ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Και εγώ με το που τα είδα εκτος αυτοκινητου σήμερα το πρωί κατάλαβα οτι θέλει αρκετο καμπερ.
Όσον αφορά τη πίεση στο πρώτο session είχα 34psi όπως κυκλοφορώ στο δρόμο.
Επειδή τα ένιωθα να μαγουλιάζουν,στο δεύτερο σκέφτηκα να βάλω λίγο αέρα.
Περίπου 38psi (γιατι το πιεσομετρο της πίστας είναι για τον @##$% και δεν μπορούσα να υπολογίσω ακριβώς).
Το θέμα είναι μου έβγαζε πολλά μούτρα και δεν ένιωθα καθόλου άνετα.
Με τα T1R λίγο χειρότερο κράτημα μεν,αλλά μου έδιναν πολύ μεγαλύτερη σιγουριά.
Σίγουρα παίζει ρόλο και η διαφορά της ανάρτησης μπροστά με πίσω,αλλά με τα R888 όπως είπατε θέλει λίγο πιο πιστάδικη ευθυγράμμιση. Για αρχή θα δώσω λίγο καμπερ και όταν επιστρεψουν και τα πισω αμορτισερ λίγο χαμήλωμα ακόμα μιας και είμαι πολύ συντηρητικός σ'αυτο.
Όσον αφορά τη πίεση στο πρώτο session είχα 34psi όπως κυκλοφορώ στο δρόμο.
Επειδή τα ένιωθα να μαγουλιάζουν,στο δεύτερο σκέφτηκα να βάλω λίγο αέρα.
Περίπου 38psi (γιατι το πιεσομετρο της πίστας είναι για τον @##$% και δεν μπορούσα να υπολογίσω ακριβώς).
Το θέμα είναι μου έβγαζε πολλά μούτρα και δεν ένιωθα καθόλου άνετα.
Με τα T1R λίγο χειρότερο κράτημα μεν,αλλά μου έδιναν πολύ μεγαλύτερη σιγουριά.
Σίγουρα παίζει ρόλο και η διαφορά της ανάρτησης μπροστά με πίσω,αλλά με τα R888 όπως είπατε θέλει λίγο πιο πιστάδικη ευθυγράμμιση. Για αρχή θα δώσω λίγο καμπερ και όταν επιστρεψουν και τα πισω αμορτισερ λίγο χαμήλωμα ακόμα μιας και είμαι πολύ συντηρητικός σ'αυτο.
Σε πρώτο στάδιο, μην αλλάζεις πιέσεις όταν είναι ζεστά τα ελαστικά..Δεν έχει νόημα, γιατί θα βάζεις ο,τι να'ναι που λέει και ο Eddiex..
Απ'την άλλη με 34psi μου φαίνεται περίεργο να μαγουλιάζουν..
Μήπως δεν είχαν ζεσταθεί ακόμη σωστά, μιας και για να ζεσταθούν θέλουν την ώρα τους..?
Τεσπα..το αποτέλεσμα, έδειξε σε πρώτη φάση μεγάλη πίεση σίγουρα!
Έπειτα έχουμε πίσω λίγο κάμπερ..
Στο ίδιο θέμα πιο πίσω υπάρχει οδηγός με τιμές ευθυγράμμισης για AP1..
Αν χρησιμοποιείς πολύ τα 8αρια, μάλλον πρέπει να κινηθείς προς -2.00 πίσω και μπροστά γύρω στο -1.00 (οι τιμές αυτές είναι οι μαμά με αποκλίσεις προς πιο στριφτερό στήσιμο-αλλά είναι μέσα στα εργοστασιακά πλαίσια)
Τασούλη, όταν λέω radial, εννοώ κατηγορίες ελαστικών εκτός semi slick - rally - slick και γενικά ελαστικών που απευθύνονται περισσότερο για χρήση σε πίστα..
Απ'την άλλη με 34psi μου φαίνεται περίεργο να μαγουλιάζουν..
Μήπως δεν είχαν ζεσταθεί ακόμη σωστά, μιας και για να ζεσταθούν θέλουν την ώρα τους..?
Τεσπα..το αποτέλεσμα, έδειξε σε πρώτη φάση μεγάλη πίεση σίγουρα!
Έπειτα έχουμε πίσω λίγο κάμπερ..
Στο ίδιο θέμα πιο πίσω υπάρχει οδηγός με τιμές ευθυγράμμισης για AP1..
Αν χρησιμοποιείς πολύ τα 8αρια, μάλλον πρέπει να κινηθείς προς -2.00 πίσω και μπροστά γύρω στο -1.00 (οι τιμές αυτές είναι οι μαμά με αποκλίσεις προς πιο στριφτερό στήσιμο-αλλά είναι μέσα στα εργοστασιακά πλαίσια)
Τασούλη, όταν λέω radial, εννοώ κατηγορίες ελαστικών εκτός semi slick - rally - slick και γενικά ελαστικών που απευθύνονται περισσότερο για χρήση σε πίστα..