα κατι εκανες λαθος. ο αερας σου λογικος μου φαινεται εαν βεβαια θελεις γρηγορο χρονο.μεσα στους πρωτους 4 γυρους δηλαδη.αν μεινεις παραπανω πρεπει να πεσεις πιο κατω.διευκρινιζετε και ποσους γυρους γυρνατε μεσα στην πιστα.αν καποιος δεν βλεπει καλο χρονο και πεισμωνει και μενει μεσα 10 γυρους ταπα "πεισμωνει" και τα λαστιχα και χρονο δεν θα δει.απλα πραγματα.αν δεν βλεπετε χρονο βγαινεις παγωνεις αλλαζεις ξαναμπαινεις.
τι εννοεις με αυτο? tein μπροστα μαμα πισω?
τα 888 με Τ1R στο kartodromo εχουν 1 με 1,5 δευτερολεπτο διαφορα υπερ των 888 εννοειται.δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης.αρα κατι εκανες λαθος. ο αερας σου λογικος μου φαινεται εαν βεβαια θελεις γρηγορο χρονο.μεσα στους πρωτους 4 γυρους δηλαδη.αν μεινεις παραπανω πρεπει να πεσεις πιο κατω.διευκρινιζετε και ποσους γυρους γυρνατε μεσα στην πιστα.αν καποιος δεν βλεπει καλο χρονο και πεισμωνει και μενει μεσα 10 γυρους ταπα "πεισμωνει" και τα λαστιχα και χρονο δεν θα δει.απλα πραγματα.αν δεν βλεπετε χρονο βγαινεις παγωνεις αλλαζεις ξαναμπαινεις.
έτσι..παιδιά, αν έχει κανείς R888, τα ανταλλάζω με Radial..
Nα ξέρετε ότι με ρίχνετε, βέβαια, αλλά είμαι μεγάλη καρδιά..
κι εγώ το βρίσκω αδύνατο να είναι τα T1R καλύτερα από R888 τη στιγμή που δεν είναι καν καλύτερα από τα μαμά 050 κατά τη γνώμη μου και τρώγονται για πλάκα..(να σου φύγουν κομμάτια στο καρτόδρομο από τις πμροστινές?!αυτό δεν παίζει ούτε στο χειρότερο κάψιμο στα Μέγαρα..)
Άποψη μου πως ο καλύτερος χρόνος οφείλεται σε μεγαλύτερη εμπειρία σου πλέον στην πίστα σε σχέση με την αρχή..
Άρα ακολούθησε τη συμβουλή του Μάκη για 30άρια πιέσεις και πήγαινε πάλι..
Ευθυγράμμιση εννοείται θα περιμένεις να κάνεις όταν βάλεις την πίσω ανάρτηση..

κι εγώ το βρίσκω αδύνατο να είναι τα T1R καλύτερα από R888 τη στιγμή που δεν είναι καν καλύτερα από τα μαμά 050 κατά τη γνώμη μου και τρώγονται για πλάκα..(να σου φύγουν κομμάτια στο καρτόδρομο από τις πμροστινές?!αυτό δεν παίζει ούτε στο χειρότερο κάψιμο στα Μέγαρα..)
Άποψη μου πως ο καλύτερος χρόνος οφείλεται σε μεγαλύτερη εμπειρία σου πλέον στην πίστα σε σχέση με την αρχή..

Originally Posted by uma_chikara,Jun 20 2009, 11:14 PM
έτσι..παιδιά, αν έχει κανείς R888, τα ανταλλάζω με Radial..

Απλά ήταν λάθος η πίεση αερα που είχα στα 888 και ο χρονος και η σιγουρια που μου δινανε ειναι η πιστοποίηση του λάθους μου.
Όσο για την εμπειρία,δεν γίνεται τέτοια διαφορά στην αμέσως επόμενη επίσκεψη μου στη πίστα. Πόσο μάλλον που έχω μπει ήδη καμια 15αρια 20λεπτα συνολικά.
Η τετράδα αυτη Τ1R έχει 5 επισκέψεις στο καρτοδρομο και καμποσα ανεβα-κατεβα διονυσο-πεντελη. Καμια 10.000χλμ συνολο.
Είμαι περίεργος να δω τα 888 με 30psi!