ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1323987874' post='21240640
[quote name='eddiex' timestamp='1323944382' post='21238948']
O Μακης με το MR μπηκε. Οσο για την φθορα η πιστα ξυλοθηκε με τετοιο χρονο που εκανε 1:36
κ την ξαναστρωσανε μετα αφου βγηκε! 
O Μακης με το MR μπηκε. Οσο για την φθορα η πιστα ξυλοθηκε με τετοιο χρονο που εκανε 1:36
κ την ξαναστρωσανε μετα αφου βγηκε! 
Tomidis?

[/quote]
Πολλά μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν στο trackday, ακόμα περισσότερα στο motorsport-spec για την διοργάνωση που διάβασα ότι ήταν άψογη(δυστυχώς οι δουλειές δεν μου επέτρεψαν καν να πεταχτώ για βόλτα) και πραγματικά άπειρα συγχαρητήρια τόσο σε Kosdali, και Sebian που σημείωσαν κορυφαίους χρόνους για τα αυτοκίνητα τους όσο και στον Nabu για τον τρομερό χρόνο που σημείωσε χωρίς full slick...Κουφάλα Κωστάκη αν θυμάσαι σου έλεγα ότι πιστεύω πως το S2000 με συγκεκριμένα πραγματάκια μπορεί να μπει στο 1.32..Αλλά εσύ με το 1.31 το γ@μησες το θέμα..
Για τον Αλέξη δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι μιας που περιορίζεται υπερβολικά πολύ απ'τα ελαστικά του και χρειάζονται 2-3 πραγματάκια τα οποία πρέπει να κάνουμε και οι δυο ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τα επόμενα trackdays που έρχονται..
Κρίμα που δεν έζησα από κοντά την μάχη προέδρου-παππού...
Παρεπιπτόντως για να σχηματίζει πιο ολοκληρωμένη άποψη κάποιος που διαβάζει τέτοια topics και δεν ξέρει τα αυτοκίνητα μας,όπως είχα πει πιο παλιά και στον ntz γνώμη μου είναι ότι καλό θα ήταν να αναφέρονται έστω και επιγραμματικά τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σε σημαντικούς τομείς (πχ ευθυγράμμιση,ανάρτηση,μετά δοση,ελαστικά,κινητήρας κλπ).
Με έχεις βάλει ήδη Θωμα αν έχουν ανοίξει οι συμμετοχές..
Για τον Αλέξη δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι μιας που περιορίζεται υπερβολικά πολύ απ'τα ελαστικά του και χρειάζονται 2-3 πραγματάκια τα οποία πρέπει να κάνουμε και οι δυο ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τα επόμενα trackdays που έρχονται..
Κρίμα που δεν έζησα από κοντά την μάχη προέδρου-παππού...
Παρεπιπτόντως για να σχηματίζει πιο ολοκληρωμένη άποψη κάποιος που διαβάζει τέτοια topics και δεν ξέρει τα αυτοκίνητα μας,όπως είχα πει πιο παλιά και στον ntz γνώμη μου είναι ότι καλό θα ήταν να αναφέρονται έστω και επιγραμματικά τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σε σημαντικούς τομείς (πχ ευθυγράμμιση,ανάρτηση,μετά δοση,ελαστικά,κινητήρας κλπ).
πολλες συμμετοχες βλεπω για φεβρουαριο
μου φαινεται επρεπε να μας πιασει η κριση για να ασχοληθουμε περισσοτερο 
οσο για τον χρονο Βαγγο ποτε δεν αμφεβαλα οτι το σ2000 μπορει,απλα τα δευτερολεπτα κρυβονται καλα και αλλου ψαχνεις και αλλου τα βρισκεις...
προσωπικη μου αποψη παντως ειναι οτι μπορει να μπει στο 1 .29
αντε να δω ποτε θα μπεις και συ να χαρεις επιτελους το αμαξι σου
μου φαινεται επρεπε να μας πιασει η κριση για να ασχοληθουμε περισσοτερο 
οσο για τον χρονο Βαγγο ποτε δεν αμφεβαλα οτι το σ2000 μπορει,απλα τα δευτερολεπτα κρυβονται καλα και αλλου ψαχνεις και αλλου τα βρισκεις...
προσωπικη μου αποψη παντως ειναι οτι μπορει να μπει στο 1 .29
αντε να δω ποτε θα μπεις και συ να χαρεις επιτελους το αμαξι σου
Σειρα μου και μενα!
Το 3ημερο απλα ηταν φανταστικο!Απ οτι βλεπω οχι μονο για μενα!
