ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον νέο ασφαλτοτάπητα των Σερρών:

Σε κανά μήνα πιστεύω θα είναι έτοιμη και θα προσφέρεται για trackdays...Άντε να περάσουν οι μερες να ξεχαρμανιάσουμε λίγο..Χωρίς λάστιχα, χωρίς τίποτα στην πρώτη ευκαιρία πάμε να δοκιμάσουμε την νέα άσφαλτο και να δούμε διαφορές με πριν...

Σε κανά μήνα πιστεύω θα είναι έτοιμη και θα προσφέρεται για trackdays...Άντε να περάσουν οι μερες να ξεχαρμανιάσουμε λίγο..Χωρίς λάστιχα, χωρίς τίποτα στην πρώτη ευκαιρία πάμε να δοκιμάσουμε την νέα άσφαλτο και να δούμε διαφορές με πριν...

Η νέα ασφαλτόστρωση έγινε για να καλύψει θέματα πρόσφυσης?
Δηλαδή τι θέλω να πω, εγώ τουλάχιστον δεν είχα ακούσει παράπονα για το επίπεδο πρόσφυσης από κάποιον παρά μόνο ότι για τα παρεχόμενα επίπεδα πρόσφυσης είναι δυσανάλογη η φθορά των ελαστικών.
Δηλαδή πολύ καλή πρόσφυση αλλά “έτρωγε” πάρα πολύ λάστιχο.
Κάνω κάπου/κάτι λάθος?

Δεν ξέρω τι τους έκανε να ασφαλτοστρώσουνε, αλλά γεγονός ήταν ότι και καλή πρόσφυση δεν είχαν οι Σέρρες και η φθορά ήταν αφύσικη εώς καταστροφική. Η καλή άσφαλτος με άψογη πρόσφυση δεν σημαίνει ότι σου καταστρέφει τα λάστιχα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Spa (το οποίο βρεγμένο κρατάει καλύτερα από οτιδήποτε στεγνό εδώ στην Ελλάδα), όπου έκανα περίπου 40 γύρους (ισοδυναμούν με 80+ στις Σέρρες), και τα λάστιχα είχαν μία ομαλότατη και φυσιολογική φθορούλα.
Πάντως, ενώ παλαιότερα άκουγα Σέρρες και έβγαζα καντίλες (λόγω της φθοράς των ελαστικών), τώρα πολύ θέλω να πάω...
Πάντως, ενώ παλαιότερα άκουγα Σέρρες και έβγαζα καντίλες (λόγω της φθοράς των ελαστικών), τώρα πολύ θέλω να πάω...
Δεν ξέρω τι τους έκανε να ασφαλτοστρώσουνε, αλλά γεγονός ήταν ότι και καλή πρόσφυση δεν είχαν οι Σέρρες και η φθορά ήταν αφύσικη εώς καταστροφική. Η καλή άσφαλτος με άψογη πρόσφυση δεν σημαίνει ότι σου καταστρέφει τα λάστιχα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Spa (το οποίο βρεγμένο κρατάει καλύτερα από οτιδήποτε στεγνό εδώ στην Ελλάδα), όπου έκανα περίπου 40 γύρους (ισοδυναμούν με 80+ στις Σέρρες), και τα λάστιχα είχαν μία ομαλότατη και φυσιολογική φθορούλα.

Αυτο "πάει να καλύψει" η νέα ασφαλτόστρωση ...?!?!

Αν είναι ετσι μακάρι να μου επιτρέψουν τα οικονομικά μου να ανέβω και εγώ φέτος ...
Μα τι κόλλημα έχεις φάει τώρα ρε συ Γιάννη? Προφανώς η ασφαλτόστρωση έγινε για καλύτερες συνθήκες..γιατί πρέπει να αναρωτιόμαστε γι αυτό? Είναι καλύτερα δηλαδή στα Μέγαρα που η άσφαλτος είναι χάλια και όλο τους βρίζουμε που δε την φτιάχνουν?
Επειδή λέγατε με τον Θάνο οτι τώρα σας φαίνεται οτι θα τρωει ακομα περισσότερη γόμα ...
Δεν ήξερα αν όντως ίσχυε ή κατι δεν καταλάβαινα εγω ...
Αν είναι όπως κατάλαβα απο το ποστ του Δημήτρη, αυτό απο μόνο του αποτελεί κίνητρο για μένα να ανέβω φέτος
Έχεις κανένα video από τότε ;