Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Aug 31, 2012 | 02:19 PM
Tazio's Avatar
Registered User

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον νέο ασφαλτοτάπητα των Σερρών:

Σε κανά μήνα πιστεύω θα είναι έτοιμη και θα προσφέρεται για trackdays...Άντε να περάσουν οι μερες να ξεχαρμανιάσουμε λίγο..Χωρίς λάστιχα, χωρίς τίποτα στην πρώτη ευκαιρία πάμε να δοκιμάσουμε την νέα άσφαλτο και να δούμε διαφορές με πριν...
Reply
Old Sep 1, 2012 | 04:40 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Reply
Old Sep 2, 2012 | 11:07 AM
Dicktp's Avatar
Registered User

Originally Posted by Tazio

Σε κανά μήνα πιστεύω θα είναι έτοιμη και θα προσφέρεται για trackdays...Άντε να περάσουν οι μερες να ξεχαρμανιάσουμε λίγο..Χωρίς λάστιχα, χωρίς τίποτα στην πρώτη ευκαιρία πάμε να δοκιμάσουμε την νέα άσφαλτο και να δούμε διαφορές με πριν...
Ο νέος ασφαλτοτάπητας μοιάζει με νεκροταφείο διαφορικών
Reply
Old Sep 2, 2012 | 02:25 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Στο ίδιο θα θάβονται και τα λάστιχα..
Reply
Old Sep 14, 2012 | 04:41 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by Tazio

Ερώτηξης :
Η νέα ασφαλτόστρωση έγινε για να καλύψει θέματα πρόσφυσης?
Δηλαδή τι θέλω να πω, εγώ τουλάχιστον δεν είχα ακούσει παράπονα για το επίπεδο πρόσφυσης από κάποιον παρά μόνο ότι για τα παρεχόμενα επίπεδα πρόσφυσης είναι δυσανάλογη η φθορά των ελαστικών.

Δηλαδή πολύ καλή πρόσφυση αλλά “έτρωγε” πάρα πολύ λάστιχο.
Κάνω κάπου/κάτι λάθος?

Reply
Old Sep 14, 2012 | 03:31 PM
papdoc's Avatar

Δεν ξέρω τι τους έκανε να ασφαλτοστρώσουνε, αλλά γεγονός ήταν ότι και καλή πρόσφυση δεν είχαν οι Σέρρες και η φθορά ήταν αφύσικη εώς καταστροφική. Η καλή άσφαλτος με άψογη πρόσφυση δεν σημαίνει ότι σου καταστρέφει τα λάστιχα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Spa (το οποίο βρεγμένο κρατάει καλύτερα από οτιδήποτε στεγνό εδώ στην Ελλάδα), όπου έκανα περίπου 40 γύρους (ισοδυναμούν με 80+ στις Σέρρες), και τα λάστιχα είχαν μία ομαλότατη και φυσιολογική φθορούλα.
Πάντως, ενώ παλαιότερα άκουγα Σέρρες και έβγαζα καντίλες (λόγω της φθοράς των ελαστικών), τώρα πολύ θέλω να πάω...
Reply
Old Sep 16, 2012 | 03:31 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by papdoc
Δεν ξέρω τι τους έκανε να ασφαλτοστρώσουνε, αλλά γεγονός ήταν ότι και καλή πρόσφυση δεν είχαν οι Σέρρες και η φθορά ήταν αφύσικη εώς καταστροφική. Η καλή άσφαλτος με άψογη πρόσφυση δεν σημαίνει ότι σου καταστρέφει τα λάστιχα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Spa (το οποίο βρεγμένο κρατάει καλύτερα από οτιδήποτε στεγνό εδώ στην Ελλάδα), όπου έκανα περίπου 40 γύρους (ισοδυναμούν με 80+ στις Σέρρες), και τα λάστιχα είχαν μία ομαλότατη και φυσιολογική φθορούλα.
Πάντως, ενώ παλαιότερα άκουγα Σέρρες και έβγαζα καντίλες (λόγω της φθοράς των ελαστικών), τώρα πολύ θέλω να πάω...
Δηλαδή το ζητούμενο τώρα είναι ακόμα καλύτερη πρόσφυση με λιγότερη φθορά από οτι πριν?
Αυτο "πάει να καλύψει" η νέα ασφαλτόστρωση ...?!?!
Αν είναι ετσι μακάρι να μου επιτρέψουν τα οικονομικά μου να ανέβω και εγώ φέτος ...
Reply
Old Sep 16, 2012 | 03:44 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Μα τι κόλλημα έχεις φάει τώρα ρε συ Γιάννη? Προφανώς η ασφαλτόστρωση έγινε για καλύτερες συνθήκες..γιατί πρέπει να αναρωτιόμαστε γι αυτό? Είναι καλύτερα δηλαδή στα Μέγαρα που η άσφαλτος είναι χάλια και όλο τους βρίζουμε που δε την φτιάχνουν?
Reply
Old Sep 16, 2012 | 03:52 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Μα τι κόλλημα έχεις φάει τώρα ρε συ Γιάννη? Προφανώς η ασφαλτόστρωση έγινε για καλύτερες συνθήκες..γιατί πρέπει να αναρωτιόμαστε γι αυτό? Είναι καλύτερα δηλαδή στα Μέγαρα που η άσφαλτος είναι χάλια και όλο τους βρίζουμε που δε την φτιάχνουν?
Οχι ρε δεν με κατάλαβες, κανενα κόλλημα ...
Επειδή λέγατε με τον Θάνο οτι τώρα σας φαίνεται οτι θα τρωει ακομα περισσότερη γόμα ...
Δεν ήξερα αν όντως ίσχυε ή κατι δεν καταλάβαινα εγω ...
Αν είναι όπως κατάλαβα απο το ποστ του Δημήτρη, αυτό απο μόνο του αποτελεί κίνητρο για μένα να ανέβω φέτος
Reply
Old Sep 16, 2012 | 04:06 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by papdoc
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Spa (το οποίο βρεγμένο κρατάει καλύτερα από οτιδήποτε στεγνό εδώ στην Ελλάδα), όπου έκανα περίπου 40 γύρους (ισοδυναμούν με 80+ στις Σέρρες), και τα λάστιχα είχαν μία ομαλότατη και φυσιολογική φθορούλα.
Spa ? Αμάν!! Έχεις κανένα video από τότε ;
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:58 AM.