ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Ψάξε σε βουλκανιζατέρ φίλε για λάστιχα!! Μπορεί να σταθείς πιο τυχερός εκεί...
Και άσε τα δεν έχω πολύ όρεξη και δεν έχω δίσκο κτλ. Αυτά είναι ψιλά γράμματα!! Σημασία έχει να περάσουμε καλά και να τα πούμε μετά απο τόσο καιρό.
Και άσε τα δεν έχω πολύ όρεξη και δεν έχω δίσκο κτλ. Αυτά είναι ψιλά γράμματα!! Σημασία έχει να περάσουμε καλά και να τα πούμε μετά απο τόσο καιρό.
αντε κ για παρτη σου θα ετοιμασω στικακι με τα καλυτερα σκυλαδικα να ακους οταν θα περνεις τις στροφες
Πες τα ρε Θεοδόση γιατί φοβάμαι κι εγώ το θέμα του καιρού και ο Λάμπρος με λέει γκαντέμη..
/> Η γκ@υλα έχει βαρέσει κόκκινο, έτσι Κωνσταντίνε;; Εγώ έκανα μια ξεπέτα πρόσφατα και είμαι πιο ήρεμος..Έχω απογοητευτεί που δεν βρίσκουμε καμιά τηλεμετρία να μην πηγαίνουμε στα τυφλά κάθε φορά..Οπότε περιμένω πιο πολύ να γουστάρουμε στα battles...Θα μαζευτεί καλό υλικό πιστεύω..
/> Μπροστά δεν ξέρω τι να κάνω..Να μπω με τα RE070 που φοράω για κάθε μέρα κι έμεινα σχετικά ευχαριστημένος και στην πίστα; Να πάρω δυο πιο στενά αλλά καινούρια full slick από τον Βασίλη (210/610R17 Yokohama A005A) που έχει φέρει ειδικά για το trackday; Να πάρω από GRT μια 2αδα μεταχειρισμένα Dunlop 235/610/17(έστω και πολύ οριακά χωράνε στις εργοστασιακές μπροστά ζάντες);
Για πείτε καμιά γνώμη κι εσείς..
/>
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=43
Αν κ μακροπροθεσμα ακομη,προτεινω να παρουμε τα Τ εκεινα τα λαστιχα με το κονταρι που διωχνουν τα νερα & να παμε απο παρασκευη να τα διωχνουμε εξω απο την πιστα

Θεοδωση βλεπω οι ευχες σου εισακουστηκαν σχεδον..........
Αν κ μακροπροθεσμα ακομη,προτεινω να παρουμε τα Τ εκεινα τα λαστιχα με το κονταρι που διωχνουν τα νερα & να παμε απο παρασκευη να τα διωχνουμε εξω απο την πιστα

Θεοδωση βλεπω οι ευχες σου εισακουστηκαν σχεδον..........

/>