ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Γ@μ@τη φωτο οσες μα οσες και αν την δω τρελενομαι!!!!Κ γ@μω ηταν τα λαδια του φιλτατου γιαννη που ειχε σπασει καρτερ!!!!Ευτυχως δλδ που το εκανε γιατι δεν θα ειχε βγει ποτε αυτη η φωτογραφια!!!!
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/>
Το μονο που θελω ρε φιλε ειναι ενα videακι αφιερωμενο στον φιλο σου!!!Ξερεις απο εκεινα τα ωραια που κανεις με τις ωραιες μουσικουλες σου.......
/>/>/>/> Τοσο video τραβηξαμε κανε ενα καλο και για μενα!!!
Ο νικολακης δεν γραφει στο forum παρ'ολα αυτα γουσταρει τρελα ολη την φαση της πιστας μιας και το αμαξι του ειναι στημενο περισσοτερο για εκει παρα για τον δρομο.
Ο μονος που εμεινε με την ορεξη ηταν ο φιλτατος tsatsjιγια που μολις ειπα να τον κανω βολτα να δει τι εστι πλευρικα G ο λαμπρος μου ειπε οπως βγηκα απο το box να ξαναμπω γιατι θα εμπαιναν τα radical!!!Αρε φιλε.....Εισαι εισαι τερμα τυχερος τελικα!!!
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/>
/>/>/> Το μονο που θελω ρε φιλε ειναι ενα videακι αφιερωμενο στον φιλο σου!!!Ξερεις απο εκεινα τα ωραια που κανεις με τις ωραιες μουσικουλες σου.......
/>/>/>/> Τοσο video τραβηξαμε κανε ενα καλο και για μενα!!!Ο νικολακης δεν γραφει στο forum παρ'ολα αυτα γουσταρει τρελα ολη την φαση της πιστας μιας και το αμαξι του ειναι στημενο περισσοτερο για εκει παρα για τον δρομο.
Ο μονος που εμεινε με την ορεξη ηταν ο φιλτατος tsatsjιγια που μολις ειπα να τον κανω βολτα να δει τι εστι πλευρικα G ο λαμπρος μου ειπε οπως βγηκα απο το box να ξαναμπω γιατι θα εμπαιναν τα radical!!!Αρε φιλε.....Εισαι εισαι τερμα τυχερος τελικα!!!
/>/>/>
/>/>/>
/>/> .Ευχαριστώ για την κίνηση πάντως,αν και δεν την γλιτώνεις,είσαι ίσως ο μόνοςπου δεν εχω μπει και στα βουνά δεν πιάνεσαι,είμαι και street τύπος την Δευτέρα δύσκολα τα πράγματα
λοιπον για να μη με λετε παραλογο για τα φρενα...οπως ειχα αναφερει πριν απο 20 μερες επειδη οι μαμα δισκοι δεν ειχαν πολυ ψωμι ειπα να δοκιμασω 2 ημιτασιον φτηνους...αφου τους εστρωσα πολυ καλα με μαμα τακακια η συμπεριφορα στον δρομο ηταν πολυ καλη και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι που μπηκα πιστα...
2 γρηγοροι γυροι φτασανε για να μεινω απο φρενα με αποτελεσμα να φρεναρω στην κ1 με το ζορι απο τα 120-130 μετρα και 2 φορες απλα δεν σταματησα και εφυγα ευθεια...
η αισθηση ηταν οπως οταν ειχα δοκιμασει τα ds2500 και καποια αλλα στις μαμα δισκοπλακες οπως και η οψη τους που γεμισανε γραμμες μεσα σε μια ωρα..τετοια οψη ειχανε οι δισκοι του δημητρη papdoc οταν ημουν στα μεγαρα αλλα και οι μεταχειρισμενοι που ειχα παρει απο τον αλεξη colin...εννοειται οτι αν ειχατε τετοια αισθηση που ειχα και γω εχετε δικιο να λετε οτι δεν ειχατε φρενα

