ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Πιο ωραίο το βουνό ναι, απλά άμα φύγει τρέχα να μαζέψεις τα σπασμένα. Φυσικά αν είναι προσεκτικός δεν θα πάθεις το παραμικρό αλλά το κακό υπάρχει.Και άμα το χρωστάς ακόμα το αμάξι είσαι και πιο επιφυλακτικός...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Προσωπικα, εστω κι αυτες τις τυπικες πιστες που εχουμε, μονο θετικα εχει το να πληρωσεις ενα ποσο και να τις γυρισεις χωρις να υπαρχει αμεσος κινδυνος για τους αλλους οδηγους και τον ιδιο σου τον εαυτο. Απο θεμα ποιοτητας πιστας το θεμα ειναι απογοητευτικο. Με τα Μεγαρα να εχουν τη μιση πιστα με καλη ασφαλτο, το καρτοδρομο Αφιδνων να ειναι μικρο (καλα εκει μιλαμε για παιχνιδοτοπο τουλαχιστον εκει εχουμε καλη στρωση, οπως και η μικρη πιστα της Σπαρτης), ευτυχως μονο στις Σερρες εχουμε κατι αξιολογο. Αυτη ομως ειναι η πραγματικοτητα και δυστυχως αυτη ζουμε. Φυσικα, οσοι ειναι μεγαλυτεροι σε ηλικια απο μενα, σιγουρα δεν ξεχνουν πως ηταν τα πραγματα πριν απο δεκαπεντε χρονια οταν μπαιναμε δειλα δειλα στη πιστα. Τελος να συμπληρωσω, οταν λεω παιχνιδοτοπο δεν υποβιβαζω τις πιστες, απλα ειναι μικρες και παιζουμε μεσα, ποτε με γραμμες και ποτε με πλαγιολισθηση.
Το ΣΚ που μας πέρασε βρέθηκα στην πίστα των Σερρών με το TDS. Υπέροχος καιρός, καλή παρέα και πολλή οδήγηση.
Ουσιαστικά στο s δεν έχω κάνει καμία αλλαγή πέρα από την αλλαγή του σασμάν και καινούργιο δισκόπλατο. Ανέβηκα με 8αρια (225/45 μπροστά και 255/40 πίσω) σχετικά πολυκαιρισμένα και ταλαιπωρημένα.
Το Σάββατο κατάφερα να γράψω 1.36.5 αλλά κάπου εκεί άρχιζα να μ@λ@κιζομαι με τις πιέσεις και ουσιαστικά το χάλασα το αυτοκίνητο, που ήδη είχε ένα θεματάκι με το πίσω μέρος. Μάλιστα το Σάββατο είδα και τον gre165-makis και πήγαμε και μία βόλτα, όπου μου έδωσε μερικές χρήσιμες πληροφορίες. Μάκη
Την Κυριακή τα ίδια και χειρότερα, να μην μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα από τα 37αρια, το αμάξι να είναι δύστροπο. Κάπου εκεί πήρα την απόφαση να ρίξω την πίεση στα λάστιχα και .... ξαφνικά το αμάξι γινόταν όλο και καλύτερο. Την Κυριακή είχαν έρθει και ο kosdali με τον Tasea που και αυτοί μου είπαν για την πίεση (ευχαριστώ παίδες
) και τελικά κάτι έγινε. Στο τέλος του td επικρατούσε open pit lane, οπότε ήταν η ευκαιρία να κάνω βόλτα κάποιους φίλους. Έγραψα 36.6 δικάβαλος και αφού είδα οτι το αμάξι έχει βελτιωθεί ξαναμπήκα αλλά δυστυχώς πρόλαβα να κάνω μόνο 2 γύρους καθώς έληξε το td, γράφωντας 36.4 και 36.3.
