Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Dec 14, 2011 | 06:54 AM
Colin mc rae's Avatar

Και μενα μου εκανε μια καλη χορηγια το παιδι αν και δεν τον ξερω η δουλεια του ειναι φοβερη.

Ζωγραφος ο φιλος σου κωστα!!!
Reply
Old Dec 14, 2011 | 07:19 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Μπράβο σε όλους παιδιά!!!! Πάντα έτσι, να σας καμαρώνουμε, και ακόμα καλύτερα!!!!!
Reply
Old Dec 14, 2011 | 07:34 AM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

δεν χορταινω να κοιταω τις χονταρες στο φυσικο τους περιβαλλον....
Reply
Old Dec 14, 2011 | 07:58 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Ωραιοι παιδια μπραβο σε ολους!
mc rae τι φρενα φορας μπροστα? πολυ ωραια αντιθεση με το Moonrock!
Reply
Old Dec 14, 2011 | 12:33 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Παιδιά μπήκε κανένας με Federal Rs-r?
Αν ναι πως την πάλεψαν με την φθορά της πίστας?
Reply
Old Dec 15, 2011 | 01:19 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

O Μακης με το MR μπηκε. Οσο για την φθορα η πιστα ξυλοθηκε με τετοιο χρονο που εκανε 1:36 κ την ξαναστρωσανε μετα αφου βγηκε!
Reply
Old Dec 15, 2011 | 04:14 AM
Colin mc rae's Avatar

Originally Posted by katanaman
K sport 8 pot ειναι φιλος.Αν και δεν ειναι moonrock παρ'ολα αυτα ειπαμε ταιριαζουν με το φλασακι!!
Reply
Old Dec 15, 2011 | 05:47 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Αφού το συνειδητοποίησα πως όλοι περνούσαν τέλεια κι εμένα μου έβγαινε ο πάτος στη δουλειά και το διάβασμα, τώρα πια , μπορώ να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους..!

Αρχικά, για τον Λάμπρο, δεν έχω λόγια.. τελικά τα ραλλύ, δεν είναι μόνο για κλειστές διαδρομές..
Κοσντάλης, μάπα η KW, ε...? Μαλάκωσες bump?? (αν ναι, δε σου χάλασε αίσθηση στο τιμόνι? αν και δε φάνηκε να σε πείραξε ιδιαίτερα ) Πολλά μπράβο..!!! Μεγάλο άλμα, νομίζω..

Κων/νάκο, τί να πω για σένα.. επιτέλους το αμάξι σου, έγινε "αμάξι"... με το σωστό μοτεράκι, αναρτησούλα και σετάκι ζαντολάστιχα και επιτέλους θα δούμε πραγματικά τί ψάρια πιάνεις.. .. Για το ελάφρωμα, δε συμφωνώ ιδιαίτερα, αλλά φαίνεται πως ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά.. Καλή συνέχεια και I miss you!

Gremakis... Ουστ! Παλιοκεντρομήχανε, που μπήκες πρώτα σε όλους τους άλλους, για να πάρεις δεδομένα και μετά έβαλες τη Μυρτώ με το φρέσκο της λαστιχάκι να κομπλάρει όλους τους άλλους.. ( Οι υπόλοιποι είστε σίγουροι πως δεν πέρασε πάνω από κανένα χωράφι για να κόψει..?? ). Θεός ρε Μάκη.. κατι σου έμεινε από τις καλές παρέες που κάνεις..

Eddiex, μεγάλο το οικονομικό ζόρι, αλλά η εμπειρία και οι όμορφες στιγμές είναι αυτά που μετράνε και σίγουρα σε 1-2 βδομαδούλες που θα μπεις στους κανονικούς ρυθμούς σου, θα ξεχάσεις οτιδήποτε οικονομικό.. Σκέψου, εγώ θέλω να πάω εδώ και 7 χρόνια και ακόμα δεν έχω καταφέρει να μαζέψω το απαραίτητο κεφάλαιο για να πω ότι θα πάω και θα το ευχαριστηθώ χωρίς να είμαι συνεχώς αγχωμένος.. Ευτυχώς που πρόλαβα και πήγα κι ένα Μέγαρο..
Συγχαρητήρια για την πρώτη επαφή, λοιπόν.. μιά χαρά ο χρόνος για πρώτη φορά.. μακάρι όταν μπω κι εγώ να κάνω τόσο..

Για τους υπόλοιπους, να πω ότι τους ζηλεύω που μπορούν και πηγαίνουν τόσο συχνά και χαίρονται τα αυτοκίνητά τους..

Υ.Γ : Καν'τε ό,τι χρόνους έχετε να κάνετε, ώστε του χρόνου τέτοιες μέρες που θα ανέβει πάνω η suzukaρα και θα είναι παντελώς αξιόμαχη, να μην ακούσω δικαιολογίες..
Reply
Old Dec 15, 2011 | 06:42 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by Colin mc rae
Originally Posted by katanaman' timestamp='1323881901' post='21236645
K sport 8 pot ειναι φιλος.Αν και δεν ειναι moonrock παρ'ολα αυτα ειπαμε ταιριαζουν με το φλασακι!!
οντως ταιριαζει παρα πολυ! αν φρεναρει κιολας ακομη καλυτερα και το silverstone κοντα ειναι με το moonrock!
Reply
Old Dec 15, 2011 | 01:24 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
O Μακης με το MR μπηκε. Οσο για την φθορα η πιστα ξυλοθηκε με τετοιο χρονο που εκανε 1:36 κ την ξαναστρωσανε μετα αφου βγηκε!
Αλλος?
Tomidis?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:56 AM.