Uploaded with ImageShack.us
στην συνεχεια και αφου ειχα προβλεψει να παρω μαζι τις μαμα που τις ειχα κανει τορνο μπαινω στην διαδικασια μεσημερι σαββατου να τις αλλαξω,ευτυχως που το team της evotech ειχε κινητο συνεργειο μαζι και η δουλεια εγινε σε λιγα λεπτα thanx to babis και Μιχαλακης
ξανα μπαινω πιστα απογευμα πλεον με τις μαμα και παρολο που ηταν απο τορνο σε 3-4 γυρες αρχιζουν να πατανε τα τακακια και να εχω φρενο αρκετα καλυτερο απο πριν...στις επομενες γυρες πιεζω και φρεναρω πλεον απο τα 100 μετρα με το τακακι να εχει πατησει στο 80% του δισκου...και χωρις καμια γραμμη στον δισκο! αν ειχανε πατησει τελειως θα φρεναριζα απο τα 80 μετρα οπως παντα...

απλα θελω να πω οτι οι συνδυασμος τακακι-δισκος αν δεν ειναι σωστος το αποτελεσμα μπορει να απεχει πολυ απο το μαμα...αρα πρεπει να ειμαστε σιγουροι και για τους δισκους οταν δοκιμαζουμε αλλα τακακια...
2 γρηγοροι γυροι φτασανε για να μεινω απο φρενα με αποτελεσμα να φρεναρω στην κ1 με το ζορι απο τα 120-130 μετρα και 2 φορες απλα δεν σταματησα και εφυγα ευθεια...
η αισθηση ηταν οπως οταν ειχα δοκιμασει τα ds2500 και καποια αλλα στις μαμα δισκοπλακες οπως και η οψη τους που γεμισανε γραμμες μεσα σε μια ωρα..τετοια οψη ειχανε οι δισκοι του δημητρη papdoc οταν ημουν στα μεγαρα αλλα και οι μεταχειρισμενοι που ειχα παρει απο τον αλεξη colin...εννοειται οτι αν ειχατε τετοια αισθηση που ειχα και γω εχετε δικιο να λετε οτι δεν ειχατε φρενα

στην συνεχεια και αφου ειχα προβλεψει να παρω μαζι τις μαμα που τις ειχα κανει τορνο μπαινω στην διαδικασια μεσημερι σαββατου να τις αλλαξω,ευτυχως που το team της evotech ειχε κινητο συνεργειο μαζι και η δουλεια εγινε σε λιγα λεπτα thanx to babis και Μιχαλακης
ξανα μπαινω πιστα απογευμα πλεον με τις μαμα και παρολο που ηταν απο τορνο σε 3-4 γυρες αρχιζουν να πατανε τα τακακια και να εχω φρενο αρκετα καλυτερο απο πριν...στις επομενες γυρες πιεζω και φρεναρω πλεον απο τα 100 μετρα με το τακακι να εχει πατησει στο 80% του δισκου...και χωρις καμια γραμμη στον δισκο! αν ειχανε πατησει τελειως θα φρεναριζα απο τα 80 μετρα οπως παντα...

απλα θελω να πω οτι οι συνδυασμος τακακι-δισκος αν δεν ειναι σωστος το αποτελεσμα μπορει να απεχει πολυ απο το μαμα...αρα πρεπει να ειμαστε σιγουροι και για τους δισκους οταν δοκιμαζουμε αλλα τακακια...
αλλα μαλλον δεν κταλαβες,το συμπερασμα ειναι για την μαμα διασταση, δεν αφορα τα ΒΒΚ που φορας και το γραφω για να προσεχουν καποιοι που θελουν να πειραματιστουν με αλλους δισκους η αλλα τακακια...προσωπικα μονο τα carbotech εχω δει να δουλευουν καλυτερα απο μαμα! εσενα δεν εφταιγαν οι δισκοι αφου με αυτους φρεναρω αυτη τη στιγμη...αλλα με τα ds τακακια πχ που ειχες ναι ΔΕΝ ειχες φρενα...
Originally Posted by Colin mc rae' timestamp='1355122230' post='22200253
Φιλε τελικα μηπως πρεπει να ξαναπαω σε μαμα φρενα και να δοκιμασω το σετ απ σου?????
Λες να εφταιγαν οι δισκοι μου τοτε που εμενα απο φρενα δλδ?

