Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Apr 3, 2012 | 06:33 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Ναι αλλά τι λάστιχο είναι 200άρι? Αυτό δεν πιάνω...
Reply
Old Apr 3, 2012 | 11:47 AM
katafractos's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu
Κωνσταντίνε, είναι Kumho c03 tarmac rally... δυστηχώς δεν έπμαινε στην μπροστινη 16αρα λόγω πλάτους ζάντας και το έβαλα στην 17 AP2...ειναι σε hard γόμα...
Το βασικό είναι ότι δουλεύουν καλά για να ευχαριστηθείς οδήγηση και είναι σε πολύ καλη τιμή!!!
Για περισσότερα μίλα με το Βασίλη Τσιτσικλή.

Ρε, σου έχω στείλει μεεερες ένα session με γύρω στο 1 10 5 και... ακόμη περιμένω μου στείλεις τηλεμετρία σου!!!

Στείλε μου και σου στέλνω και την δικία μου best από το Σάββατο!!

Βασικά το s είναι κυρίως αυτοκίνητο που διψα για στροφές και σίγουρα δεν περιμένει από την ''κουλαμάρα'' μας για να το απόδείξει!
Εχουν φροντίσει άλλοι για αυτο....
Αν το s έχει τέτοια συμπεριφορά σκέψου τι ''παπαδες'' και πόσο ευχάριστο μπορεί να είναι το NSX πρωτης γενιας By Senna...
Reply
Old Apr 4, 2012 | 11:42 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by katafractos
Originally Posted by Nabu' timestamp='1333463624' post='21570822
Κωνσταντίνε, είναι Kumho c03 tarmac rally... δυστηχώς δεν έπμαινε στην μπροστινη 16αρα λόγω πλάτους ζάντας και το έβαλα στην 17 AP2...ειναι σε hard γόμα...
Το βασικό είναι ότι δουλεύουν καλά για να ευχαριστηθείς οδήγηση και είναι σε πολύ καλη τιμή!!!
Για περισσότερα μίλα με το Βασίλη Τσιτσικλή.

Ρε, σου έχω στείλει μεεερες ένα session με γύρω στο 1 10 5 και... ακόμη περιμένω μου στείλεις τηλεμετρία σου!!!

Στείλε μου και σου στέλνω και την δικία μου best από το Σάββατο!!

Βασικά το s είναι κυρίως αυτοκίνητο που διψα για στροφές και σίγουρα δεν περιμένει από την ''κουλαμάρα'' μας για να το απόδείξει!
Εχουν φροντίσει άλλοι για αυτο....
Αν το s έχει τέτοια συμπεριφορά σκέψου τι ''παπαδες'' και πόσο ευχάριστο μπορεί να είναι το NSX πρωτης γενιας By Senna...
Καλά..μη νομίζεις.. αν η πίστα δεν είναι τύπου Σερρών, ή Σπα, το NSX τρώει στ'αυτάκια του..
Τώρα κατάφερα να διαβάσω όλα τα παραπάνω και να απαντήσω...!
Αρχικά, φαίνεται ότι το sάκι σου δουλεύει.. όλα όσα του έχεις κάνει αποδίδουν και αυτό είναι το πιο ωραίο απ'όλα!!
Ότι δηλαδή, τα χρήματα σου έπιασαν τελικά τόπο..
Από εκεί και πέρα, περιμένουμε κι εμείς τον nabu, να ανεβάσει καμιά τελεμετρία, να καταλάβουμε τίποτα από οδήγηση!!
ΚΑΙ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!! Εμείς έχουμε καταθέσει και δε μπορούμε... τουλάχιστον εσείς που πηγαίνετε, βαλτε κανένα βιντεάκι, να χαιρόμαστε και οι υπόλοιποι!!!!!
Reply
Old Apr 5, 2012 | 06:29 AM
s2k_cy's Avatar

2ος στο burn out challenge την περασμένη Κυριακή. Εντελώς ΟΕΜ το ς χωρίς σεμισλικ. 1ος ενα RX8 με σεμισλικ και βελτιώσεις απο τις οποίες ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΛΕΙΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. 1:18.0 το rx8 1:18.3 εγω. Δυστυχώς μόνο ενα χρονομετρημένο session κατάφερα να κάνω στο οποίο ειμουν πρωτος στο τέλος του. Στο 2ο δεν μπορεσα να μπώ λόγο φρένων και εβλεπα απο τις κερκίδες. Το rx8 κατάφερε να κτυπήσει τον χρόνο μου στον τελευταίο γύρο του 2ου session. Δυστυχώς επεσα χωρίς μάχη.

Το γελείο στο μη χρονομετρημένο session κατάφερα και εκανα 1:18.023 και το rx8 εγραψε στο 2ο χρονομετρημένο (όπου και νικησε το challenge όπως προανάφερα) 1:18.030. Αν εμπαινα μεσα στο 2ο χρονομετρημένο πιστευω θα επεφτα στο 1:17+. Στο επόμενο...

Αποτελέσματα

Reply
Old Apr 5, 2012 | 10:22 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Μπράβο ρε Κωστή!!

Κρίμα που μένουμε τόσο μακριά γιατί απο ότι φαίνεται είσαι και εσύ ένας καθαρόαιμος πιστάκιας!
Θα κάναμε το κέφι μας
Reply
Old Apr 8, 2012 | 06:41 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by s2k_cy
2ος στο burn out challenge την περασμένη Κυριακή. Εντελώς ΟΕΜ το ς χωρίς σεμισλικ. 1ος ενα RX8 με σεμισλικ και βελτιώσεις απο τις οποίες ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΛΕΙΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. 1:18.0 το rx8 1:18.3 εγω. Δυστυχώς μόνο ενα χρονομετρημένο session κατάφερα να κάνω στο οποίο ειμουν πρωτος στο τέλος του. Στο 2ο δεν μπορεσα να μπώ λόγο φρένων και εβλεπα απο τις κερκίδες. Το rx8 κατάφερε να κτυπήσει τον χρόνο μου στον τελευταίο γύρο του 2ου session. Δυστυχώς επεσα χωρίς μάχη.

Το γελείο στο μη χρονομετρημένο session κατάφερα και εκανα 1:18.023 και το rx8 εγραψε στο 2ο χρονομετρημένο (όπου και νικησε το challenge όπως προανάφερα) 1:18.030. Αν εμπαινα μεσα στο 2ο χρονομετρημένο πιστευω θα επεφτα στο 1:17+. Στο επόμενο...

Αποτελέσματα

Ομορφαααντρα μου, θα σου βαλω yellowstuff για να σταματάει....

Υ.Γ.
Από περιέργεια έχεις μετρήσει καθόλου πλευρικά???
Reply
Old Apr 8, 2012 | 09:07 PM
s2k_cy's Avatar

τι εννοεις με το πλευρικά???
Reply
Old Apr 9, 2012 | 03:52 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by s2k_cy
τι εννοεις με το πλευρικά???
''G'' υποθετω...
Reply
Old Apr 9, 2012 | 04:35 AM
s2k_cy's Avatar

και εγω αυτό υπέθεσα, αλλά ασε να μας το επαληθεύσει
Reply
Old Apr 9, 2012 | 07:12 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Λάθος υποθέσατε και οι δυο ... για αυτά του γυναικείου σώματος αναφέρομαι, άκουσα τώρα τελευταία, ότι είναι περισσότερα από ένα ?!?!?

Για τα πλευρικά G μιλάω ...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:19 PM.