Ωραία ήταν, έχουμε πολύυυυυ ψάξιμο ακόμα (οδηγικά κυρίως) και άφησα ανοιχτούς λαγαριασμούς. Να σημιώσω οτι η χοντάρα έγραψε 56 γύρους την Κυριακή και άλλους 40 το Σάββατο χωρίς καν να λαχανιάσει
Περισσότερα όταν θα ανεβάσω τηλεμετρία. Δυστυχώς την Κυριακή έμεινα από μπαταρία στην κάμερα και δεν κατάφερα να καταγράψω τους γρήγορους γύρους.
Ουσιαστικά στο s δεν έχω κάνει καμία αλλαγή πέρα από την αλλαγή του σασμάν και καινούργιο δισκόπλατο. Ανέβηκα με 8αρια (225/45 μπροστά και 255/40 πίσω) σχετικά πολυκαιρισμένα και ταλαιπωρημένα.
Το Σάββατο κατάφερα να γράψω 1.36.5 αλλά κάπου εκεί άρχιζα να μ@λ@κιζομαι με τις πιέσεις και ουσιαστικά το χάλασα το αυτοκίνητο, που ήδη είχε ένα θεματάκι με το πίσω μέρος. Μάλιστα το Σάββατο είδα και τον gre165-makis και πήγαμε και μία βόλτα, όπου μου έδωσε μερικές χρήσιμες πληροφορίες. Μάκη
Την Κυριακή τα ίδια και χειρότερα, να μην μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα από τα 37αρια, το αμάξι να είναι δύστροπο. Κάπου εκεί πήρα την απόφαση να ρίξω την πίεση στα λάστιχα και .... ξαφνικά το αμάξι γινόταν όλο και καλύτερο. Την Κυριακή είχαν έρθει και ο kosdali με τον Tasea που και αυτοί μου είπαν για την πίεση (ευχαριστώ παίδες
Ωραία ήταν, έχουμε πολύυυυυ ψάξιμο ακόμα (οδηγικά κυρίως) και άφησα ανοιχτούς λαγαριασμούς. Να σημιώσω οτι η χοντάρα έγραψε 56 γύρους την Κυριακή και άλλους 40 το Σάββατο χωρίς καν να λαχανιάσει
Περισσότερα όταν θα ανεβάσω τηλεμετρία. Δυστυχώς την Κυριακή έμεινα από μπαταρία στην κάμερα και δεν κατάφερα να καταγράψω τους γρήγορους γύρους.
Thanks for the ride Γιαννη.Τρελο αυτοκινητο και πολλη ωραια στρωτη, γρηγορη οδηγηση.
Σε γενικες γραμμες νομιζω οτι αυτο που πρεπει να κανεις-κανουμε ειναι να ''ξεκολησουμε'' απο την μπροστοκινητη οδηγηση ακι ολα τα αλλα θα ερθουν.
Τα υπολοιπα οντως απο κοντα.
Ο χρονος παντως μονο το τοι ηταν 4δλ κατω απο την προηγουμενη φορα λεει πολλα.
Σε γενικες γραμμες νομιζω οτι αυτο που πρεπει να κανεις-κανουμε ειναι να ''ξεκολησουμε'' απο την μπροστοκινητη οδηγηση ακι ολα τα αλλα θα ερθουν.
Τα υπολοιπα οντως απο κοντα.
Ο χρονος παντως μονο το τοι ηταν 4δλ κατω απο την προηγουμενη φορα λεει πολλα.
εγω δεν μπηκα μεσα θα μπω ομως το σαββατο που ερχεται.μπραβο και απο μενα στον γιαννη για την οδηγηση και για το αμαξι του.δεν ειχα την ευκαιρια να το δω απο μεσα αλλα απ εξω που το παρατηρουσα ειχε αρκετα καλο στησιμο με στρωτη οδηγηση.το μονο αρνητικο ηταν το ευκολο αδειασμα του πισω μερους (συνηθες στις σερρες για το σ2000)το οποιο θελει λιγο πειραματισμο με πιεση ελαστικων αντιστρεπτικη πισω και συγκλιση πισω γιατι μας τρωει πολυ χρονο καθε γλυστριμα