Λες να εφταιγαν οι δισκοι μου τοτε που εμενα απο φρενα δλδ?

αλλα μαλλον δεν κταλαβες,το συμπερασμα ειναι για την μαμα διασταση, δεν αφορα τα ΒΒΚ που φορας και το γραφω για να προσεχουν καποιοι που θελουν να πειραματιστουν με αλλους δισκους η αλλα τακακια...προσωπικα μονο τα carbotech εχω δει να δουλευουν καλυτερα απο μαμα! εσενα δεν εφταιγαν οι δισκοι αφου με αυτους φρεναρω αυτη τη στιγμη...αλλα με τα ds τακακια πχ που ειχες ναι ΔΕΝ ειχες φρενα...

Τωρα τωρα ερχετε ο αλεξακης απο Σουηδια.Θα ερθει οχι απλα γκ@υλωμενος να οδηγησει αλλα θα χτυπιετε σαν το χταπόδι μετα απο τόσους μήνες ανενεργίας του καθίκοντως.Επειδη θα παμε standar θα σου πω να ερθεις μαζι μας εννοειτε αλλα θα σε βαλω απο πισω του.Εαν τον ακολουθεις και βλεπεις τα φωτα του εστω θα σε παραδεχτω και θα σου βγαλω το
3 φορες καλη ωρα!!!Ερχετε η στιγμη.....Πλησιαζει που θα παει......
και εννοειται οτι οποτε θες παμε αλλα θα ειμαι πισω απο εσενα...
Οχι γιατι εσυ μου λες αποκλειετε να μεινω απο φρενα και αλλα τετοια.Πρωτον με τετοιες εξωτερικες θερμοκρασιες φυσικα και ειναι στα ++ σου οτι πολυ πιθανον δεν θα μεινεις & δευτερον,για το απο πισω μου,οχι επιμενω να εισαι πισω απο τον Αλεξακη γιατι και εγω οταν εμεινα δεν βαδιζα στους δικους μου ρυθμους αλλα στους δικους του αρα για να ειναι δικαιο και να τεσταρεις τα λεγομενα σου θα πρεπει και εσυ να κανεις το ιδιο!!!Μην τα φερνεις παλι στα μετρα σου κουφαλα ακουλουθα και εναν πιο γρηγορο στο βουνο να δεις τι εστι Αλεξακης και 106 σαν συνολο!!!Θα τριβεις τα ματακια σου.....

Ασε που εγω του ζητησα να ειμαι συνοδηγος του!!!Θα τραβαω πλανα και θα στα δωσω για ενθυμιο μετα

Ασε που εγω του ζητησα να ειμαι συνοδηγος του!!!Θα τραβαω πλανα και θα στα δωσω για ενθυμιο μετα
οχι φιλαρακι εσενα θα ακολουθησω να δω αν μπορω να ακολουθησω ενα σ2000 με ΒΒΚ ασε τα ραλυ κατα μερους
ασε που τωρα που εχεις φρενα πρεπει να τον ακολουθεις...οσο για τις θερμοκρασιες σιγα να μην παω να σπαω το αμαξι μου με 30 βαθμους στο βουνο...πρωτα πρωτα το μοτερ λυπαμαι.
α και δεν θελω δικαιολογιες τωρα εχει κρυο και τετοια...
α και δεν θελω δικαιολογιες τωρα εχει κρυο και τετοια...
τα ΒΒΚ να δω τι κανουν σε σχεση με τα μαμα θελω...αντε φτιαξτε με θελω σουβλακια!