Στα αγωνιστικα ενα τεραστιο ευχαριστω στον Βασιλη πανω απ ολα για την παρεα του και 2ον για την παραχωρηση του Υπεροχου ΕG του!Διαμαντι πραγματικο!!Εκπληκτικος ανθρωπος και μηχανικος.
Ενα επισης μεγαλο ευχαριστω στον Nabu για πολλα..ξερει αυτος και πραγματικα μπραβο για την..παρανοικη..οδηγηση του και το 1.33 με σεμι.Επισης μπραβο στο Β16Α για την δουλεια που ριξαν στο αυτοκινητο.Το αποτελεσμα τους[και με
] δικαιωνει!!
Κοsdali εκανε τα μαγικα του παλι..Το 1.31 για S απλα δεν εχει ξαναπαιξει ποτε!!Αν και μονο που φορουσε το σωστο καθισμα,και τα ξορκια που του κανα δεν περιμενα κατι χειροτερο!
Θεοδωσης κεντησε πραγματικα!1.38 στην 1η επαφη με την πιστα δεν ξερω πολλους να χουν κανει με μαμα λαστιχα.πραγματικα απο τις πιο ευχαριστες εκπληξεις του event.
Λαμπρος πραγματικα η ψυχη της οργανωσης,ολα για τα motorsport!και με ακαταλληλα..σλικ εγραψε το μουρλο 1.30 στριβωντας τσιγαρο στην ευθεια!!Αξιος για ολα και κινδυνευοντας να γινω γραφικος θα τον επανευχαριστησω..νιαου!
αππους,Colin,Kotsampas τιμησαν τις Hondares και δωσαν μαχιμο παρον και τρελο γελιο..
Μεγιστη μνεια στον συνοδηγο μου και φιλο Θοδωρη που με εφαγε στη μαπα και με αντεξε! και σε Θωμα,Μπαμπη[εστω για λιγο] για το κερασακι του event!
Και σ αλλα τετοια!
@Γιαννη τα Federal κορυφαια αλλα για Σερρες λογο αντοχης και μονο δεν κανουν.Για οτιδηποτε αλλο,δρομο,Μεγαρα,εκκινησε ς αγγιζει το ιδανικο θεωρω.
Το 3ημερο απλα ηταν φανταστικο!Απ οτι βλεπω οχι μονο για μενα!
Στα αγωνιστικα ενα τεραστιο ευχαριστω στον Βασιλη πανω απ ολα για την παρεα του και 2ον για την παραχωρηση του Υπεροχου ΕG του!Διαμαντι πραγματικο!!Εκπληκτικος ανθρωπος και μηχανικος.
Ενα επισης μεγαλο ευχαριστω στον Nabu για πολλα..ξερει αυτος και πραγματικα μπραβο για την..παρανοικη..οδηγηση του και το 1.33 με σεμι.Επισης μπραβο στο Β16Α για την δουλεια που ριξαν στο αυτοκινητο.Το αποτελεσμα τους[και με
] δικαιωνει!!Κοsdali εκανε τα μαγικα του παλι..Το 1.31 για S απλα δεν εχει ξαναπαιξει ποτε!!Αν και μονο που φορουσε το σωστο καθισμα,και τα ξορκια που του κανα δεν περιμενα κατι χειροτερο!
Θεοδωσης κεντησε πραγματικα!1.38 στην 1η επαφη με την πιστα δεν ξερω πολλους να χουν κανει με μαμα λαστιχα.πραγματικα απο τις πιο ευχαριστες εκπληξεις του event.
Λαμπρος πραγματικα η ψυχη της οργανωσης,ολα για τα motorsport!και με ακαταλληλα..σλικ εγραψε το μουρλο 1.30 στριβωντας τσιγαρο στην ευθεια!!Αξιος για ολα και κινδυνευοντας να γινω γραφικος θα τον επανευχαριστησω..νιαου!
αππους,Colin,Kotsampas τιμησαν τις Hondares και δωσαν μαχιμο παρον και τρελο γελιο..
Μεγιστη μνεια στον συνοδηγο μου και φιλο Θοδωρη που με εφαγε στη μαπα και με αντεξε! και σε Θωμα,Μπαμπη[εστω για λιγο] για το κερασακι του event!
Και σ αλλα τετοια!
@Γιαννη τα Federal κορυφαια αλλα για Σερρες λογο αντοχης και μονο δεν κανουν.Για οτιδηποτε αλλο,δρομο,Μεγαρα,εκκινησε ς αγγιζει το ιδανικο θεωρω.